Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de öyle oluyor çatladım zannedip değerlendirdim 2 aydır, regl olunca gördümki ağrıdan 1 gün ya da 2 gün sonra çatlamışım aynısııı

Bence çok düzenli, maşallah diyeyim Benim 30 günde bir olurken şimdi 38 güne kadar uzuyor. Yumurtlamayı bile 22.günde gördüm. 27 yaşındayım.

ay beni heyecanlandırıyosunuz pikinizde böyleysem testinizde nolcam düşünemiyorum pikin p si var daha ama olsunnnnnnnn çok heyecan mutlulukk hormonlarımı kudurtuyosunzu kjdahksj Hali ejce
Hahaahah seniiii yiyyeeeceğğğiiim kuduran hormonlarını da yerim karnındaki minnakı da yerim pik duasına çıktık heralde ahahahahssg geliyorrr gelmekte olannn

Henüz 3 gün var daha geçmedi
Aaaa bence çok iyi ozaman değer maşallah tabi bilmiyorum ama benim bat 2 gün geçti 21 çıktı ona göre değerlendirirsem senin maşallahı var . Yumurtlamadan sonra 16. Günüm oluyor benim. Belki yeni oluşuyordur dedi doktor 1 hafta geçmiycek gibi bide bayrama denk geldi ya doktorlar da olmaz

Canım geç döllenmedir yüksek ihtimalle ondan düşük çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…