Bende de öyle oluyor çatladım zannedip değerlendirdim 2 aydır, regl olunca gördümki ağrıdan 1 gün ya da 2 gün sonra çatlamışım aynısıııKızlar her ay çatlama ağrısı sandığım ağrı sanırım çatlama ağrısı değilmişolgunlaşma ağrısı olabilir. Bu ay iki gün önce çektim o ağrıyı, ama dün doktor kontrolünde hala çatlamamıştı. İğne oldum, hala ağrı yok neyse bu akşamı değerlendirelim bakalım
Bence çok düzenli, maşallah diyeyimGeçen ay 8 hazirandı reglm 9. günü pik gördüm (16 haziran) 12. gün tamamen silikleşti (19 haziran) 3 temmuzda regl oldum. Yani pik gördüğümün üstüne değil tam çatlamının üstüne 14 gün sayarsam regl oldum:) 24-26 gün arası sürüyor döngüm kuzum 39 yaşındayım ama hatta 3 ay sonra 40 :) nerde o 20 li yaşlardaki düzenimm
Sürecini bizimle paylaşır mısın? Hayırlı olsun darısı başımaEvet canım çıktı sonuç 100
Hahaahah seniiii yiyyeeeceğğğiiim kuduran hormonlarını da yerim karnındaki minnakı da yerim
Evet doktor da öyle söyledi ama umitlenmek istemiyorumAnne tarafından gelir ikiz geni diye biliyorum
Bende bu koyuluk bile yok şuan.8.gunusum devamke
az mı kahrımı çektiniz gider miyim hiç sizlerde güzel haberler duymadann son kişi kalana kadar burdayım ağustostayım
Benim kendimden bile umudum yok artıkaz mı kahrımı çektiniz gider miyim hiç sizlerde güzel haberler duymadann son kişi kalana kadar burdayım ağustostayım
Yukselebilir bekleyin hamilesiniz buyuk ihtimalKızlar merhaba 3 temmuzda ovitrel yaptırmıştım bugün bat a 7 gün öylesine test yaptırdım 3.41 çıktı ihtimal var mı sizce ya da benzerini yasayan
Batınız kaç gün geçti acaba ?Evet canım çıktı sonuç 100
Paylaşırım tabi. Amin tüm isteyenlereSürecini bizimle paylaşır mısın? Hayırlı olsun darısı başıma
Henüz 3 gün var daha geçmediBatınız kaç gün geçti acaba ?
Evet canımmmAyyyy hcg mi bu
Aaaa bence çok iyi ozaman değer maşallahHenüz 3 gün var daha geçmedi
Canım geç döllenmedir yüksek ihtimalle ondan düşük çıkmıştırAaaa bence çok iyi ozaman değer maşallahtabi bilmiyorum ama benim bat 2 gün geçti 21 çıktı ona göre değerlendirirsem senin maşallahı var . Yumurtlamadan sonra 16. Günüm oluyor benim. Belki yeni oluşuyordur dedi doktor 1 hafta geçmiycek gibi bide bayrama denk geldi ya doktorlar da olmaz
Yok canım takip yapmadım aslında daha önceki aylar yapmıştım tutmayınca yapmaktan vazgeçtimOvülasyon takibi yaptınızmı hangi günleri değerlendirdiniz peki 1 sene olmaması normal o zaman doktorların dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?