• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar her ay çatlama ağrısı sandığım ağrı sanırım çatlama ağrısı değilmiş 😂 olgunlaşma ağrısı olabilir. Bu ay iki gün önce çektim o ağrıyı, ama dün doktor kontrolünde hala çatlamamıştı. İğne oldum, hala ağrı yok 😂 neyse bu akşamı değerlendirelim bakalım
Bende de öyle oluyor çatladım zannedip değerlendirdim 2 aydır, regl olunca gördümki ağrıdan 1 gün ya da 2 gün sonra çatlamışım aynısııı 😂

Geçen ay 8 hazirandı reglm 9. günü pik gördüm (16 haziran) 12. gün tamamen silikleşti (19 haziran) 3 temmuzda regl oldum. Yani pik gördüğümün üstüne değil tam çatlamının üstüne 14 gün sayarsam regl oldum:) 24-26 gün arası sürüyor döngüm kuzum 39 yaşındayım ama hatta 3 ay sonra 40 :) nerde o 20 li yaşlardaki düzenimm
Bence çok düzenli, maşallah diyeyim ❤️ Benim 30 günde bir olurken şimdi 38 güne kadar uzuyor. Yumurtlamayı bile 22.günde gördüm. 27 yaşındayım.

ay beni heyecanlandırıyosunuz pikinizde böyleysem testinizde nolcam düşünemiyorum :KK70::KK70: pikin p si var daha ama olsunnnnnnnn çok heyecan mutlulukk hormonlarımı kudurtuyosunzu kjdahksj Hali Hali ejce ejce
Hahaahah seniiii yiyyeeeceğğğiiim kuduran hormonlarını da yerim karnındaki minnakı da yerim 😍😍 pik duasına çıktık heralde ahahahahssg geliyorrr gelmekte olannn :KK70: :KK70: :KK70:

Henüz 3 gün var daha geçmedi
Aaaa bence çok iyi ozaman değer maşallah 🌸tabi bilmiyorum ama benim bat 2 gün geçti 21 çıktı ona göre değerlendirirsem senin maşallahı var . Yumurtlamadan sonra 16. Günüm oluyor benim. Belki yeni oluşuyordur dedi doktor 1 hafta geçmiycek gibi bide bayrama denk geldi ya doktorlar da olmaz 🤕

Aaaa bence çok iyi ozaman değer maşallah 🌸tabi bilmiyorum ama benim bat 2 gün geçti 21 çıktı ona göre değerlendirirsem senin maşallahı var . Yumurtlamadan sonra 16. Günüm oluyor benim. Belki yeni oluşuyordur dedi doktor 1 hafta geçmiycek gibi bide bayrama denk geldi ya doktorlar da olmaz 🤕
Canım geç döllenmedir yüksek ihtimalle ondan düşük çıkmıştır

Back