• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorum
Kızlar bende aldım yarın itibariyle başlıcam çok heyecanlıyım :))

Sorun olmaz. Susuzluk önemli... 3-4 saat kadar uyuduysan daha da konsantre görebilirsin. Eğer yumurtlamaya yakınsa emin olmak için akşam bir daha yaparsın...
Yaptım canım, testlerim bu ay yok demecek kadar silik çıkıyor 😒

Aslındaa içim gidiyooo test için ama yemin etmiştim battan önce yapmıcam sonrası hep hüsran oluyo
Nasıl istiyorsan öyle yap canım bende kendime söz vermiştim bu ay ama burası gaza getirdi beni erken erken öğrenenler olunca malesef sonuç negatif senin inşallah pozitiftir.

Kızlar merhaba 3 temmuzda ovitrel yaptırmıştım bugün bat a 7 gün öylesine test yaptırdım 3.41 çıktı ihtimal var mı sizce ya da benzerini yasayan
Birşey demek için çok erken bi arkadaşın da 2.30 çıkmıştı 8 gün kala . Moralinizi yüksek tutun ve bekleyin İnşallah vardır bence var gibi ama ♥️🙏🏻

Gebe değilim yanlış yazmışım bat tarihini 28 Temmuz yazacaktım kusura bakmayın 🙈 28 Temmuzdan sonra aynı soruyu tekrar sormanız dileğiyle 😄
Insallah canım mesaj geri de kaldı da 28 Temmuz bat yaş ve deneme süresi nedir?

Kızlar bende bu ay bi garip olaylar oluyor ya.
4 gün gecikme ile adet oldum, adetim normalde 6.gün tam kesilir ve abdest alırım. Bu ay 3.gün sabah kesildi. 4.gün doktora gittim, vajinal ultrason ile bakarak herşey normal devam diyerek hiçbir şey yapmadan yolladı beni. Bugün 11.günüm henüz yumurtlama yok ama rahim bölgemde sürekli batma ve ağrı var 🙄 artık bir problem var gibi düşünmeye başladım, negatif çekiyorum şu sıralar.
Gebelik çalışmalarında 7.ayım

Back