• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koşun kızlar koşun sabah test yaptıydım 5 dk sonra falan baktığımda bişey yoktu eve geldim tekrar baktım çizgi var bu kuruma çizgisi midir suberal marka gebelik testi bu birde su damlattım telefonla çıkmadı ama ben gözle görebiliyorum çizgi var hala

Eklentiler

• IMG_20210713_193651.jpg
    IMG_20210713_193651.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 84
Koşun kızlar koşun sabah test yaptıydım 5 dk sonra falan baktığımda bişey yoktu eve geldim tekrar baktım çizgi var bu kuruma çizgisi midir suberal marka gebelik testi bu birde su damlattım telefonla çıkmadı ama ben gözle görebiliyorum çizgi var hala
Ayyy ben normalde pek göremem ama görüyorum hayalet çizgi

Bende anlayamadım geçen ay sıvı alımına dikkat etmedim pek bu ay resmen şu sıcaklarda kavrulup bekliyorum öyle yapıyorum testleri yine yok yine yok😂 uygulama 16 temmuz gösteriyor ovülasyonu, tamda o gün doktor kontrolüm var gidebilirsen baktırıcam. Ama akıntımda başladı, amaan ne karışık işler ya😬
Doktor görüyor çatladıysa falan soyluyor

İnşallah tek umudum o bugün sağlık ocağına gittim geçen hafta antibiyotiğe başladım enfeksiyonum var diye. Bıraktırdı ilaçları başka verdi çok yüksekmiş enfeksiyonum. Bel sırt kasık ağrım da var hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur bebişim 👼
Geçmiş olsun cabım inşallah sım sıkı tutunur

ekledım duzenledım eksık varsa benı etıketleyıp bıldırın kızlar:D

Ya bende ayni senin durumdayim kendim anlamaya calistim ne kadar dogru anlayabildiysem bilmiyorum bendede bitmeyen akınti goğus ucu hassas dokununca arada bi krampmi batmamı nedir kasikarimda sende ne gibi belirtiler var başka
Bende ilk yerleşme kanaması sandığım ama sanırım o olmayan kahverengi akıntı oldu. Sonra sağ kasığımda sık sık yoklayan tatlı bir ağrılarım oldu ilişki sonrası kasık ve bel ağrım oldu bitmek bilmeyen hala devam eden akıntım var bazen krem bazen beyaz gögüslerim de gram değişme yok bat 8 temmuzdu 5 gün gecikme var bugün de test yaptım negatif. Şuan hala da adet olacak gibi değilim önceki gün adet olacak gibi kasık bel ağrım oldu ama olmadım. Bilmiyorum neden böyle oldu gecikmeleriö olurdu ama bu fazla oldu. Hayırlısı senin gecikme oldu mu

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim catlama ve sonra ki gunu degerlendirebildim. Bat tarihim 23 temmuz ama 16 temmuz dogum gunum assssiri merak ediyorum tuttu mu oldu mu diye sizce 16sinda test yapsam ufak tefek bisey gorur muyum ne dersiniz kafayi yicem dusunmekten size guveniyorum ne derseniz onu yapicam 😁

Bende ilk yerleşme kanaması sandığım ama sanırım o olmayan kahverengi akıntı oldu. Sonra sağ kasığımda sık sık yoklayan tatlı bir ağrılarım oldu ilişki sonrası kasık ve bel ağrım oldu bitmek bilmeyen hala devam eden akıntım var bazen krem bazen beyaz gögüslerim de gram değişme yok bat 8 temmuzdu 5 gün gecikme var bugün de test yaptım negatif. Şuan hala da adet olacak gibi değilim önceki gün adet olacak gibi kasık bel ağrım oldu ama olmadım. Bilmiyorum neden böyle oldu gecikmeleriö olurdu ama bu fazla oldu. Hayırlısı senin gecikme oldu mu
Anladım canım benimde akintı rengi krem beyaz normalde beyaz olurdu bu ay biraz farklı geldi rengi yada onceden cok incelemiyodum, senin 5 gun gecikmeye cikması lazimdi ama geç döllenme olmuş olabilirmi acaba benim geçen ay kimyasal oldu kimyasal kanamasinin basladigi gune gore 18nde ama gecikmede olabiliyomuş kimyasal gebelikten sonra. acıkcasi regl gunum ne zaman tam bilmiyorum şuan

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim catlama ve sonra ki gunu degerlendirebildim. Bat tarihim 23 temmuz ama 16 temmuz dogum gunum assssiri merak ediyorum tuttu mu oldu mu diye sizce 16sinda test yapsam ufak tefek bisey gorur muyum ne dersiniz kafayi yicem dusunmekten size guveniyorum ne derseniz onu yapicam 😁
Bence erken sanki 😊

Back