- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Kızlar bende aldım yarın itibariyle başlıcam çok heyecanlıyım :))evet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorum
Geçen ay benimde 3 gün yumurtlama 4. gün çatlama olmuştu ama sizinki baya uzun sürmüş gebelik testi yapmak istemizmisiniz?Cevap geldi pco varmı diye sordu sonrada günaşırı şeklinde devam et dedi bende pco yok
Aslındaa içim gidiyooo test için ama yemin etmiştim battan önce yapmıcam sonrası hep hüsran oluyoGeçen ay benimde 3 gün yumurtlama 4. gün çatlama olmuştu ama sizinki baya uzun sürmüş gebelik testi yapmak istemizmisiniz?
Stres yaparsan olmaz ben ininci ayda kaldımYaa inşallah bende kalırım çok korkuyorum kilo etkilerse diye
Hadi bekliyoruz fotolarını kuzumKızlar bende aldım yarın itibariyle başlıcam çok heyecanlıyım :))
Geçen ay çok yaptım ama bu ay relax olcam bide ovulasyon testi de aldım ya :) sadece heyecan ve sabırsızlık olur sanırımStres yaparsan olmaz ben ininci ayda kaldım
Yaa inşallah hamiş kalırım bu ay bendeHadi bekliyoruz fotolarını kuzum
Yaptım canım, testlerim bu ay yok demecek kadar silik çıkıyorSorun olmaz. Susuzluk önemli... 3-4 saat kadar uyuduysan daha da konsantre görebilirsin. Eğer yumurtlamaya yakınsa emin olmak için akşam bir daha yaparsın...
Nasıl istiyorsan öyle yap canım bende kendime söz vermiştim bu ay ama burası gaza getirdi beni erken erken öğrenenler olunca malesef sonuç negatif senin inşallah pozitiftir.Aslındaa içim gidiyooo test için ama yemin etmiştim battan önce yapmıcam sonrası hep hüsran oluyo
Çok erken pik görüyorsun canım, adet döngün kaç gün sürüyor? Benim 31-37 gün arası, 22.gün pik gördüm
Ben uyaniyorm 8 gibi sonra geri uyuyorm 10 gibi de testimi yapiyorm hepKıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn @yeshllMargee Hali @- Janna - Sheraaa
@Melikeben
Birşey demek için çok erken bi arkadaşın da 2.30 çıkmıştı 8 gün kala . Moralinizi yüksek tutun ve bekleyin İnşallah vardır bence var gibi amaKızlar merhaba 3 temmuzda ovitrel yaptırmıştım bugün bat a 7 gün öylesine test yaptırdım 3.41 çıktı ihtimal var mı sizce ya da benzerini yasayan
Yok.kiz yap gitsinKıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn @yeshllMargee Hali @- Janna - Sheraaa
@Melikeben
Insallah canım mesaj geri de kaldı da 28 Temmuz bat yaş ve deneme süresi nedir?Gebe değilim yanlış yazmışım bat tarihini 28 Temmuz yazacaktım kusura bakmayın28 Temmuzdan sonra aynı soruyu tekrar sormanız dileğiyle
UyumusumHali sen niye uyumadın kuzum
İnşallah yükselir benimde ovitrelin de etkisi olabilir tabiki ama içimde olumlu hissediyorum arkadaşınızın pozitif miydi sonucuBirşey demek için çok erken bi arkadaşın da 2.30 çıkmıştı 8 gün kala . Moralinizi yüksek tutun ve bekleyin İnşallah vardır bence var gibi ama
İnşallah pozitiftir sende önümüzdeki ay pozitifi görürsünNasıl istiyorsan öyle yap canım bende kendime söz vermiştim bu ay ama burası gaza getirdi beni erken erken öğrenenler olunca malesef sonuç negatif senin inşallah pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?