Ayy insallahhhhh❤❤❤Gebelik diye umitlerinmiştim ben deneyse olsun malum olmuştur inşallah 15 20 gün sonra beta testi pozitif olur
Yazdim canm ya görmedin galiba bu ay erken adet oldum ben 25 günde oldum şansıma esim yeni geldi 1inde geldi iste 4 temmuz-9 temmuz arası hasta oldumAma senin bat 11 Temmuz gorunuyor
Ben 78 kilo ile hamile kaldım79 kiloyum bu arada
Tabi iki çizgi aynı koyulukta olunca buraya atarsın tekrar devam et yapmaya cnmEki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
Tmm sagolun ❤Tabi iki çizgi aynı koyulukta olunca buraya atarsın tekrar devam et yapmaya cnm
yap tabi canım bak yukarıda benim test fotom var t çizgisi ya c ile aynı koyulukta ya da c den daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsun o gün ve ertesi 2 günü değerlendir testinde t çizgisi silikleştiği gün çatlama olmuş oluyor pikin ertesi 2 günü de o zamana denk geliyor benim yukarıda ki testte ben 9-10-11-12 değerlendirdim bugün ya da yarın da değerlendiririm.Eki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
Yaa inşallah bende kalırım çok korkuyorum kilo etkilerse diyeBen 78 kilo ile hamile kaldım
Tmm canm çok sagol ınsallah bu ay olur çünkü bir daha eşimi ne zamn görürüm bılmıyorum izindeyken ilk defa denk geldi günlerimyap tabi canım bak yukarıda benim test fotom var t çizgisi ya c ile aynı koyulukta ya da c den daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsun o gün ve ertesi 2 günü değerlendir testinde t çizgisi silikleştiği gün çatlama olmuş oluyor pikin ertesi 2 günü de o zamana denk geliyor benim yukarıda ki testte ben 9-10-11-12 değerlendirdim bugün ya da yarın da değerlendiririm.
1 yumurta 1 sperme bakar kuzum inşallah tutsun bu ay can-ı gönülden dilerim. sık sık değerlendir olur muTmm canm çok sagol ınsallah bu ay olur çünkü bir daha eşimi ne zamn görürüm bılmıyorum izindeyken ilk defa denk geldi günlerim
Aynen canım yumurtlama uzun sürmüş galiba değil mi 10 da pik olmuş 11 devam 12 de çatlamış artık zahmet olmuş ama
Testleri aynı saatte yapmaya dikkat edin o yüzden çizgiler düzensizleşmiş gibi bunu özellikle söylüyorlar canım. En iyi saatler de 12-4 arasıymış. Yapabiliyosan o saatlerde yap testi. Ben 2 saat öncesinde tamamen kesiyorum sıvı alımınıEki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
evet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorumAynen canım yumurtlama uzun sürmüş galiba değil mi 10 da pik olmuş 11 devam 12 de çatlamış artık zahmet olmuş amakesin benim de böyle olucak hissediyorum çünkü bu kadar erken yumurtlamazmışım gibi geliyor döngüm 28-29. Benim de uzun sürüyor demekki çatlaması. Ay hadi bakalım bu ay çoook güzel haberler aldık bizle de devam etsin
İnsanlar stresten geç yumurtluyor biz erkenevet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorum
Tmm canm oyle yapayım bilemediğim için gece 8den snra yapıyordum arkadaşım dedi gündüz yap diye bugün o yüzden 4te yaptım yarın falan 2de yaparım artkTestleri aynı saatte yapmaya dikkat edin o yüzden çizgiler düzensizleşmiş gibi bunu özellikle söylüyorlar canım. En iyi saatler de 12-4 arasıymış. Yapabiliyosan o saatlerde yap testi. Ben 2 saat öncesinde tamamen kesiyorum sıvı alımını
Ayy inşallah1 yumurta 1 sperme bakar kuzum inşallah tutsun bu ay can-ı gönülden dilerim. sık sık değerlendir olur mu
Cevap geldi pco varmı diye sordu sonrada günaşırı şeklinde devam et dedi bende pco yokTestleriniz minnak kurabiyeler sayfasından sanırım Sevgi Hanıma sormadınızmı sorduysanız ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?