Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

L Larissa bak cnm 9 temmuz silikti ertesi gun pik oldu

Eklentiler

• 5180CB1E-220C-44FA-952D-AEE81B35EC94.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 30
  • E64B1E9D-3AC3-4FDE-81DB-4840D25D12BA.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 31
Ama senin bat 11 Temmuz gorunuyor
Yazdim canm ya görmedin galiba bu ay erken adet oldum ben 25 günde oldum şansıma esim yeni geldi 1inde geldi iste 4 temmuz-9 temmuz arası hasta oldum
Yeni bat takvime göre 27 temmuz

ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya

Eki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
yap tabi canım bak yukarıda benim test fotom var t çizgisi ya c ile aynı koyulukta ya da c den daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsun o gün ve ertesi 2 günü değerlendir testinde t çizgisi silikleştiği gün çatlama olmuş oluyor pikin ertesi 2 günü de o zamana denk geliyor benim yukarıda ki testte ben 9-10-11-12 değerlendirdim bugün ya da yarın da değerlendiririm.

Tmm canm çok sagol ınsallah bu ay olur çünkü bir daha eşimi ne zamn görürüm bılmıyorum izindeyken ilk defa denk geldi günlerim

Tmm canm çok sagol ınsallah bu ay olur çünkü bir daha eşimi ne zamn görürüm bılmıyorum izindeyken ilk defa denk geldi günlerim
1 yumurta 1 sperme bakar kuzum inşallah tutsun bu ay can-ı gönülden dilerim. sık sık değerlendir olur mu

Eki Görüntüle 2887926
L Larissa bak cnm 9 temmuz silikti ertesi gun pik oldu
Aynen canım yumurtlama uzun sürmüş galiba değil mi 10 da pik olmuş 11 devam 12 de çatlamış artık zahmet olmuş ama kesin benim de böyle olucak hissediyorum çünkü bu kadar erken yumurtlamazmışım gibi geliyor döngüm 28-29. Benim de uzun sürüyor demekki çatlaması. Ay hadi bakalım bu ay çoook güzel haberler aldık bizle de devam etsin

Eki Görüntüle 2887927 ilk defa yapıyorum kızlar ovulasyon testini bnde ne demek onu bile bilmiyorum inanın devam edeyim demi yapmaya
Testleri aynı saatte yapmaya dikkat edin o yüzden çizgiler düzensizleşmiş gibi bunu özellikle söylüyorlar canım. En iyi saatler de 12-4 arasıymış. Yapabiliyosan o saatlerde yap testi. Ben 2 saat öncesinde tamamen kesiyorum sıvı alımını

evet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorum

evet ayın 1 inde ne zmn çatlayacak diye 3 kere test yaptım dün de yok olmuştu resmen:) benimde öyleydi eskiden 14. gün yumurtlama görüyordum şimdi 24-25 gün sürüyor 2 aydır erken yumurtluyorum
İnsanlar stresten geç yumurtluyor biz erken böylesi daha iyi gerçi hemen yeni heyecanlar yükleniyoooorrr

Tmm canm oyle yapayım bilemediğim için gece 8den snra yapıyordum arkadaşım dedi gündüz yap diye bugün o yüzden 4te yaptım yarın falan 2de yaparım artk
Zaten çok sivi tüketen birisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…