.Eki Görüntüle 2887554 kızlar 2. Testim dun hiç cizgi yoktu t de
Ben de görüyorum ama test yapmaktan kafayi yediğim içinKızlar burda gözlerimle hayali birseyler uydurdum galiba @zahrada kuzum bakar mısın ,tertemiz yine
Ben belirsiz olsam da inşallah Rabbim tez zamanda en iyi şekilde sana da nasip etsin canımHerkeste gebe kaldı masallah
Kıskandım ama kötü kalpli değilim masallah hepinize
Bu me testi beta hcg mi ovü mü??Eki Görüntüle 2887554 kızlar 2. Testim dun hiç cizgi yoktu t de
Geçen bat günü test negatif çıktı 3 gün sonra pozitif çıktı kızlardan birininSabah adet sancım geldi ama olmadım sarı akıntıdan başka gelen giden yok. Geçen ay bat 8 hazirandı hala adet olmadım 5 gün olacak geçeli. bat günü test yaptım negatif çıktı. Bir daha test yapmadım Sizce bir daha yapayım mı gerek var mı olsa çıkardı herhalde demi kızlar?
Sarı akıntı enfeksiyon gibi bir anlama gelebilir bence doktora gitaen daha iyi olur..Sabah adet sancım geldi ama olmadım sarı akıntıdan başka gelen giden yok. Geçen ay bat 8 hazirandı hala adet olmadım 5 gün olacak geçeli. bat günü test yaptım negatif çıktı. Bir daha test yapmadım Sizce bir daha yapayım mı gerek var mı olsa çıkardı herhalde demi kızlar?
Ya aslında sarı değil ya krem mi desem beyazla karışık işte koku kaşıntı falan yokSarı akıntı enfeksiyon gibi bir anlama gelebilir bence doktora gitaen daha iyi olur..
Valla bende olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşündüm bir daha yapmadım üzülüyorum bide tek çizgiyi görünceGeçen bat günü test negatif çıktı 3 gün sonra pozitif çıktı kızlardan birinin
Al bendende o kadar cuma günü regl günüm gaza geldim bir koşu kaset test aldım yaptım negatifKızlar size imrendim bugun testleri gore göre bende yaptım kuruma çizgisi bile yok
Test varsa elinde dene bnce eğer çıkmazsa doktora gidip en azından regl olamama sebebine bakarsın cnmValla bende olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşündüm bir daha yapmadım üzülüyorum bide tek çizgiyi görünce
Belli olmaz cumaya daha 4 gun varAl bendende o kadar cuma günü regl günüm gaza geldim bir koşu kaset test aldım yaptım negatiftek tesellim ilk ve beklemiş idrar olmamasıydı inşallah test yanılmıştr diyorum ama olanda çıkıyor valla günler öncesinden
Ben de o erkenden çıkan kişilere içten içe gicik oluyorumAl bendende o kadar cuma günü regl günüm gaza geldim bir koşu kaset test aldım yaptım negatiftek tesellim ilk ve beklemiş idrar olmamasıydı inşallah test yanılmıştr diyorum ama olanda çıkıyor valla günler öncesinden
Koku kaşıntı yoksa o zaman normal tamamYa aslında sarı değil ya krem mi desem beyazla karışık işte koku kaşıntı falan yok
Yok be kuuzmm olsa çıkardıBelli olmaz cumaya daha 4 gun varbenim daha 1 hafta 10 gün var çıkmıycanı bile bile bide kaset test yinede yaptım valla delilik
Doktorlara sorsan öyleBen de o erkenden çıkan kişilere içten içe gicik oluyorumbütün umudu alip götürüyorlar. Hani adet tarihinden 1 hafta sonra belli oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?