Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neler yaptım peki?
Kızlar dün yazamadım çok işim vardı. Dün dediğim gibi 6. ay denememizdi bizim. İlk 2 ay heves edip sabahları bal polen arı sütü karışımından yiyordum, sonrasında bırakmıştım. Eşim de her gün olmasa da 1-2 aydır keçiboynuzu özü ve pekmezi içiyordu. Biraz daha doğal ve sağlıklı beslenmeye başladık. Harici birşey yapmadık. Bir de ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyordum. Bu ay da sadece pik günü birliktelik olmuştu. Sonunda Rabbim nasip etti çok şükür. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

Tebrikler

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Bizim 2.ay denememiz. Geçen ay ben ovülasyon testinde pik göremedim değerlendirdik ama olmadı. Şimdi regl bitti. Bugün regliden itibaren 9.gün yine pik yok, bu ay 3 saat susuz kalıp yapıcam geçen ay çok dikkat edememiştim. Benim bugün sol kaşığım ve sol bacağım çok ağrıyor. Bu acaba yumurtlamanın ve çatlama olacağına bir işaret mi? Bu konulara çok yabancıyımda

Ben ilk kez ya bilemiyorum nasıl ilerlicek bakalım inş çabuk gelir de bekletmez beni
Ama böyle arta arta gitmiyor her zaman her gün yap o yüzden birden silikken koyulasabiliyor bazende tam pik olcak diyorsun siliklesiyor 2 güne pik oluyor falan

Ama böyle arta arta gitmiyor her zaman her gün yap o yüzden birden silikken koyulasabiliyor bazende tam pik olcak diyorsun siliklesiyor 2 güne pik oluyor falan
Aynen her an tetikte olmak gerekiyor. Adet düzeninizi de son 6-7 ay bakarak ortalama bir yumurtlama tarihi belirleyin. Benim 20. gün yumurtalama ve 21. gün çatlama oldu. Bu iş sabır istiyor Z zahrada geç yumurtalayanlar hamile kalma şansı artıyor lafına güveniyorum Ayşe Duman bizi eleştiriyor. Bırakın şu ovulasyonu diyor

ayşe baksın dalgasına bence kendisi fırt fırt ilk gecede doğurdu heraldee emek kokuyo çalışmalarımız emeeek takip susuzluk açlık sinir stres kaos ne ararsan varrrrr daha nolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…