Bir de benimki birdenn koyulasiyoraaa ben erken mi yumurtlicam acaba ilk kez yapıyorum ya bana da koyu gibi geldi ama pek yorum yapamadım açıkçası
Şuan için bişet demedi ama sanırım 4 lüktürHayırlısı olsun canım bende iğne yuzunden günunün gecmesini felan bekleyemiyorum ne kadar erken ogrenirsek o kadar iyi kaçlik igne verdi doktorun
Kızlar dün yazamadım çok işim vardı. Dün dediğim gibi 6. ay denememizdi bizim. İlk 2 ay heves edip sabahları bal polen arı sütü karışımından yiyordum, sonrasında bırakmıştım. Eşim de her gün olmasa da 1-2 aydır keçiboynuzu özü ve pekmezi içiyordu. Biraz daha doğal ve sağlıklı beslenmeye başladık. Harici birşey yapmadık. Bir de ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyordum. Bu ay da sadece pik günü birliktelik olmuştu. Sonunda Rabbim nasip etti çok şükür. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallahNeler yaptım peki?
Hangi genlerinde vardi mutasyon bana 0,4luk oksapar dedi dr ama hematoloğada gittim doz yeterlimi die onlar daha iyi ayarliyo sanırımŞuan için bişet demedi ama sanırım 4 lüktür
TebriklerKızlar dün yazamadım çok işim vardı. Dün dediğim gibi 6. ay denememizdi bizim. İlk 2 ay heves edip sabahları bal polen arı sütü karışımından yiyordum, sonrasında bırakmıştım. Eşim de her gün olmasa da 1-2 aydır keçiboynuzu özü ve pekmezi içiyordu. Biraz daha doğal ve sağlıklı beslenmeye başladık. Harici birşey yapmadık. Bir de ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyordum. Bu ay da sadece pik günü birliktelik olmuştu. Sonunda Rabbim nasip etti çok şükür. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
Hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahPredictor
Allahim ya deli ciktikŞu iğneden sonra pozitif oluyormuş ya testler, sırf o pozitifliği görmek için test yapacam
Ama böyle arta arta gitmiyor her zaman her gün yap o yüzden birden silikken koyulasabiliyor bazende tam pik olcak diyorsun siliklesiyor 2 güne pik oluyor falanBen ilk kez ya bilemiyorum nasıl ilerlicek bakalıminş çabuk gelir de bekletmez beni
Folidays kullanıyorumKızlar folik asit olarak hangisini öneriyorsunuz veya kullanıyorsunuz
Aynen her an tetikte olmak gerekiyor. Adet düzeninizi de son 6-7 ay bakarak ortalama bir yumurtlama tarihi belirleyin. Benim 20. gün yumurtalama ve 21. gün çatlama oldu. Bu iş sabır istiyorAma böyle arta arta gitmiyor her zaman her gün yap o yüzden birden silikken koyulasabiliyor bazende tam pik olcak diyorsun siliklesiyor 2 güne pik oluyor falan
İnşllah canımben artık sizlere temmuzun haziranın as kadrosuna hayırlı olsun tebrikler demek istiyoruuuum
ayşe baksın dalgasına benceAynen her an tetikte olmak gerekiyor. Adet düzeninizi de son 6-7 ay bakarak ortalama bir yumurtlama tarihi belirleyin. Benim 20. gün yumurtalama ve 21. gün çatlama oldu. Bu iş sabır istiyorZ zahrada geç yumurtalayanlar hamile kalma şansı artıyor lafına güveniyorum Ayşe Duman bizi eleştiriyor. Bırakın şu ovulasyonu diyor
Çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?