• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle zaten evett belki de o yüzden tutturamıyoruzdur. Ben 2 aydır ovulasyon kullanıyorum 2 ayda farklı çıktı yumurtlama günüm bence takip edip ilişki yaşamalı. Diğer türlü denk geldi mi gelmedimi bu bile stres
Diğer iki ayda ovülasyon testinde pikler kaçıncı günlerdi ? Ne kadar oynadığını merak ettim 🤨

Geçen iki ay takvim uygulamasına göre gittim olumlu geçmedi bu ay ovülasyon ile deniyorum 14. Günde henüz bir pik yok tabi bu au gün aşırı ilişki ile yola devam 🥳😁
Takvime göre benim 2 gün önce oluyor genelde . Takvime güvenme bence ben Ebru abladan 70 küsür ovulasyon testi +2 gebelik testini 80 tl ye aşdım. Ve rahat 4 ay götürür bence eğer hızlı sonuç istiyorsanız test kullanım derim. Eczaneden 5 li 30 du pahalı almıştım

Kızlar herkese merhaba adetime 5 gün var fortune marka test yaptım bugün sabah yaptığım önce beyazlayıp sonra dağıldı gün içinde yaptığımda bişey yok test mi bozuk sizce

Eklentiler

• IMG_20210712_163430.jpg
    IMG_20210712_163430.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 61
Takvime göre benim 2 gün önce oluyor genelde . Takvime güvenme bence ben Ebru abladan 70 küsür ovulasyon testi +2 gebelik testini 80 tl ye aşdım. Ve rahat 4 ay götürür bence eğer hızlı sonuç istiyorsanız test kullanım derim. Eczaneden 5 li 30 du pahalı almıştım
Bu ay ovülasyon aldım, gerçi elimde 3 tane kaldı. Bu ay olmazsa gelecek aya başka bir marka alacağım aklımda olsun bu da. Teşekkür ederim 🥰

Siz kaç haftalık öğrenmiştiniz? Değer neydi sizin 🥲
Ben adetimden bir gün önce erken gebelikte gördüm. Adet günüm test verdim 199 cıktı. 2 gün sonra 592 oldu. 14 unde bir daha vereceğim 15 inde kese için gideceğim değerim yükselmişse. 22 sinde hamile kaldığımı düşünüyorum ben 22 haziranda 6 temmuzda verdim testi. Başka bir arkadaşın benden düşüktü burda ozelden yazmisti ama herkesin farkli siz dert etmeyin skala geniş oluyor hcg değerinde.

Ben adetimden bir gün önce erken gebelikte gördüm. Adet günüm test verdim 199 cıktı. 2 gün sonra 592 oldu. 14 unde bir daha vereceğim 15 inde kese için gideceğim değerim yükselmişse. 22 sinde hamile kaldığımı düşünüyorum ben 22 haziranda 6 temmuzda verdim testi. Başka bir arkadaşın benden düşüktü burda ozelden yazmisti ama herkesin farkli siz dert etmeyin skala geniş oluyor hcg değerinde.
İnşallah artış gösterir hayırlısı olsun inşallah ❤️🌸

İlkine fazla idrar gelmiş diye düşünüyorum.
İkisine de aynı damlattım aslında canım 3 damla ikinciyi yaparken az damlatayım dedim 2 damla ama bu kezde idraro emiyor yine 3 damla damlattım

Oh ne güzel bir süreç çok sevindim sizin için 🥰

Gönlünce olsun tatlım 🥰 gün aşırı ilişki yapmış mıydın?
Yaptım Canım bu ay rahat olmaya çalıştım ovülasyonn bile yapmadım yumurtlama tembelliğim var klomen kullandım hayırlısı hepimiz için çok sağol 😘

Back