Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde düzenliydi ama gebelik düşünmeye başladığımdan beridir her ay 3-4-5 gün gibi gecikmeler oluyor. İnşallah canım, olsun artık. Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz olacak
Evliliğinizde yeni inşallah kıtlama haberiniz olur ama sen de yolun balındasın be çok gençsin Bebeğini yolda eminim

Mantıklı ama eşim kendimizi ilaçlara boğmayalım, doğal yoldan olacağı varsa neden kendimizi hastaneye doktor işlerine sokup stres olalım kafasında. Bende bu ay olmazsa gideceksin ama dedim. O da tamam öyle yaparız dedi. Kocam kırmaz beni, belki bu zamana kadar söyleseydim yine giderdi ama biz doktoruma hep beraber gittiğimiz için onlar da erken şuan dedikleri için kendimizi çok sıkmak istemedik.

Evliliğinizde yeni inşallah kıtlama haberiniz olur ama sen de yolun balındasın be çok gençsin Bebeğini yolda eminim
Ah sen bir de bana sor bazen sanki 40 yaşındaymışım gibi triplere giriyorum çok geciktim falan diye. Bir de üstüne düşen düşmeyen herkes soruyor daha bi kötü oluyorum

Ah sen bir de bana sor bazen sanki 40 yaşındaymışım gibi triplere giriyorum çok geciktim falan diye. Bir de üstüne düşen düşmeyen herkes soruyor daha bi kötü oluyorum
Sormaları onların sorunu gebe olunca onların bir çoğu yanında bile olmayacak, bu mutluluğu ne zaman yaşamak istersen o zaman olur yaşın çok uygun ben 31 yaşındayım daha yeni gebelik düşündük açıkçası Sen hiç birini takma bile

Hmm ilk önce göğüs hassasiyetin başladı o zaman ay bilmiyorum ovüden sonra beklemek zor sanki yaaa dün silikleşmişti benim bugün bi daha yaptım sanki yine koyumsu oldu normal mi acaba bırakamıyorum test yapmayı çok alışkanlık yaptı

Eklentiler

• 7C6257A3-AD10-4438-BFA0-96FA678D9939.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 37
Arya biz senle aynıyız bak benimde 5 ay oldu nedir bu anlamadım artık bende tüpler falan diye düşünmeye başladım doktorda hamile kalırsın sen takma demese iyice ümidi kesicem ama beklicez biz mecbur bende 7. Ayı gorucem bu gidişle hiç kalmadı kafamda sırf zaman dolsun diye bekliyorum artık

Kiz napabilirz şimdi tatiller olcak gidemeyiz doktora gidek bari obur ay gidicem ne yapayım bende bilemedim
Ay ne bileyim yaa bazen diyorum yeni gelenler hamile kalıp gitti 2 3 ayda biz mi sorunluyuz tövbe ay doktora gitsem hep aynı terane daha gençsin 1 yılı doldur ciddiye bile almıyorlar ay dolduruyorum resmen artık

Zaten hayatımdaki hiçbir şeyi kolay elde etmedim, hep çok üzüldüm, çok çaba verdim, çok düştüm, çok kalktım. Bu da öyle oluyor

Aynen öyle ama insan ister istemez takıyor yine de. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder hepimize

Benim açık kahve üç gün üç beş damla geldi. Şeffaf bir akinti geliyor arada doktor normal dedi.

Benim açık kahve üç gün üç beş damla geldi. Şeffaf bir akinti geliyor arada doktor normal dedi.
Benim pembe akıntı bitti bugün hafif kramplar bel ağrısı vs başladı bi de çokça şeffaf akıntı geliyor.. Adet olmayacağım kesin artık kan sonucu bugün çıksaydı keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…