Evliliğinizde yeni inşallah kıtlama haberiniz olur ama sen de yolun balındasın be çok gençsinNormalde düzenliydi ama gebelik düşünmeye başladığımdan beridir her ay 3-4-5 gün gibi gecikmeler oluyor. İnşallah canım, olsun artık. Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz olacak
MantıklıAma eşin daha muayene olmadı sonuçta. Kendini yıpratma bence. Topu eşine at. Bende sıkıntı yok görünüyor tüpler problemli mi anlamam için önce senin muayne olman gerkiyor deyip baskı yapabilirsin. Ben eşime dedim. Doktor bir daha gelmeden önce eşininde sonuçlarını getir dedi dedim. Getirmezsem boş yere gelme dedi dedim. Niye biz kusurlu olalım ki :)
Ah sen bir de bana sorEvliliğinizde yeni inşallah kıtlama haberiniz olur ama sen de yolun balındasın be çok gençsinBebeğini yolda eminim
Sormaları onların sorunu gebe olunca onların bir çoğu yanında bile olmayacak, bu mutluluğu ne zaman yaşamak istersen o zaman olurAh sen bir de bana sorbazen sanki 40 yaşındaymışım gibi triplere giriyorum çok geciktim falan diye. Bir de üstüne düşen düşmeyen herkes soruyor daha bi kötü oluyorum
Hmm ilk önce göğüs hassasiyetin başladı o zaman ay bilmiyorum ovüden sonra beklemek zor sanki yaaa8 gün öncesinde başladı yavru reglden tam olarak dedim bu kadar erken başlamazdı wrken regl olcam yanlış yaptım ovulasyonu kesin diye düşünmüştüm göğüs hassasiyetim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı
Arya biz senle aynıyız bak benimde 5 ay oldu nedir bu anlamadım artık bende tüpler falan diye düşünmeye başladımBen 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
Ay ne bileyim yaa bazen diyorum yeni gelenler hamile kalıp gitti 2 3 ayda biz mi sorunluyuz tövbeKiz napabilirz şimdi tatiller olcak gidemeyiz doktora gidek bari obur ay gidicem ne yapayım bende bilemedim
Zaten hayatımdaki hiçbir şeyi kolay elde etmedim, hep çok üzüldüm, çok çaba verdim, çok düştüm, çok kalktım. Bu da öyle oluyorArya biz senle aynıyız bak benimde 5 ay oldu nedir bu anlamadım artık bende tüpler falan diye düşünmeye başladımdoktorda hamile kalırsın sen takma demese iyice ümidi kesicem ama beklicez biz mecbur bende 7. Ayı gorucem bu gidişle hiç kalmadı kafamda sırf zaman dolsun diye bekliyorum artık
Ay çok heyecanlıKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın. Çok teşekkürler hepinizeKan vermeye geldim 1 saat sonra kesin sonucu alınca yazıcam
Aynen öyle ama insan ister istemez takıyor yine de. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder hepimizeSormaları onların sorunu gebe olunca onların bir çoğu yanında bile olmayacak, bu mutluluğu ne zaman yaşamak istersen o zaman oluryaşın çok uygun ben 31 yaşındayım daha yeni gebelik düşündük açıkçası Sen hiç birini takma bile
Benim açık kahve üç gün üç beş damla geldi. Şeffaf bir akinti geliyor arada doktor normal dedi.Testleri pozitif çıkanlar yerleşem kanaması yaşayan var mı aranızda? Benim dün pembe akıntı bitti bugün acayip derecede şeffaf akıntı geliyor temiz akıntı ama baya çok geliyor.. Böyle oluyor mu normalde??
İnşallahh yaa çok heyecanlıyım eve gidemedim hastanede bekliyorummAy çok heyecanlıbaya belirgin çıkmıştı, güzel bi değer çıkacak bence.
Bat tarihiniz ne zaman?Kızlar değerim 21.38 çıktı doktor yok şuan görevli kişi 2 haftalık falan olabilir daha yeni dedi?? Siz ne diyorsunuz anlayan varmıEki Görüntüle 2887347
Benim pembe akıntı bitti bugün hafif kramplar bel ağrısı vs başladı bi de çokça şeffaf akıntı geliyor.. Adet olmayacağım kesin artıkBenim açık kahve üç gün üç beş damla geldi. Şeffaf bir akinti geliyor arada doktor normal dedi.
Dün düBat tarihiniz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?