Evet gün aşırı devam et bir kaç gün ilişkiyi kesmeyinKizlar ben simdi bugunu degerlendiriyorum bir de yarini dimi? 5 gun regl suruyor 8. Gunu pik gordum gecen ayda 9. Gun gormustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gün aşırı devam et bir kaç gün ilişkiyi kesmeyinKizlar ben simdi bugunu degerlendiriyorum bir de yarini dimi? 5 gun regl suruyor 8. Gunu pik gordum gecen ayda 9. Gun gormustum
Laboquik canimAyyyy harikaaaa ne güzel çıkmış maşallah tebrikler hangi marka testiniz?
Benden de o kadar İlk ay ilk ilişkide gene kalacağını düşünmek büyük bir umutmuşBen 31 yaşındayım bu 2. ayım bilinçli olarak ilk ayım
Sagol canımAyy ne güzel ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben takvime göre olur diye düşündüma ama eşimde görev bilinci oluşmadı rahatsız etti. Aslında eşim için bilinçli ilk ay olduBenden de o kadar İlk ay ilk ilişkide gene kalacağını düşünmek büyük bir umutmuş
Kuzum işteyim daha yapamadım 3 gibi sıvı almayı bırakıyorum akşam 6 da yapıcam kısmetse eşime dedim pekmezdir. kuruyemiştir türk kahvesi bitter ne var ne yok besle kendini 6 da buluşalım evde:)))))8-9. gün yumurtalam görünüyor. 9. gün 6 da pik yapmış. Bugün ki test nasıl çatlama olmuş mu?
Sen yolun çok başındasın daha. Bende ilk ay olur olmadı 2.ay olur hevesiyle giriştim bu işe ama baktım ki yok öyle hemen olmuyormuş. Bunu bilerek sabırla devam etmek gerekiyorBen 31 yaşındayım bu 2. ayım bilinçli olarak ilk ayım
Bugün reglnin kaçıncı günü canım? Ben erken yumurtluyorum takvime göre 14 ü ovulasyon ben piki 10-11 temmuzda ovulasyonda gördüm.Canm dun yapmaya başladım telefonda ki takvime göre 11-14 temmuz arası gözüküyor benm adetim 33 günde falan oluyordu iste ilk defa geçen ay 19 günde oldu bu ay 25 günde oldu t çizgisinde hic birsey çok canm smdilik
O zaman güzel değerlendirin sonra yüz üstü yatın şansı arttıralım =)Kuzum işteyim daha yapamadım 3 gibi sıvı almayı bırakıyorum akşam 6 da yapıcam kısmetse eşime dedim pekmezdir. kuruyemiştir türk kahvesi bitter ne var ne yok besle kendini 6 da buluşalım evde:)))))
Evet ben kendimi 6 ay a hazırladım =) Bakalım inş psikolojim de hazırdır :)Sen yolun çok başındasın daha. Bende ilk ay olur olmadı 2.ay olur hevesiyle giriştim bu işe ama baktım ki yok öyle hemen olmuyormuş. Bunu bilerek sabırla devam etmek gerekiyor
He he bizde de durum aynı bu ayBen takvime göre olur diye düşündüma ama eşimde görev bilinci oluşmadı rahatsız etti. Aslında eşim için bilinçli ilk ay oldu
Sen kaç yaşındasın canım? Bir aydır takip ediyorum formu uzun beklemenin nedeni takdiri ilahi mi yoksa hormonlar mı?Sen yolun çok başındasın daha. Bende ilk ay olur olmadı 2.ay olur hevesiyle giriştim bu işe ama baktım ki yok öyle hemen olmuyormuş. Bunu bilerek sabırla devam etmek gerekiyor
pregna care vitamin kullanmıştık eşimle ben bal-tarçın-çörek otu eşimde keçi boynuzu pekmezi tüketmişti doggy pozisyon ilişki ve yüzüstü yatarak beklediğim ay hamile kalmıştım. dış gebelik oldu şimdi 3 aydır yine deniyorum daha nasip olmadı.selamlar canım kardeşlerim ben de herkes gibi aylardır denemelerini yapanlardanım ama henüz olmadı maalesef. bu aydan bi fazla ümitliydim ama reglime bi kaç gün var kaset test yaptım bembeyaz bir tek çizgi görünce bu ayda olmadığını gördüm. ağustosa benide yazın. bu ay soğan kürü denemek istiyorum şimdi blogda yapanları okuyacağım. başarılı olan bildiğiniz ne varsaaaa anlatınn nooolur bu kardeşlerinize
3 gündür yüz üstü deniyorum hamile kaldığımda öyle kaldım diye takıntı oldu bende kuzumO zaman güzel değerlendirin sonra yüz üstü yatın şansı arttıralım =)
Kiz napabilirz şimdi tatiller olcak gidemeyiz doktora gidek bari obur ay gidicem ne yapayım bende bilemedimHali cim nolcaz böyle her yeni gelen hamile kalıp gidiyo biz aylardır bekçisi olduk her ayın hala tık yok kafayı yememe ramak kaldı
Hay masallahKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Evet kesinlikle hamilesin :) Hemen kan ver değerinde güzel çıkacaktır :)Kızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Hangi test bu ?Kızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
maşallah evettt hayırlı olsun kuzummKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201