• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pembe akıntı bitti bugün hafif kramplar bel ağrısı vs başladı bi de çokça şeffaf akıntı geliyor.. Adet olmayacağım kesin artık 😁 kan sonucu bugün çıksaydı keşke..
Evet normal. Çok ayakta kalmayın ayaklarınızı uzatın avokado yiyin folik asit için ilaç alın.

Kızlar değerim 21.38 çıktı doktor yok şuan görevli kişi 2 haftalık falan olabilir daha yeni dedi?? Siz ne diyorsunuz anlayan varmıEki Görüntüle 2887347
Evet canım daha çok yeni ama 2 hafta demiyorlar ona son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyorlar en son adetinin ilk gğnğ ayım kaçıysa ona göre hafta gün hesabı yapıyorsun uygulama var happymom diye ben onu kullanmıştım 😊 2 3 gün sonra yeniden kan ver değerin yükselmiş mi önemli olan o ona bakmalısıın inşallah yüksek olacak tabii 😍

Avokado mu? 😳 O niye? Peki.. Uykum geldi zaten oğlanı uyuttum ben de uyurum belki..
Yani doktor arkadasim onerdi bana çok fazla vitamin varmis içinde ve bebeğin tutunmasına yardim ediyormuş. Şeklî de rahme benziyor ya. Tüketin diyorlar. Hormonlar yükselmeye başlamış sizin de uyku halleri normal 😁 işlerinize birden yüklenmeyin yerleşme kanaması olanlara temkinli yaklaşıyorlar. Bolca dinlenin kalp atışlarını duyana kadar en azından.

Yani doktor arkadasim onerdi bana çok fazla vitamin varmis içinde ve bebeğin tutunmasına yardim ediyormuş. Şeklî de rahme benziyor ya. Tüketin diyorlar. Hormonlar yükselmeye başlamış sizin de uyku halleri normal 😁 işlerinize birden yüklenmeyin yerleşme kanaması olanlara temkinli yaklaşıyorlar. Bolca dinlenin kalp atışlarını duyana kadar en azından.
Ahh dinlenmek mi? 2 yaşında peşinde koştuğum bi oğlum var ancak o uyuduğunda dinlenebilirim.. Temkinli yaklaşıyorum yine de belki hormonal değildir de sadece gece çok sık uyanmaktandır 😋 fazla umut bizde yan etki yapıyor galiba.. Avokadoyu denerim ama aklımda olsun teşekkür ederim 😊

Doktora gösterdim çok sınırda varsa da yeni oluşuyordur haftaya tekrar yapalım test dedi
Dayanamaz bekleyemezsiniz Iki günde %65 artış beklenir. Iki gün sonra da verebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Dinlenin bu ara kafaniza bir şey takmayın sağlıklıysa tutunur değilse de zaten hayırlısı budur. 💕

Ahh dinlenmek mi? 2 yaşında peşinde koştuğum bi oğlum var ancak o uyuduğunda dinlenebilirim.. Temkinli yaklaşıyorum yine de belki hormonal değildir de sadece gece çok sık uyanmaktandır 😋 fazla umut bizde yan etki yapıyor galiba.. Avokadoyu denerim ama aklımda olsun teşekkür ederim 😊
Allah bağışlasın🤗 rica ediyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz 😊

Canım doktor iğneyi bugün yapalım, yarın yani salı günü, perşembe günü be cumartesi günü günaşırı ilişki dedi. Üç gün üst üste demedi. Ben yine cumartesiden sonra pazartesi de çalışırım 😇

Hayır canım devet, burada doktorum ilgili sağolsun özele gitmeye gerek kalmıyor. Gebelik durumu olursa belki özele devam ederim ☺ kuzum sağda 2 solda 3 tane 18-20 mm arası değişiyor çok iyi dedi, hamile kalırsın bu ay dedi umut doldum bakalım. Şimdi iğne olacam birazdan heyecan yaptım 😋
Spermde sorun yoksa 3 gün üst üste olabilir canım daha yararlı. Ama dedigim gibi o hafta gün aşırı bence devam edip garantile:)

Doktora gösterdim çok sınırda gebelik var gibi ama yeni oluşuyordur bir hafta sonta tekrar yapalım test dedi
Aynen kesinlikle gebesin 2 günde neredeyse 2ye katlar değerlerin evde uzan dinlen bol bol gerinme ağır kaldırma uzanma biryere esneme... Dikkat et bol bol. 2 gün sonra git s. Ocağına ya da hastaneye yeniden kan ver gerekirse

Doktora gösterdim çok sınırda gebelik var gibi ama yeni oluşuyordur bir hafta sonta tekrar yapalım test dedi
Doktorlar her zaman temkinli yaklaşır kuzum benim 91 çıkmıştı bana bile sadece daha çok yeni demişti. 2 gün sonra aynı yer aynı saatte kan vererek takip et %66 civarı en az bir artış olmalı Doktora göstermene gerek yok sonucu beta 1000 i geçince alttan 3000 leri geçince karından ultrasonda görülebiliyor.

Dayanamaz bekleyemezsiniz Iki günde %65 artış beklenir. Iki gün sonra da verebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Dinlenin bu ara kafaniza bir şey takmayın sağlıklıysa tutunur değilse de zaten hayırlısı budur. 💕
Belim ağrıyor kaç gündür doktor dikkat et ağır falan kaldırma sakın dedi

Aynen kesinlikle gebesin 2 günde neredeyse 2ye katlar değerlerin evde uzan dinlen bol bol gerinme ağır kaldırma uzanma biryere esneme... Dikkat et bol bol. 2 gün sonra git s. Ocağına ya da hastaneye yeniden kan ver gerekirse
Tamam öyle yapayım o zaman çok sağolun gerçekten stres yapmıştım biraz

Back