• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değil 🤨 çabaladın diyelim olmadı nasip elbette 🙏🏻 Vardır vakti… ama bıraktıktan sonra neden olmadı demek biraz haksızlık 😁😁
Canım ben pik gordügüm gün bide ertesi gün degerlendirebildim sadece ve çift çizgiyi gördüm

Sen kaç yaşındasın canım? Bir aydır takip ediyorum formu uzun beklemenin nedeni takdiri ilahi mi yoksa hormonlar mı?
Ben 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi. 🤷 Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.

Testleri pozitif çıkanlar yerleşem kanaması yaşayan var mı aranızda? Benim dün pembe akıntı bitti bugün acayip derecede şeffaf akıntı geliyor temiz akıntı ama baya çok geliyor.. Böyle oluyor mu normalde??

Ben 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi. 🤷 Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
Sabredin ama bu arada kendinizi bağışıklığınızı güçlendirin. Evinize paketli gıda abur cubur sokmayın onun yerine kuruyemiş gibi faydalı şeyler yiyin d3k2 vitamini destek alabilirsiniz bağışıklık için. İnsanın vücudu güçlendikçe hormonlar da güçlü hale geliyor ve çocuk olmasını kolaylaştırabiliyor 😊

Yaşın genç Ümit çok fazla bence ☺️
ovülasyon testi denedin mi? Hoş ben çok güvenmiyorum ama doktor kontrolünde yumurta büyüme oranını takip mi etsen, yaptın mı bilmiyorum gerçi. Tüplerini de bakıldıktan sonra nasibin gelir inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yaşın genç Ümit çok fazla bence ☺️
ovülasyon testi denedin mi? Hoş ben çok güvenmiyorum ama doktor kontrolünde yumurta büyüme oranını takip mi etsen, yaptın mı bilmiyorum gerçi. Tüplerini de bakıldıktan sonra nasibin gelir inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evet 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama doktor kontrolünde büyüme oranına baktırmadım hiç. Bu ay o aklımda var aslında, ovulasyonda pik gördüğüm zaman doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim yumurtlarım sanki dirençli gibi, geçen ay 5 gün üst üste pik gördüm

Evet 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama doktor kontrolünde büyüme oranına baktırmadım hiç. Bu ay o aklımda var aslında, ovulasyonda pik gördüğüm zaman doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim yumurtlarım sanki dirençli gibi, geçen ay 5 gün üst üste pik gördüm
Regl düzenli mi? Hormonlar da iyiyse bence güzel bir beslenme ve hafif egzersiz ile gün aşırı ilişkide nasip olur 🎉🎉

Regl düzenli mi? Hormonlar da iyiyse bence güzel bir beslenme ve hafif egzersiz ile gün aşırı ilişkide nasip olur 🎉🎉
Normalde düzenliydi ama gebelik düşünmeye başladığımdan beridir her ay 3-4-5 gün gibi gecikmeler oluyor. İnşallah canım, olsun artık. Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz olacak

Ama eşin daha muayene olmadı sonuçta. Kendini yıpratma bence. Topu eşine at. Bende sıkıntı yok görünüyor tüpler problemli mi anlamam için önce senin muayne olman gerkiyor deyip baskı yapabilirsin. Ben eşime dedim. Doktor bir daha gelmeden önce eşininde sonuçlarını getir dedi dedim. Getirmezsem boş yere gelme dedi dedim. Niye biz kusurlu olalım ki :)

Back