Tebrikler cnmKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Tebrikler hamilesiniz :)Kızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Eveeet bağora bağora annee ben buradayım diyor bebişinKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Canım ben pik gordügüm gün bide ertesi gün degerlendirebildim sadece ve çift çizgiyi gördümValla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değilçabaladın diyelim olmadı nasip elbette Vardır vakti… ama bıraktıktan sonra neden olmadı demek biraz haksızlık
Hayırlı olsun cnm hamilesin bizlere de du et biraz anlat bakalım neler yaptın nasıl degerlendirdin bizlere de bilgi olsun kaç aydır deniyorsunKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Ben 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Sen kaç yaşındasın canım? Bir aydır takip ediyorum formu uzun beklemenin nedeni takdiri ilahi mi yoksa hormonlar mı?
Evettt koş hemen kan verKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Maşallahh bugun her sayfaya girmemde pozitifler hayırli olsun bebe burdayım die bağıriyo resmen ❤Kızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Sabredin ama bu arada kendinizi bağışıklığınızı güçlendirin. Evinize paketli gıda abur cubur sokmayın onun yerine kuruyemiş gibi faydalı şeyler yiyin d3k2 vitamini destek alabilirsiniz bağışıklık için. İnsanın vücudu güçlendikçe hormonlar da güçlü hale geliyor ve çocuk olmasını kolaylaştırabiliyorBen 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
Yaşın genç Ümit çok fazla benceBen 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
Müjdeli haber yakındırKızlaaar iğnemi oldum karından. Bundan sonra dualarınıza talibim
Evet 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama doktor kontrolünde büyüme oranına baktırmadım hiç. Bu ay o aklımda var aslında, ovulasyonda pik gördüğüm zaman doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim yumurtlarım sanki dirençli gibi, geçen ay 5 gün üst üste pik gördümYaşın genç Ümit çok fazla bence
ovülasyon testi denedin mi? Hoş ben çok güvenmiyorum ama doktor kontrolünde yumurta büyüme oranını takip mi etsen, yaptın mı bilmiyorum gerçi. Tüplerini de bakıldıktan sonra nasibin gelir inşallah
Hayırlı olsun canım, kaçıncı günde yumurtan pik oluyor klomenle?Kızlaaar iğnemi oldum karından. Bundan sonra dualarınıza talibim
Ben henüz ovülasyonda pik görmedim canım bugün 14. Gün yapacağım az sonra testiCanım ben pik gordügüm gün bide ertesi gün degerlendirebildim sadece ve çift çizgiyi gördüm
Regl düzenli mi? Hormonlar da iyiyse bence güzel bir beslenme ve hafif egzersiz ile gün aşırı ilişkide nasip olurEvet 6 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama doktor kontrolünde büyüme oranına baktırmadım hiç. Bu ay o aklımda var aslında, ovulasyonda pik gördüğüm zaman doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim yumurtlarım sanki dirençli gibi, geçen ay 5 gün üst üste pik gördüm
Harika bir sonuç gelmiş bugün gerçekten kısmetli bir gün, oh oh ne mutluuuıKızlarrrrrr acillllll hamilemiyim ben şimdii 3 saniyede çizgi çıktıEki Görüntüle 2887201
Normalde düzenliydi ama gebelik düşünmeye başladığımdan beridir her ay 3-4-5 gün gibi gecikmeler oluyor. İnşallah canım, olsun artık. Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz olacakRegl düzenli mi? Hormonlar da iyiyse bence güzel bir beslenme ve hafif egzersiz ile gün aşırı ilişkide nasip olur
Ama eşin daha muayene olmadı sonuçta. Kendini yıpratma bence. Topu eşine at. Bende sıkıntı yok görünüyor tüpler problemli mi anlamam için önce senin muayne olman gerkiyor deyip baskı yapabilirsin. Ben eşime dedim. Doktor bir daha gelmeden önce eşininde sonuçlarını getir dedi dedim. Getirmezsem boş yere gelme dedi dedim. Niye biz kusurlu olalım ki :)Ben 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?