Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden de o kadar İlk ay ilk ilişkide gene kalacağını düşünmek büyük bir umutmuş
Ben takvime göre olur diye düşündüma ama eşimde görev bilinci oluşmadı rahatsız etti. Aslında eşim için bilinçli ilk ay oldu

8-9. gün yumurtalam görünüyor. 9. gün 6 da pik yapmış. Bugün ki test nasıl çatlama olmuş mu?
Kuzum işteyim daha yapamadım 3 gibi sıvı almayı bırakıyorum akşam 6 da yapıcam kısmetse eşime dedim pekmezdir. kuruyemiştir türk kahvesi bitter ne var ne yok besle kendini 6 da buluşalım evde:)))))

Ben 31 yaşındayım bu 2. ayım bilinçli olarak ilk ayım
Sen yolun çok başındasın daha. Bende ilk ay olur olmadı 2.ay olur hevesiyle giriştim bu işe ama baktım ki yok öyle hemen olmuyormuş. Bunu bilerek sabırla devam etmek gerekiyor

Bugün reglnin kaçıncı günü canım? Ben erken yumurtluyorum takvime göre 14 ü ovulasyon ben piki 10-11 temmuzda ovulasyonda gördüm.

Kuzum işteyim daha yapamadım 3 gibi sıvı almayı bırakıyorum akşam 6 da yapıcam kısmetse eşime dedim pekmezdir. kuruyemiştir türk kahvesi bitter ne var ne yok besle kendini 6 da buluşalım evde:)))))
O zaman güzel değerlendirin sonra yüz üstü yatın şansı arttıralım =)

Sen yolun çok başındasın daha. Bende ilk ay olur olmadı 2.ay olur hevesiyle giriştim bu işe ama baktım ki yok öyle hemen olmuyormuş. Bunu bilerek sabırla devam etmek gerekiyor
Sen kaç yaşındasın canım? Bir aydır takip ediyorum formu uzun beklemenin nedeni takdiri ilahi mi yoksa hormonlar mı?

pregna care vitamin kullanmıştık eşimle ben bal-tarçın-çörek otu eşimde keçi boynuzu pekmezi tüketmişti doggy pozisyon ilişki ve yüzüstü yatarak beklediğim ay hamile kalmıştım. dış gebelik oldu şimdi 3 aydır yine deniyorum daha nasip olmadı.

Hali cim nolcaz böyle her yeni gelen hamile kalıp gidiyo biz aylardır bekçisi olduk her ayın hala tık yok kafayı yememe ramak kaldı
Kiz napabilirz şimdi tatiller olcak gidemeyiz doktora gidek bari obur ay gidicem ne yapayım bende bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…