• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim devlette gittiğim doktorlar 1 sene dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ya. Ne güzel senin doktorun ilgiliymiş
Ben ilk gebelik düşündüğümde kontrole gelmiştim, 6 ay dene olmazsa gel dedi. Ben yine 8 9 falan beklemiştim ☺️ zaten şuan bir yılı geçti

Bu bütün ilişkilerde böyle di mi? Ben geçen iki ay test yapmadığım halde takvime göre 14. Günlerde tamamen kesmiştim 😫
Canım bence evet 😂 ben de öyle yapmışım ama 2 aydır 14 den sonra yumurtlamışım hep. Biri 15. Gün biri 16. Günde 🤷🏻‍♀️ Sanki inadına gibi ondan öncelerde ilişki sık 14 den sonra hiç yok 🤣 sonra da vay efendim niye kalamıyorum bi zahmet kalamazsın tabi laricim🤣🤣

Kızlar dün ya da bugün regl olmam lazım öylesine yaptım ama Lh testi 10 saniyede falan koyu çıktı baya neden acaba

Eklentiler

• 4BAE4C83-0E87-4B8E-91A5-EF4C99D3397B.jpeg
    4BAE4C83-0E87-4B8E-91A5-EF4C99D3397B.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 52
selamlar canım kardeşlerim ben de herkes gibi aylardır denemelerini yapanlardanım ama henüz olmadı maalesef. bu aydan bi fazla ümitliydim ama reglime bi kaç gün var kaset test yaptım bembeyaz bir tek çizgi görünce bu ayda olmadığını gördüm. ağustosa benide yazın. bu ay soğan kürü denemek istiyorum şimdi blogda yapanları okuyacağım. başarılı olan bildiğiniz ne varsaaaa anlatınn nooolur bu kardeşlerinize

Canım bence evet 😂 ben de öyle yapmışım ama 2 aydır 14 den sonra yumurtlamışım hep. Biri 15. Gün biri 16. Günde 🤷🏻‍♀️ Sanki inadına gibi ondan öncelerde ilişki sık 14 den sonra hiç yok 🤣 sonra da vay efendim niye kalamıyorum bi zahmet kalamazsın tabi laricim🤣🤣
Valla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değil 🤨 çabaladın diyelim olmadı nasip elbette 🙏🏻 Vardır vakti… ama bıraktıktan sonra neden olmadı demek biraz haksızlık 😁😁

Canım dedigim gibi umudunu kesmek hiç istemem gene sen istersen bir kan testi yaptır ama benım geçen ay yasadıgımın aynısı anlattıgın ve anladıgım kadarıyla. Bazen böyle olabiliyormuş doktorum öyle demişti
Yok yok umutlandığım yok zaten aksine biraz korkuyorum pozitifse gerçi negatifse de korkuyorum tuhaf bir haldeyim. Kist olmuştu geçen sene yine kistle uğraşmak istemiyorum ama oğlum 2 yaşında ve henüz 2.yi de düşünmüyorum öyle garip bir hal şu an ne çıkarsa kabulüm nötrüm

Valla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değil 🤨 çabaladın diyelim olmadı nasip elbette 🙏🏻 Vardır vakti… ama bıraktıktan sonra neden olmadı demek biraz haksızlık 😁😁
Aynen aynen bizimkisi öncesinde boşuna efor sarfetmek 😂 o enerjiyi 14.günden sonra göstersek daha verimli olcakmış demekki😂😂

Back