Bu gebelik miKızlar bugünde boyle testim koyulaşmaya basladi
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gebelik miKızlar bugünde boyle testim koyulaşmaya basladi
Ben ilk gebelik düşündüğümde kontrole gelmiştim, 6 ay dene olmazsa gel dedi. Ben yine 8 9 falan beklemiştimYa benim devlette gittiğim doktorlar 1 sene dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ya. Ne güzel senin doktorun ilgiliymiş
Canım bence evetBu bütün ilişkilerde böyle di mi? Ben geçen iki ay test yapmadığım halde takvime göre 14. Günlerde tamamen kesmiştim![]()
Gebelik testi yapsana bi kuzum, hamile olabilirsinKızlar dün ya da bugün regl olmam lazım öylesine yaptım ama Lh testi 10 saniyede falan koyu çıktı baya neden acaba
Bat dündü canımMaşallah canım bata kaç gün var
Erken gebelik testi canımBu gebelik mi![]()
Valla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değilCanım bence evetben de öyle yapmışım ama 2 aydır 14 den sonra yumurtlamışım hep. Biri 15. Gün biri 16. Günde
Sanki inadına gibi ondan öncelerde ilişki sık 14 den sonra hiç yok
sonra da vay efendim niye kalamıyorum bi zahmet kalamazsın tabi laricim
![]()
Ayyyy harikaaaa ne güzel çıkmış maşallahErken gebelik testi canım
hamile olabilirsin. Hemen gebelik testi yaprdım senin yerinde olsamKızlar dün ya da bugün regl olmam lazım öylesine yaptım ama Lh testi 10 saniyede falan koyu çıktı baya neden acaba
Yok yok umutlandığım yok zaten aksine biraz korkuyorum pozitifse gerçi negatifse de korkuyorum tuhaf bir haldeyim. Kist olmuştu geçen sene yine kistle uğraşmak istemiyorum ama oğlum 2 yaşında ve henüz 2.yi de düşünmüyorum öyle garip bir hal şu an ne çıkarsa kabulüm nötrümCanım dedigim gibi umudunu kesmek hiç istemem gene sen istersen bir kan testi yaptır ama benım geçen ay yasadıgımın aynısı anlattıgın ve anladıgım kadarıyla. Bazen böyle olabiliyormuş doktorum öyle demişti
Normalde takvim uygulamasına göre 2 gündür olmam lazım ama çok sancım var olmadım hala. Bugün bir ovulasyon yapayım dedim saniyeler içinde böyle çıktıGebelik testi yapsana bi kuzum, hamile olabilirsin
Hemen yapıcam zatennn yarım saate çıkıcam canım yazarım sonucu. Normal testmi alayım sizce? Yumurtlamadan 15 gün geçti çünkühamile olabilirsin. Hemen gebelik testi yaprdım senin yerinde olsam
Yarım saate yapıcamGebelik testi yapsana bi kuzum, hamile olabilirsin
Aynen aynen bizimkisi öncesinde boşuna efor sarfetmekValla doktor gün aşırı dediği halde 14. Günde bırakmıştık hep, ben de şu an kendime aynısını diyorum. Madem istiyorsun neden gün aşırı değilçabaladın diyelim olmadı nasip elbette
Vardır vakti… ama bıraktıktan sonra neden olmadı demek biraz haksızlık
![]()
Tmm canım inşallah yarın tekrar yapayımGurbetKusuEsra tebrikler çizgilendiniz
Kan verin dicektim ama veremiyosunuz heralde hemen o zaman yarın testi tekrarlayın bakalım koyulaşıyor mu
![]()
Ben işaretlediğim yerde çok silik görüyorum ama bi arkadaşlarda baksın :)Canım açtım testi![]()
Evet canım aynı yerde bende gördüm hayırlısı inşallah yarın tekrar yapsam koyulaşırmı kiBen işaretlediğim yerde çok silik görüyorum ama bi arkadaşlarda baksın :)
Hadi bakalım bekliyoruzYarım saate yapıcamhadi inşallah bal yesin ağzınız
![]()