- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Benim gittiğim doktorda 6 ayı doldur. Hala gebelik oluşmazsa hemen tedaviye başlayalım yaşın ilerlemesin dediYa benim devlette gittiğim doktorlar 1 sene dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ya. Ne güzel senin doktorun ilgiliymiş
Yumurtalama ya da gebelik =)Kızlar dün ya da bugün regl olmam lazım öylesine yaptım ama Lh testi 10 saniyede falan koyu çıktı baya neden acaba
Eğer tuttuysa koyulasır. predictor early ile yaparsan belki daha koyu bir çizgi çıkar...Evet canım aynı yerde bende gördüm hayırlısı inşallah yarın tekrar yapsam koyulaşırmı ki
Daha öncede denemiştim ama yoktu böyle çizgi. Gebelik değilsede değerlendiririm işte o da güzel bir ihtimalYumurtalama ya da gebelik =)
O zaman 4 saat susuzluk yapıp bir gebelik testi patlat sende :) ya da direk yap birşey çıkmazsa 4 saat bekleDaha öncede denemiştim ama yoktu böyle çizgi. Gebelik değilsede değerlendiririm işte o da güzel bir ihtimalnormalde kesin günlerim belli dün olmam lazımdı
Tamam canımmm birazdan gidiyoreeO zaman 4 saat susuzluk yapıp bir gebelik testi patlat sende :) ya da direk yap birşey çıkmazsa 4 saat bekle
Bu ovulasyonla kaset testte de rahat cikarHemen yapıcam zatennn yarım saate çıkıcam canım yazarım sonucu. Normal testmi alayım sizce? Yumurtlamadan 15 gün geçti çünkü
normal testtede çıkar yada için rahat etsin erken alHemen yapıcam zatennn yarım saate çıkıcam canım yazarım sonucu. Normal testmi alayım sizce? Yumurtlamadan 15 gün geçti çünkü
Kaç yaşındasın canım ne kadar süredir istiyorsunBenim gittiğim doktorda 6 ayı doldur. Hala gebelik oluşmazsa hemen tedaviye başlayalım yaşın ilerlemesin dedi
Canm dun yapmaya başladım telefonda ki takvime göre 11-14 temmuz arası gözüküyor benm adetim 33 günde falan oluyordu iste ilk defa geçen ay 19 günde oldu bu ay 25 günde oldu t çizgisinde hic birsey çok canm smdilikOluruz tabi kuzum burada herkes yardımcı olur:) t çizgisi c ile aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olacak atarsın fotosunu bakarız kuzum
Çok silik ama bende görüyorumKızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Net görünüyor çizgi sizdede. İkinize de hayırlı olsun kızlarBugun de böyle çıktı kızlar inşallah kan vemeye gidicem
Ayy ne güzel ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugünde boyle testim koyulaşmaya basladi
Ben 31 yaşındayım bu 2. ayım bilinçli olarak ilk ayımKaç yaşındasın canım ne kadar süredir istiyorsun
Bu arada 9-10-11 hepsini degerlendirdimKizlar ben simdi bugunu degerlendiriyorum bir de yarini dimi? 5 gun regl suruyor 8. Gunu pik gordum gecen ayda 9. Gun gormustum
O vakit yakın zamanda gelir bebişin inşallah bilinçli olarak ilerleyince ve Allahın izniyle bir sıkıntı yoksa 3 4 aya olur en fazla :)Ben 31 yaşındayım bu 2. ayım bilinçli olarak ilk ayım
8-9. gün yumurtalam görünüyor. 9. gün 6 da pik yapmış. Bugün ki test nasıl çatlama olmuş mu?Bu arada 9-10-11 hepsini degerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?