Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sil
Sende çift çizgi çıkmamış mıydı, yanlış mı kaldı aklımda? Hayırlısı olsun canım, tamamen sökülene kadar bi umut
Silik çizgi vardı ama sabah yaptım kaset test. Kalbim kadar bembeyaz
Nasip değilmiş demekki. Sabah lekelenme oldu. Şuan bişi yok. Yarına sökülür muhtemelen

O doğru . Içinde x kromozomu varsa dna nin uzun ömürlü oluyor. Erkek sperm hemen ölüyor dollenmezse. Bu yolla hastanede mesai arkadasim vardı benim. 3. Çocuğunu erkek yaptı. Yumurtlama zamanı ultrasonla baktiriyordu her gun. Yumurtlama olduğunda ilişkiye giriyordu ki erkek olsun. Mesela yumurtlamadan önceki gün ilişkiye girdik ertesi gün yumurtan çatladı sonra dollendi cok yuksek ihtimal kız ölüyormuş.

Universitede su ile ilgili bir dr un kitabini okumustum. İsmini tam hatirlamiyorum. Kitabin son sayfalarinda bebeginizin cinsiyetini belirlemek elinizde gibi bi kisim vardı. Y kromozomu tasiyan sperm hucrelerinin bazik x kromozomu tasiyanlarin asidik oldugu ve annenin rahminin ph ı cocugun cinsiyetini belirledigini falan soyluyordu. Yani anne alkali beslenip alkali su icerse erkek cocugu olura getiriyordu. Sizin soylediginizde ayni seye geliyor. Anne rahmi asidik yapida X kromozomu tasiyan spermler ortama daha fazla dayandigi icin catlamaya kadar bekleyebiliyor.

Hayirlisi olsun. Kiz erkek farketmez. Yeterki saglikli olsun.

Kitabın ismi :Suyun iyileştirici gücü/Mennan Aysan Kuzanlı ve Recai Yahyaoğlu

Kızlar sizce durum nedir adetime 7 gün kaldı bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• AA85568A-2697-480F-B0BA-23138A6D06E7.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 84
Bence de allah'ım sağlıklı salih evlatlar versin. Kızı erkeği yok. Benim ebe bir arkadasim da ilişkiden sonra sağa yatinca erkek olur sola yatınca kız diyordu

Kızlar bir sorum olacak, döngü günü 13 Bugün lh testi yaptım silik çıktı ama yumurta akı gibi akıntı geldi.. freely marka ovülasyon almıştım önceden deneyimi olan var mı acaba?

Innovita instgramda minikkırabiyeler sayfasından aldım ve o kadar net çıkartıyor ki diğer verdiğim ovülasyon testlerim yazık oldu
Ben bu ay ilk kez freely aldım ama hep silik akıntım geldi yumurta akı gibi 13. Gün oldu, takipteyim ama hala silik göstermesi beni şaşırtıyor..

Sil

Silik çizgi vardı ama sabah yaptım kaset test. Kalbim kadar bembeyaz
Nasip değilmiş demekki. Sabah lekelenme oldu. Şuan bişi yok. Yarına sökülür muhtemelen
Benim testte bu sabah beyazladı ama ovulasyon pik, bakalım nereye baglanacak. Zor işmiş bunlar☺ Ovulasyonun piki ilginç, tekrar yumurtlama olacak gibi ya da kimyasal oldu benim, görünen o. Doktor da zaten negatif dedi, onların basına çok geliyordur.

Eklentiler

• Screenshot_20210711-132731.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 61
Ben de klomen kullandım bu ay, sağda 3 solda 2, toplam 5 tane yumurtam var pazartesi tekrar takibe çağırdı iğne için. Benim ve eşimin sonuçlarına baktı, her şey çok güzel sizin Klomene bile ihtiyaç yok, olması lazım normal dedi. Ben de ama olmuyor dedim, bazen olur öyle şeyler diyor bugün kasıklarım ağrıyor 5 yumurta sıkıştı sanırım

Yaa ne saçmalık. Her sey normalse 3 aydan sonra olmamasını anlamiyorum ben. neden olmuyor o zaamaan? Bugün de biontech oldum artık, yıldım. Hamile kalsam olmayacaktım. Sen aşını yaptırdın mı ?

Yaa ne saçmalık. Her sey normalse 3 aydan sonra olmamasını anlamiyorum ben. neden olmuyor o zaamaan? Bugün de biontech oldum artık, yıldım. Hamile kalsam olmayacaktım. Sen aşını yaptırdın mı ?
Yaa aslında istiyorum ama yaptırmadım, maalesef çok net sıkıntı olmaz demiyor kimse

Kızlar bir sorum olacak, döngü günü 13 Bugün lh testi yaptım silik çıktı ama yumurta akı gibi akıntı geldi.. freely marka ovülasyon almıştım önceden deneyimi olan var mı acaba?
Ayni durumdayim sizinle ebru ceylana yazmistim cevap bekliuorum

Yaa aslında istiyorum ama yaptırmadım, maalesef çok net sıkıntı olmaz demiyor kimse
Ben kalamıyorum diye oldum artık. Tüm aile bireylerim hergün neden ihmal ediyorsun diye sorup durdukça sıkıldım ve aşı oldum.Bir de karı koca evden çalışıyorduk. Yarın itibari ile eşim şirkete gidecek artık. Bu ay hamile kalsam bahtima siçayim derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…