- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
İnşallah görcez canım valla sonuna kadar ne varsa denemedim dememek için hacamat yakı felan da yapcam şu 1 2 ay Bnde sonra tüp bebek yolunu tutarım kısmet böyleymiş diyip napalımay kuzum insallah bende keyfimden istememezlik yapmıyorum kii şu testte piki görsem yemin ederim içim gidecek o gün
Kaç ay olmuştu senın kuzumİnşallah görcez canım valla sonuna kadar ne varsa denemedim dememek için hacamat yakı felan da yapcam şu 1 2 ay Bnde sonra tüp bebek yolunu tutarım kısmet böyleymiş diyip napalım
Bu ay da olmazsa 14.ay olcak kuzumKaç ay olmuştu senın kuzum
Olurr be kuzum yemin ederim kafaya takmamak gerekiyorBu ay da olmazsa 14.ay olcak kuzum
Olmamış okey kullanıyorlarmışHadee.. Biz de prezrvtfle korunuyoruz ve hiç yırtılma kaçak vs olmadı en ezından bizim bildiğimiz.. Sadece bu ay bir kere geriçekme olayı oldu ama emindik yani sıkıntı olmadığına... Ablanlarda yırtılma falan mı oldu ki?? Amaaan....
Ya valla bn o takmama olayına inanmıyorum canım çünkü ilk 6 ay bn regl olunca aaa hamile değilmişim felan diyodum 6 ay olmayınca öyle düşünmeye başladım aşılamaya gerek duymadı gittiğim doktor eşimin sonuçlarına bakıp çok iyi zaten aşılamalık bi durum yok olmazsa tüp bebek yaptırın dediOlurr be kuzum yemin ederim kafaya takmamak gerekiyorAşılama denedin mi?
Onun kopkoyu olmasi icin 1 hafta gecmesi lazım normal bat günunde boyle olmasıKızlar bugün bat günüm yaptıgım test laboquik erken gebelik testi ama hala silik bu niye koyulaşmıyo artık
Bir kez daha hadeeeeOlmamış okey kullanıyorlarmış
Kaç günde bi regl oluyosun cnmKizlar bana yardımcı olur musunuz şimdi ben haziranın son haftası regl oldum yumurtlama günüm ne zaman olabilir
3 hafta oluyor arada 4 hafta oluyor canim düzensiz oluyorumKaç günde bi regl oluyosun cnm
Benim arkadaş prezervatifle korunnduklari halde gebe kaldi lekelenmeleri olmuştu hatta regl olamadim die adet sökturucu kullanmıstı şuan 5 aylik oğlu var olabiliyo yaniHamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?
Masaşallah baya net sağlıkla kucağına alırsın inşallah Canm kan vermeyeeeeKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Gebelik var cnm değer şimdi düşük olduğu için silik güzelce katlanır inşallah hayrlı olsunKızlar sizce var mı
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun regl sancısı oldu mu peki
Şahsen ben hiç denemedim bu testleri ama gördüğum kadariyla yumurtlama olmuşKızlar yumurtlama devam ediyor sanırsam bu arada ovulasyon testim bitti
Çok teşekkür ederim canım yarın gideceğim kan vermeye. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMasaşallah baya net sağlıkla kucağına alırsın inşallah Canm kan vermeyeeee
Oo baya pik.Kaç gün oldu. Benim geçen aydan bu aya regl günü dahil bir ay her gün pikti. Klomen kist yapmıştıKızlar yumurtlama devam ediyor sanırsam bu arada ovulasyon testim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?