Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay kuzum insallah bende keyfimden istememezlik yapmıyorum kii şu testte piki görsem yemin ederim içim gidecek o gün
İnşallah görcez canım valla sonuna kadar ne varsa denemedim dememek için hacamat yakı felan da yapcam şu 1 2 ay Bnde sonra tüp bebek yolunu tutarım kısmet böyleymiş diyip napalım

Olmamış okey kullanıyorlarmış

Olurr be kuzum yemin ederim kafaya takmamak gerekiyor Aşılama denedin mi?
Ya valla bn o takmama olayına inanmıyorum canım çünkü ilk 6 ay bn regl olunca aaa hamile değilmişim felan diyodum 6 ay olmayınca öyle düşünmeye başladım aşılamaya gerek duymadı gittiğim doktor eşimin sonuçlarına bakıp çok iyi zaten aşılamalık bi durum yok olmazsa tüp bebek yaptırın dedi

Kizlar bana yardımcı olur musunuz şimdi ben haziranın son haftası regl oldum yumurtlama günüm ne zaman olabilir

Olmamış okey kullanıyorlarmış
Bir kez daha hadeeee ben bir iki gün daha bekleyeyim günler sonra ilk kez bugün belimde ve bacağımda hafif ağrı oldu bakalım kesilecek mi artacak mı gerçi 4 gündür artmayan şey artar mı bilmem.. Ayh ağlamak istemiyorum..

Kızlar yumurtlama devam ediyor sanırsam bu arada ovulasyon testim bitti

Eklentiler

• image.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 44
Hamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?
Benim arkadaş prezervatifle korunnduklari halde gebe kaldi lekelenmeleri olmuştu hatta regl olamadim die adet sökturucu kullanmıstı şuan 5 aylik oğlu var olabiliyo yani

Kızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Masaşallah baya net sağlıkla kucağına alırsın inşallah Canm kan vermeyeeee

Canım hayırlı olsun regl sancısı oldu mu peki
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Yok canım pek ağrım olmadı aslında. Hatta regl günümü mü şaşırdım acaba diye kontrol bile ettim. Ama benim regl olacağım gün karnım guruldar gazım olur, dün sabah kalktığımda da adet olmamıştım ama karnım baya gurulduyordu, dedim gün içerisinde adet olacağım herhalde. Sonra bekledim yok.

Kızlar aranızda anksiyete ilacı kullananlar var mı? Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama gebeliğe hazırlık sürecinde bir etkisi olur mu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…