Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bat günüm yaptıgım test laboquik erken gebelik testi ama hala silik bu niye koyulaşmıyo artık
Canım benim bu sabah o kadar silindi ki yok oldu. Kendim için kimyasalı mı yakaladım diye üzüldüm. Sen bir de kaset test yapsana varsa, olmadı kan verirsin yarın. Ben de cizgi kayboldu ama verip emin olurum

Çatlamanın 9. Günü erken gebelik testi negatif. Umutlanmışım cok üzgünüm..

Ben dün regl olmadım ama bugün kaset test yapsam varsa çıkar mı ki? Erken gebelik testi şu an elimde yok, gerekirse çıkıp alabilirim ama
Kaset test ile çıkar ama buradaki tecrübelere göre tamamen hormonlarına bağlı ☺️

İui geceler arkadaşlar.. Bende de aynı durum, adetime 4 gün kala pembe-şeffaf karışımı akıntı başladı 3 gündür aynı bir türlü sökülemedim karnım davul oldu şiştim kırmızıya dönmedi çoğalmadı her gün azar azar geliyor.. Ne olduğunu ve ne zaman ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum
Yerleşme kanaması olabilir miktari ne kadar? Erken gebelik testi yapın hamilelik varsa çıkar 🤗

Yerleşme kanaması olabilir miktari ne kadar? Erken gebelik testi yapın hamilelik varsa çıkar 🤗
Bu sabah normal test yaptım negatif sonuç. Miktarı 3günde ancak bir pedi doldurur, pıhtısız, şeffaf-pembe karışımı, su gibi, afedersin lavaboya gidince sadece peçeteye silince var, idrarda adet olduğuma dair renk değişimi yok.. Şaşırdım..

Kızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala

Eklentiler

• IMG_20210711_100048.jpg
    IMG_20210711_100048.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu sabah normal test yaptım negatif sonuç. Miktarı 3günde ancak bir pedi doldurur, pıhtısız, şeffaf-pembe karışımı, su gibi, afedersin lavaboya gidince sadece peçeteye silince var, idrarda adet olduğuma dair renk değişimi yok.. Şaşırdım..
Benim biraz daha az ve açık kahveydi. Erken gebelikte çıkar alabilme durumunuz varsa benim battan 2 gün önce akintim gelince yapmıştım çıkmıştı. Çok ayakta durmayın. Uzanın sürekli.

Benim biraz daha az ve açık kahveydi. Erken gebelikte çıkar alabilme durumunuz varsa benim battan 2 gün önce akintim gelince yapmıştım çıkmıştı. Çok ayakta durmayın. Uzanın sürekli.
Hamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, bu bizim 6. ay denememizdi. Geçen ay 2 arkadaşımın birden gebe kaldığını öğrenince çok üzülmüştüm umutsuzluğa kapılmıştım, sizinle de paylaşmıştım burada, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama hayırlı olan vakit vardı bizim için belki de onu bekliyorduk. Yarın giderim kan vermeye artık. Çok aktif yazamasam da 6 aydır takip ediyorum forumu. İyi ki varsınız herşey için çok teşekkür ederim. Allah her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 😊

Back