Ben dün regl olmadım ama bugün kaset test yapsam varsa çıkar mı ki? Erken gebelik testi şu an elimde yok, gerekirse çıkıp alabilirim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün regl olmadım ama bugün kaset test yapsam varsa çıkar mı ki? Erken gebelik testi şu an elimde yok, gerekirse çıkıp alabilirim ama
Canım benim bu sabah o kadar silindi ki yok oldu. Kendim için kimyasalı mı yakaladım diye üzüldüm. Sen bir de kaset test yapsana varsa, olmadı kan verirsin yarın. Ben de cizgi kayboldu ama verip emin olurumKızlar bugün bat günüm yaptıgım test laboquik erken gebelik testi ama hala silik bu niye koyulaşmıyo artık
Kaset test ile çıkar ama buradaki tecrübelere göre tamamen hormonlarına bağlıBen dün regl olmadım ama bugün kaset test yapsam varsa çıkar mı ki? Erken gebelik testi şu an elimde yok, gerekirse çıkıp alabilirim ama
Kuzu bir YouTube videosunda 2.5 aylık hamile kızın testi silik çıktı ve 5 dk beklediler. Test kaynaklı da olabilir istersen kaset test yap..Kızlar bugün bat günüm yaptıgım test laboquik erken gebelik testi ama hala silik bu niye koyulaşmıyo artık
Gene de bekleyin regl gününe kadar hormon düzeyiniz düşükse de negatif çıkarÇatlamanın 9. Günü erken gebelik testi negatif. Umutlanmışım cok üzgünüm..
Yerleşme kanaması olabilir miktari ne kadar? Erken gebelik testi yapın hamilelik varsa çıkarİui geceler arkadaşlar.. Bende de aynı durum, adetime 4 gün kala pembe-şeffaf karışımı akıntı başladı 3 gündür aynı bir türlü sökülemedim karnım davul oldu şiştim kırmızıya dönmedi çoğalmadı her gün azar azar geliyor.. Ne olduğunu ve ne zaman ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum
Bu sabah normal test yaptım negatif sonuç. Miktarı 3günde ancak bir pedi doldurur, pıhtısız, şeffaf-pembe karışımı, su gibi, afedersin lavaboya gidince sadece peçeteye silince var, idrarda adet olduğuma dair renk değişimi yok.. Şaşırdım..Yerleşme kanaması olabilir miktari ne kadar? Erken gebelik testi yapın hamilelik varsa çıkar
Benim biraz daha az ve açık kahveydi. Erken gebelikte çıkar alabilme durumunuz varsa benim battan 2 gün önce akintim gelince yapmıştım çıkmıştı. Çok ayakta durmayın. Uzanın sürekli.Bu sabah normal test yaptım negatif sonuç. Miktarı 3günde ancak bir pedi doldurur, pıhtısız, şeffaf-pembe karışımı, su gibi, afedersin lavaboya gidince sadece peçeteye silince var, idrarda adet olduğuma dair renk değişimi yok.. Şaşırdım..
Gözünüz aydın hemen kan vermeye kosunKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Pozitiiiiff :)) hayırlı olsuun en kısa zamanda gidip kan da verin mutlaka, yüzde yğz kesinlik kazansınKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Evet pozitif hayırlı olsunKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Hamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?Benim biraz daha az ve açık kahveydi. Erken gebelikte çıkar alabilme durumunuz varsa benim battan 2 gün önce akintim gelince yapmıştım çıkmıştı. Çok ayakta durmayın. Uzanın sürekli.
Ben oldam kaset yaprdmBen dün regl olmadım ama bugün kaset test yapsam varsa çıkar mı ki? Erken gebelik testi şu an elimde yok, gerekirse çıkıp alabilirim ama
Masallah neler yaptın canımKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Canim sen gebe değil miydin beni ekle demişsin anlamadim=/Gözünüz aydın hemen kan vermeye kosun
VaaarrrrKızlar sizce var mı