Ekliyim zaten ama eksik ve yanlış benim hatam gerçiCanim sen gebe değil miydin beni ekle demişsin anlamadim=/
Senin bat a 5 gün varmış bence var canim çok belli zaten inşallah doğrudur testKızlar sizce var mı
Kiz o sat yani son adet tarihi bat günü beklenen adet tarihi sen hamilesin di mi ya beynim yandi=))Ekliyim zaten ama eksik ve yanlış benim hatam gerçiben bat günü ne bilmediğim için öğrendiğim günü söylemişim ama şimdi öğrendim 6 haziran bat günüm 28 yaşımdayım. 3 aydır çocuk dusunuyordum
Evet yarın yapacaktım ama bugun de Bi yapıyım dedim. Onda da çıktı. Miratecch marka yanlış olduğunu sanmam ama yarın yine yapcamSenin bat a 5 gün varmış bence bar canim çok belli zaten inşallah doğrudur test
Müsaitsen kan ver canimEvet yarın yapacaktım ama bugun de Bi yapıyım dedim. Onda da çıktı. Miratecch marka yanlış olduğunu sanmam ama yarın yine yapcam
Hayırlısı olsun canım bi 4 5 gun daha geçsin bakalımBenimde göğüs ağrım olmazdı oyüzden şüpphelendim bugün de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kafam iyice karıştı günler geçmez şimdi
Kiz o sat yani son adet tarihi bat günü beklenen adet tarihi sen hamilesin di mi ya beynim yandi=))
Valla ablam korunurken ikizlere hamile kaldıHamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?
Canım hayırlı olsun regl sancısı oldu mu pekiKızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Evet canım inşallah pazartesi yani yarın veririmMüsaitsen kan ver canim
Cnm sen bebişe devam mıBu sefer erken pik olcakmış gibi sanki
Yok kuzum yaa 6.günde benim eşim sağolsun korunmadı da onu takip ediyorumCnm sen bebişe devam mı
Hii gerçekten mi?? Sorması ayıp nasıl neyle korunuyorlardı? Prezrvtf mi?Valla ablam korunurken ikizlere hamile kaldı
Evet eniştem korkmuyormuşHii gerçekten mi?? Sorması ayıp nasıl neyle korunuyorlardı? Prezrvtf mi?
Yok kuzum yaa 6.günde benim eşim sağolsun korunmadı da onu takip ediyorum
ya olacağı varsa olur takma kafana (inşallah olur beddua mı sayarsın bilemem )
Hadee.. Biz de prezrvtfle korunuyoruz ve hiç yırtılma kaçak vs olmadı en ezından bizim bildiğimiz.. Sadece bu ay bir kere geriçekme olayı oldu ama emindik yani sıkıntı olmadığına... Ablanlarda yırtılma falan mı oldu ki?? Amaaan....Evet eniştem korkmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?