Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır🙏Fotografta daha az belli oluyor. Bide bnm bu testte hiç kuruma bile olmadı bugüne kadar 5 aydır deniyorum. Tekrar test yaptıgımda daha belirgin çıkarsa onuda paylaşırım inşallah varsa hepinize bolbol dua ederim☺️🙏
Sağol cnm Allah razı olsun 🤲🤗hadi inşallah çok güzel haberler alırız cnm

Selam canım erken die konduramıyorum ama acıyo hala bide kasık ağrılarım başladı arada yokluyo regl belirtisimi acaba ama göğus ağrılarim olmazdı regl oncesi felan bilemedim bekliycez baska care yok hayırlısi artik
Benimde göğüs ağrım olmazdı oyüzden şüpphelendim bugün de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kafam iyice karıştı günler geçmez şimdi

Hanımlar iyi akşamlar Bat 11 temmuzdu ama ben 9 temmuzda regli oldum. Şimdi normalde canlı kırmızı olurdu ve çok akışkan görmezdim . Şimdi daha açık renk kırmızı pembe arası çözemedim ve sürekli akıntılı geliyor yumurtlama da yaptığımız şeffaf akıntı gibi bi fikri olan yada aynısını yaşayan var mı ? Folik asite başlayalı 40 gün falan oldu onun etkisi olur mu ? Nedir durum
İui geceler arkadaşlar.. Bende de aynı durum, adetime 4 gün kala pembe-şeffaf karışımı akıntı başladı 3 gündür aynı bir türlü sökülemedim karnım davul oldu şiştim kırmızıya dönmedi çoğalmadı her gün azar azar geliyor.. Ne olduğunu ve ne zaman ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum

Kız benim öyle regl 49 gün olduğu oluyodu göğüs arası uç çevresinde tüy problemi var ama bebek oldu kendine sorun aramaaa pcos olunca da bişey olmuyor bebek oluyor yanii içine hiç sinmiyorsa doktora git regl 3. Günü her testini yapsın bir de sen delirdin mi kızım hadi yallah git çocuk dene desin gör gününü ahajjsjs
Hahahaha 😄😄 temiz delirdik be

Kızlar bugün bat günüm yaptıgım test laboquik erken gebelik testi ama hala silik bu niye koyulaşmıyo artık

Eklentiler

• 20210711_064047.jpg
    20210711_064047.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 94
Back