Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak pik ten sonra bu şekilde salı pik oldu günde 2 kere falan yaptığım için sonrası biraz çok çatladı o zaman umarım çatlamıştır ya
Ebru Ceylanın instagramdaki hikayesine baktım. Pikten sonraki azalışlara çatlama demiş. T çizgisinin silikleşmesine gerek yok anladığım kadarıyla.. Sende bir bak istersen daha çok emin olursun...

Var cnm fotoğrafı açmadan gorunuyo

Ebru Ceylanın instagramdaki hikayesine baktım. Pikten sonraki azalışlara çatlama demiş. T çizgisinin silikleşmesine gerek yok anladığım kadarıyla.. Sende bir bak istersen daha çok emin olursun...
Hemenn uçuyorum sayfaya teşekkür ederim

Buradaki herkesin genel durumu bu Test yapmadan anlaşılmıyor :S

Pco var mı ki canım sanki öyle olunca pco var mı diyordu burdakiler
Ben 6 ay falan özelde doktor takibindeydim o bişi demedi ama boşuna o doktora gitmişim resmen oyaladı beni hormon testlerimi bile adetin 11. Günü yaptı düşün artık bende bilgisiz olduğum için anlayamadım belkide var bilmiyorum bu ay adet olursam başka doktora gidicem

Tamam canim bilmiyorum ben de böyle hep koyu olunca ya hamile misin diye soruyorlar ya da pco var mı diye ondan sordum bi takip et inşallah güzel şeyler vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…