- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Ebru Ceylanın instagramdaki hikayesine baktım. Pikten sonraki azalışlara çatlama demiş. T çizgisinin silikleşmesine gerek yok anladığım kadarıyla.. Sende bir bak istersen daha çok emin olursun...Bak pik ten sonra bu şekilde salı pik oldu günde 2 kere falan yaptığım için sonrası biraz çokçatladı o zaman umarım çatlamıştır ya
Pco var mı ki canım sanki öyle olunca pco var mı diyordu burdakilerSalı günü pik oldu zaten canım ama tam silikleşmedi sonra
inşallahİnşallah güzelceee çift çizgiyi görürsün
Hemenn uçuyorum sayfaya teşekkür ederimEbru Ceylanın instagramdaki hikayesine baktım. Pikten sonraki azalışlara çatlama demiş. T çizgisinin silikleşmesine gerek yok anladığım kadarıyla.. Sende bir bak istersen daha çok emin olursun...
Var cnm daha fotoğrafı açmadan gorunuyoCanım bugünkü kaset test silik çizgi var. Deger 5 ti, doktor negatif dedi. Pazartesi kan testini tekrarlıycam
0.63 yazanda catlamis kiz bu ne gebelik.olmasinBak pik ten sonra bu şekilde salı pik oldu günde 2 kere falan yaptığım için sonrası biraz çokçatladı o zaman umarım çatlamıştır ya
Buradaki herkesin genel durumu bumerhaba benimde 17 haziran regli başlangıcımdı 26 haziran ilişki oldu 5 temmuzda adet sancısı gibi sancılarım oldu daha önce hiç böyle olmazdı regli günümden en fazla 5 gün önce başlardı belirtiler ama şimdi bacaklarım kasıklarım belim göğüslerim ağrımaya acımaya başladı sizce gebelik olabilir mi erken diye test yaptırmadım daha önce bu tarz bir şey yaşadınız mı
İnşallah vardırVar cnm fotoğrafı açmadan gorunuyo
Ben 6 ay falan özelde doktor takibindeydim o bişi demedi ama boşuna o doktora gitmişim resmen oyaladı beni hormon testlerimi bile adetin 11. Günü yaptı düşün artık bende bilgisiz olduğum için anlayamadım belkide var bilmiyorum bu ay adet olursam başka doktora gidicemPco var mı ki canım sanki öyle olunca pco var mı diyordu burdakiler
Zahrada da böyle göründüğü için süphelenip test yapmıştı ve gebe çıkmıştı. Bence de bir test yap :)0.63 yazanda catlamis kiz bu ne gebelik.olmasin
Tatbiki aldansa sıvılar etkilerAksam yapılan testin sabahki testle farkı olur mu kızlar mesela sabah koyu olan test aksam daha silik çıkar mi??
Tamam canim bilmiyorum ben de böyle hep koyu olunca ya hamile misin diye soruyorlar ya da pco var mı diye ondan sordum bi takip et inşallah güzel şeyler vardirBen 6 ay falan özelde doktor takibindeydim o bişi demedi ama boşuna o doktora gitmişim resmen oyaladı beni hormon testlerimi bile adetin 11. Günü yaptı düşün artık bende bilgisiz olduğum için anlayamadım belkide var bilmiyorum bu ay adet olursam başka doktora gidicem
Yok daha bu hafta yumurtlamamdı ışık hızıyla gebe kalmadıysam değildir0.63 yazanda catlamis kiz bu ne gebelik.olmasin
İnşallahhhTamam canim bilmiyorum ben de böyle hep koyu olunca ya hamile misin diye soruyorlar ya da pco var mı diye ondan sordum bi takip et inşallah güzel şeyler vardir
Zahrada da böyle göründüğü için süphelenip test yapmıştı ve gebe çıkmıştı. Bence de bir test yap :)
O da erken öğrendi 9.gunde öğrendi yumurtlamanin
Yarın ilk idrarla test yapmazsan elim ayağım titrer bak
Bikaç gün daha takip ediyimde olmadı yaparım testO da erken öğrendi 9.gunde öğrendi yumurtlamanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?