Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar size bir altın soru🤩 yumurtlamadan 8 gün sonra testte çıkar mı sizce? Var mı burada o şekilde ögrenen

çok çok fazla sorguluyor hepimiz böyleyiz belki ama en azından psikolojik olarak biraz rahatlarsa öteki denemesinde çok daha rahat olur..
Canım burası zaten aklımıza takılan bilmediğimiz öğrenmek istediğimiz şeyleri öğrenmek amaclı bilgi paylaşımı yaptığımız yer değil mi sence. Tabiki kafasına takılan şeyleri sorucak değil mi canım.ilk defa bu ay böyle olduğunu yazmış sonuçta.

Yorumları lütfen can sıkı şekilde degilde daha açıklayıcı ve demek istediğimiz şeyleri daha net yazarsak sevinirim.
nesini anlamıyorsun veya ters buluyorsun anlamadım. ben ilk denememden sonra regl oldum ve aşırı pıhtılı yoğun vs tüm hamilelik belirtilerini yaşayarak geçtim o döneme eminim vücudum şaşırmıştı ve öyle olmuştu. kendimi vücudumun hamile kalacağına inandırdım belki de kimyasaldı dedim hiçbir olumsuzluğuma kistlerime pcoya geç yumurtlamama takılmadan denemeye çalıştım kendimi ikna ede ede ve olumlu sonuç aldım. onu demek istedim aynı kendimi görüyorum çünkü arkadaşta

nesini anlamıyorsun veya ters buluyorsun anlamadım. ben ilk denememden sonra regl oldum ve aşırı pıhtılı yoğun vs tüm hamilelik belirtilerini yaşayarak geçtim o döneme eminim vücudum şaşırmıştı ve öyle olmuştu. kendimi vücudumun hamile kalacağına inandırdım belki de kimyasaldı dedim hiçbir olumsuzluğuma kistlerime pcoya geç yumurtlamama takılmadan denemeye çalıştım kendimi ikna ede ede ve olumlu sonuç aldım. onu demek istedim aynı kendimi görüyorum çünkü arkadaşta
Çok şükür güzel sonuç almışsın ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen şimdi arkadaş direk kalkıp kimyasal falan yazınca bilmediğinden dolayı etkilenebilir ve üzülebilir. O yüzden yanlış buldum canım yorumunu.

Çok şükür güzel sonuç almışsın ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen şimdi arkadaş direk kalkıp kimyasal falan yazınca bilmediğinden dolayı etkilenebilir ve üzülebilir. O yüzden yanlış buldum canım yorumunu.
ay allah gönlünüze göre versin bir ban daha kaldıramıcam sorunuz merakınız olursa etiketlersiniz kızlar biliyosunuz sıkılmadan anlatırım atarım testleri her şeyi . güzel haberlerinizi almak için ara ara bakarım buraya hadi kendinize iyi bakın

Benim yanlarım ağrıyor çok kötü ya noluyor deli olcam

Kızlar yumurtlamamın 8. Günü son adet tarihimde 20 haziran yumurtlamaya görede 17 si sanırım. sabah days comfort erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ama bu teste itibar edemiyorum nedense. Israrla hamile olduğumu düşündüğüm için😅 predictor early yaptım şimdi 10 dakikada çıktı. Siz ne dersiniz daha çok erken biliyorum ama bu testede güveniyorum sizce silik çizgi var mı?🥺

Eklentiler

• 4920080C-7ACE-42C3-8B10-6D6ED962127C.jpeg
    4920080C-7ACE-42C3-8B10-6D6ED962127C.jpeg
    239,8 KB · Görüntüleme: 77
Idrar rengim bu kadar açıkken de kültürden bisi çıkacağını da sanmıyorum

Benim yanlarım ağrıyor çok kötü ya noluyor deli olcam
Canım böbreklerinden ya da pankreas kaynaklı bir durum olabilir mi? Çok fazla gebeliğe odaklandığın için diğer organlara bağlı rahatsızlıkları düşünmüyor olabilir misin? Pankreasta kuşak ağrısı olur ya iki taraftan ağrıdığına göre böyle bir çıkarım yaptım.

Canım böbreklerinden ya da pankreas kaynaklı bir durum olabilir mi? Çok fazla gebeliğe odaklandığın için diğer organlara bağlı rahatsızlıkları düşünmüyor olabilir misin? Pankreasta kuşak ağrısı olur ya iki taraftan ağrıdığına göre böyle bir çıkarım yaptım.
Yok ben başka şeyler düşünüyorum hastane de çalıştığım için radyoloji doktoruna gittim tanıyorum baya bakti her yerine bakim dedi böbrek yumurtalik vs hepsi tertemiz dedi ondan sasiyorum

Kızlar yumurtlamamın 8. Günü son adet tarihimde 20 haziran yumurtlamaya görede 17 si sanırım. sabah days comfort erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ama bu teste itibar edemiyorum nedense. Israrla hamile olduğumu düşündüğüm için😅 predictor early yaptım şimdi 10 dakikada çıktı. Siz ne dersiniz daha çok erken biliyorum ama bu testede güveniyorum sizce silik çizgi var mı?🥺
Ben görüyorum. Silik de olsa oracıkta birşeyler var :) Yarın acile gidip kan verebilirsin :D

Ben bişey göremedim sanki.🤔Ama hayırlısı olsun. Dilerim ki vardır.

Yok ben başka şeyler düşünüyorum hastane de çalıştığım için radyoloji doktoruna gittim tanıyorum baya bakti her yerine bakim dedi böbrek yumurtalik vs hepsi tertemiz dedi ondan sasiyorum
Sen ne düşünüyorsun o zaman, daha doğrusu niye harekete geçmiyorsun :)

Ahanda gördüm ins vardir

Back