Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee o zaman covid asısında bi sıkıntı yok iyi bari. Ağustostada 2.dozum olcak benim. Senin kaçıncı dozundu?
Bana göre yok burda da baya kişi o şekilde yazmıştı canım. Gebelik düşünenler için sıkıntı yok diyor genel olarak doktorlarda işte benim de ilk dozum bakalım hamilelik olursa 2. Dozu vurdurmam heralde. Ben covid geçirmiştim zaten tek doz aşıda bile antikor fazla oluyormuş geçirmeyip 2 doz aşı olanlara göre

Aynen bende gecirmiştim yılbasında ama kayıtlarda geçmiyor benimkisi test yaptırmamıştım şirkette bi ben kaldığım için bakalım ya hayırlısı kuzumm

Ayyy ne güzel sormuşsunnnn ben hiç anlamıyorum kızlar yazsında bende öğreniyim
Cevap yok galiba kızlardann
Şunun için sordum işte dün T çok pikti bugün de ikisi eşit gibi şimdi dün değerlendirdiğim için bugünü boş geçip yarın mı değerlendirmeliyim silik olduğunda? Öff zor bi karar

Eklentiler

• 3E48D47D-B63F-42C0-96D5-F1B957228B4F.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 43
Hemen havuç ye yumurtlama devam ediyor olabilirr çatlasın bi an öncee sonra testi akşam bi daha yap tam çatlamayı kaçırma benim olayı anladığım kadarıyla önemli olan çatlama

Hemen havuç ye yumurtlama devam ediyor olabilirr çatlasın bi an öncee sonra testi akşam bi daha yap tam çatlamayı kaçırma benim olayı anladığım kadarıyla önemli olan çatlama
Denizdeyim kuytu köşede test paketine iki damla idrarla ovü test yapıyorum çocuğum beni üzerse yazıklar olsun sana diyip bunları anlatıcam hahah havuç akşama kaldı artık çatlama denen şey olduğunda zaten LH pik oluyormuş diyor eşim işte ondan kafam karıştı

Bence akşam tekrar et hala eşitse yumurtlama devam ediyordur es geçersin. Silikleşti ise değerlendirirsin.

Bu arada nasıl markette çalışmak çok mu zor sürekli mi ağır iş ara veremez misin yada başka işe geçiş
Aslında cok zor degil bi gün mal var bi gün yok olduğu günler yagları fln yerine koyarken 20 kg kaldırmak koli ile iskence ve bi iki tane de degil mlsf dpguma kadar calısmamam gerek cünkü tek maaş istwnbulda zor

Merhaba kızlarrrr, nasılsınız
Dün doktora gittim, kendi doktorumun yönlendirdiği farklı bi doktora
Eşimin ve benim tüm testlerine baktı ve ben muayene oldum
Yine bi sıkıntı yok, sebepsiz infertilite
Doktor kararı bize bıraktı, isterseniz deneyebilirsiniz bi süre daha, isterseniz aşılama, istersenizde tüp bebek dedi
Bu süreçte benim yönlendirme yapmam doğru olmaz nihayetinde bi sıkıntı yok bu karar sizin ne kadar daha beklemek için sabrınız var ona bağlı dedi
Bende bişey yaptım ama doğru mu yanlıs mı bilmiyorum
Eşime çakşır suyu kendimede hayıt suyu aldım
Aslında çok taraftar değilim hormonlarımda falan bi sıkıntı olur mu diye ama, bikaç ayda böyle deneyelim diyoruz
Ne dersiniz, sizin bilginiz var mı bunlarla alakalı

Arkadaşlar geçenlerde çikolata kistim var demiştim 2.5cm çok şükür geçmiş kistim bugün konntrolden geldim normalde Çarşamba gidecektim doktora cenazesi olunca doktorumun gidemedim bugün içinde gün vermişti artık gebe kalmam için hiç bir engel yokmuş çikolata kisti olanlara umut olsun diye yazdım lutfen umudunuzu kaybetmeyin ben kistim olduğunu öğrendiğim gün çok üzülmüştüm çok ağlamıştım artık bebeğim olmayacak diye ama sürekli dua ettim sonunda güzel haberimi aldım Allahım isteyen dileyen herkeze hayırlısıyla evlat nasip etsin içinde de bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…