Iyi iyi kiz benimkide boyle oldu 11 de test yapmasam kaçmıştıDün degerlendirmedik iyi oldu yaaa bugünü degerlendiririz barı yarınıda
EvettYumurtlama mi şimdi kızlar bu peki ?
Bana göre yokEe o zaman covid asısında bi sıkıntı yok iyi bari. Ağustostada 2.dozum olcak benim. Senin kaçıncı dozundu?
Aynen bende gecirmiştim yılbasında ama kayıtlarda geçmiyor benimkisi test yaptırmamıştım şirkette bi ben kaldığım içinBana göre yokburda da baya kişi o şekilde yazmıştı canım. Gebelik düşünenler için sıkıntı yok diyor genel olarak doktorlarda işte benim de ilk dozum bakalım hamilelik olursa 2. Dozu vurdurmam heralde. Ben covid geçirmiştim zaten tek doz aşıda bile antikor fazla oluyormuş geçirmeyip 2 doz aşı olanlara göre
Cevap yok galiba kızlardannAyyy ne güzel sormuşsunnnn ben hiç anlamıyorum kızlar yazsında bende öğreniyim
Covid geçirmenin işe yaradığı tek anAynen bende gecirmiştim yılbasında ama kayıtlarda geçmiyor benimkisi test yaptırmamıştım şirkette bi ben kaldığım içinbakalım ya hayırlısı kuzumm
Hemen havuç ye yumurtlama devam ediyor olabilirr çatlasın bi an öncee sonra testi akşam bi daha yap tam çatlamayı kaçırmaCevap yok galiba kızlardann
Şunun için sordum işte dün T çok pikti bugün de ikisi eşit gibi şimdi dün değerlendirdiğim için bugünü boş geçip yarın mı değerlendirmeliyim silik olduğunda? Öff zor bi karar
Denizdeyim kuytu köşede test paketine iki damla idrarla ovü test yapıyorum çocuğum beni üzerse yazıklar olsun sana diyip bunları anlatıcam hahahHemen havuç ye yumurtlama devam ediyor olabilirr çatlasın bi an öncee sonra testi akşam bi daha yap tam çatlamayı kaçırmabenim olayı anladığım kadarıyla önemli olan çatlama
Bence akşam tekrar et hala eşitse yumurtlama devam ediyordur es geçersin. Silikleşti ise değerlendirirsin.Cevap yok galiba kızlardann
Şunun için sordum işte dün T çok pikti bugün de ikisi eşit gibi şimdi dün değerlendirdiğim için bugünü boş geçip yarın mı değerlendirmeliyim silik olduğunda? Öff zor bi karar
Mantıklı kuzum akşam bi daha yapayım o zaman testi, 10 a kadar 1 saat su içmeden yapmak lazımdı akşamları dimi? Hep sabah yaptım da akşam prosedürü nasılBence akşam tekrar et hala eşitse yumurtlama devam ediyordur es geçersin. Silikleşti ise değerlendirirsin.
Aslında cok zor degil bi gün mal var bi gün yok olduğu günler yagları fln yerine koyarken 20 kg kaldırmak koli ile iskence ve bi iki tane de degil mlsf dpguma kadar calısmamam gerek cünkü tek maaş istwnbulda zorBu arada nasıl markette çalışmak çok mu zor sürekli mi ağır iş ara veremez misin yada başka işe geçiş
Gene en az 2 saat susuzluk ve 20-22 saatleri arası yapılması gerekiyormuş..Mantıklı kuzum akşam bi daha yapayım o zaman testi, 10 a kadar 1 saat su içmeden yapmak lazımdı akşamları dimi? Hep sabah yaptım da akşam prosedürü nasıl
Hormon değerine bağlı sonuçta.. Kan testi ile yükselişi takip etsen daha iyi olur...Eki Görüntüle 2886169 kızlar bat günüm yarın ama hala silik bu niye ki
Belki geç dinlenmiştir ama pozitif gibi duruyor. Kan testi verinEki Görüntüle 2886169 kızlar bat günüm yarın ama hala silik bu niye ki
Suan hastaneye gidemicem koyde misafirlikteyiz 1 hafta elimde 4 tane daha testim var bakalim onunla takip etmeyi düsünüyorumHormon değerine bağlı sonuçta.. Kan testi ile yükselişi takip etsen daha iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?