Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah abla enişte de iyiymiş benim eşim kara evlendikten sonra da yusyuvarlak oldu 20 kilo aldı inşallah bana benzer

Amin cnm sağol yok yok öyle derler ama yapmazlar su an o istemeden olduğu için seni kızdırmak amaclı söylüyordur sende de" o zaman çocuğum güzel şeyler yaparsa da beni öv bana hediyeler al sonuçta ben istediğim için oldu" cnm sen kaç yasindasin

Bilen varmı bu predictor early ölçüm birimi kaç acaba?? Geçenlerde çakma olan prodoctor aldım içeriğini okudum ölçüm birimi yani midstream 20 ml di e zaten normal kaset de 20-25 ml ölçüyor?? Para tuzağıııı artık gebelik testi uzmanı oluyoruz predictor early 25 tl bizim eczanede

Maşallah abla enişte de iyiymiş benim eşim kara evlendikten sonra da yusyuvarlak oldu 20 kilo aldı inşallah bana benzer
Benim eşim teyzemin oğlu cnm severek evlendik biz benim annemlerde sarışın ama ben babama çekmişim esmerim valla görünüşte önemli ama en önemlisi insanın kalbi merhameti cnm

Ben 28 yaşımdayım. Biz de üç kız kardeşiz. Annemle babam ayrı. Keşke 5 kızım olsaydı öyle ayrılsaydım der annem çok şanslısınız. bakalım sabah bana diyor ki gozunu acar acmaz çocuğu benden çok seversen senle konuşmam

Benim eşim teyzemin oğlu cnm severek evlendik biz benim annemlerde sarışın ama ben babama çekmişim esmerim valla görünüşte önemli ama en önemlisi insanın kalbi merhameti cnm
Yaa benim gorumcem de dayi ogluyla evli. Ben ilk duydugumda sasirmistim ama onlar da severek evlenmis bizde akraba evliligi hic yok. Gorunus hic önemli değil vallahi. Bana esimin halaları falan bile dedi kizim seni nasıl kandırdı da geldin en yakisiklisinin 30undan sonra saçı dökülüyor. Allaha bin şükür eşim bir dedigimi iki etmez. Şu bebek fikrine de alıştı mi benden iyisi yok

Bende aralıkta 26 oluyorum cnm evet çok şükür 3 kızım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah cnmoooo şimdiden kıskançlık başlamış esindeBizimki de tam tersi büyük kızımla babası resmen birbirlerinin aşkları ben birşey desem eşim hayır der kızım dese tamam bitanem olur prensesim derbende birşey istediğimde kızıma diyorum prensesim babana bunu söyleyelim sende benimle ol tamam anne der

Bizde akraba evliliği var cnm kaybında dayı kızımızla evlendi severek aynen cnm önemli olan kalbiinsAllah alışır cnm zaman geçtikçe dahada benimser

Ben 3 çocuk olunca dedim heralde 40 var kusura bakmayın valla. Ben hala kendimi 18 hissettiğim için anlamıyorum bazen başkalarından büyük olabilcegimi allahım ağınızın tadını bozmasın inşallah

Ben 3 çocuk olunca dedim heralde 40 var kusura bakmayın valla. Ben hala kendimi 18 hissettiğim için anlamıyorum bazen başkalarından büyük olabilcegimi allahım ağınızın tadını bozmasın inşallah
Olabilir cnm benim için sorun yok cnm ne güzel kendini 18 yaşında hissetmen ben malesef büyük kizimin durumundan sonra kendimi baya yaşlı hissetmeye başladım yıprandık bayaamin cnm sağol Rabbim kimsenin evine huzursuzluk sıkıntı vermesin insAllah

19 yaşımda evlendim 20 yaşımda ilk kızımı aldım kucağıma şimdi büyük kızım 6,5 ikizlerim 3,5 yaşında cnm

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Ben radyoloji teknikeriyim onkoloji hemşiresiyim. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum tekrarını göstermesin allahım sizlere bagislasin evlatlarınızı. Amin. Eşim de bundan dolayı istemiyo hasta olursa bir şey olursa şimdi rahatız herkesin çocuğu olmak zorunda mi keyfimiz kacicak bana hep bunları söyledi ama insan merak ediyor o duyguyu işte.

19 yaşımda evlendim 20 yaşımda ilk kızımı aldım kucağıma şimdi büyük kızım 6,5 ikizlerim 3,5 yaşında cnm
Ay ne kadar küçük ben 20 yaşında nerde napiyordum hatirlamiyorum bile en güzeli genç anne olmak ama inşallah arkadaş gibi olursunuz ilerde. Ikiz ben çok severim bizim anne tarafında çok var ablam da ikizlere hamileydi biri düştü. Diğeri 3bucuk yaşında şükür. Anne tarafından yatkin olunuyor ya ikizlere keske olsaydı tek seferde hallederdim dedim de hcg ikiz kadar yüksek değil

Amin cnm sağol Allah razı olsun ya herkesin çocuğu öyle olacak diye bisey yok ki evet esinin korkularını anlıyorum ama insanin kalbine almaması gerekiyo güzel düşünün güzel olsun insAllah cnm ben çok dua ettim ve inandım çok şükür Rabbim güzel günleri gösterdi bize

Günaydın kızlar, takvime göre bugün ovulasyon günüm ama dün doktor pazartesi tam olgunluğa gelir demişti. Yine de günaşırı devam, 5 yumurta var birinin çatşayası gelir belki

Eşim acil de doktor burda akraba evliliginden çok hasta çocuk var. Kız kardeşi dedim ya dayı oğluyla evli. 5 senedir 2 doğum yaptı birer gün yaşadı öldü. 1 düşük 1 kürtajı var. Genetik bir rahatsızlığı var çocuğun. O yüzden de çok kafasına takıyor bakalım. Rabbim hayırlısını versin hiç kötü düşünmüyorum

Evet cnm küçük anne olmak güzel benimde kayinvalidemin yani teyzemin ikizleri varmış düşmüş biri iki gorumceminde ikizleri olmus dusmusler birde köylülerimizin hep ikiz çocukları varbelli olmaz kısmet cnm hcg dusuk olup ikiz olanda var hcg yuksek olup tek bebek olanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…