Hayir anestezisiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir anestezisiz
Insallah hayırlısıyla nasip olsun hepimizeDaha erken sizin için o halde insAllah gerek kalmaz :))
Ben yumurtlamada ustuste yaptım olmadı bir de 2 güne bir yapım zaten test almadım bilerek 5 tane Vr denk gelirse bakarmben 1 gün arayla cuplamaya devam cılkım çıksın bu ayda
12 si bence hadi dost işi 13 olsunKizlar ya size bise soracam bnm yumurta 27si pik oldu 28i catladi benim regli tarihî kaçı olacak
Bende hic olmaz bu cizgiKızlar bune kuruma çizgisi bumu demek oluyor??
Ne kisti cesidi ve buyuklugu onemliKist gebeliğe engelmi peki zorlaştırır mı gebe kalmayı?
Cikolata kistiyla annem ve iki kuzenim hamile kaldilar kuculdu onlarin kistleri tedaviyle ol deyince olduruyor RabbimEvet cikolata kisti mesela zorlaştırıyormus sonra 6 cm ve uzeri olunca birde riskli sanirim
Yaa ne guzel gerçekten oyle nasip kismet bu işlerCikolata kistiyla annem ve iki kuzenim hamile kaldilar kuculdu onlarin kistleri tedaviyle ol deyince olduruyor Rabbim
Ne cıktı bu anlamadım bende 3 aydır ilk defa gölge gördüm gerçi umut bağlamıyorum ama bende şaştımBende hic olmaz bu cizgi
Canım çok pişman oldum sormadıgima ilk defa kadın doğuma gitmiştim çok heyecanlıydım doktorda bişey yok zararsız falan diyince didikleyip soramadım şimdi olsa neyin nesi kaç cm ne kadar hepsini sorardım ama öyle önemli olanlari böyle geliştirmez 'di dimi doktorNe kisti cesidi ve buyuklugu onemli
Bende böyle düşünüyorum ebru ablanın sayfasında ne kadınlar var kisti miyomu birsürü zorluğa rağmen kalanlar rabbim ol derse hepsi boşCikolata kistiyla annem ve iki kuzenim hamile kaldilar kuculdu onlarin kistleri tedaviyle ol deyince olduruyor Rabbim