- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Tamam o zaman baştan yazabilir misin tam olarak ya geride kaldı kusura bakmazsanAy pardon 14 Temmuz olcak canım kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman baştan yazabilir misin tam olarak ya geride kaldı kusura bakmazsanAy pardon 14 Temmuz olcak canım kusura bakma
E yokDaha yumurtlama yok bakalım. Beklemedeyim yaa dün ben agri kesici oldum migren atağı tutu iğneden bir şey olmaz insallah ama daha yumurtlamam var kuzum
Zor muydu canım geçmiş olsunKizlar bugün hsg cekildim insAllah hepimiz guzel haberleri aliriz
Yanlış yazmisim kuzum Yaaa olmamis daha kaç günü var sence
Kiz hiç belli olmaz yaYanlış yazmisim kuzum Yaaa olmamis daha kaç günü var sence
Benim gittigim 2 doktorda engel degil dedi canımEvet kuzum çünkü yumurta büyüyemiyo ve kist oluşuyor
Aa çok iyi sevindim=)Adet sancisi gibiydi dayanilmayacak birşey yoktu :)
Sonuc cikti mi acabaAdet sancisi gibiydi dayanilmayacak birşey yoktu :)
Benim doktorum hiç önemsemedi küçük falan dedi hamile kalırsın sen dedi stres yapma dedi bu kadar yani önemli bişey olsa ilaç vermez miydiEvet kuzum çünkü yumurta büyüyemiyo ve kist oluşuyor
Ben daha test yapmadan yorum yapıyorum sanki yumurtlama olmuş gibi ama çok erken değil mi kız bi daha mı yumurtlicaksın acabaAy tontirikolar şunları bi inceler misiniz benim yumurta cortladı heralde kaçtı gitti ahahahha bugün soluk dün 2 bugün 2 kere yaptım da son 4ü
Eki Görüntüle 2867928
Eki Görüntüle 2867928
ay bilmiyorum ki tontirik geçen ay da böyle yumurtlamışım inanılmazzz ama bence daha da kırmızı mı olması gerek bilmiyorum ki :d neyse bu ay öğrenme ayı olsunBen daha test yapmadan yorum yapıyorum sanki yumurtlama olmuş gibi ama çok erken değil mi kız bi daha mı yumurtlicaksın acaba
Benimde 5 ay bitti ilerde belki lazım olur sorayim dedim açıyor yaziyorlardi merak ettimSiz çekildinizmi yada cekilcekmisiniz
Bence yumurtlamadin ama yine sen bilirsinay bilmiyorum ki tontirik geçen ay da böyle yumurtlamışım inanılmazzz ama bence daha da kırmızı mı olması gerek bilmiyorum ki :d neyse bu ay öğrenme ayı olsun