Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haha geçen haftayı unutamıyorum yaa hepimiz hamiştikkk öffff bu ay uğurlu gelsin amiin
Ne kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçti bata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor

Ne kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçti bata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor
en son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye

Beni de ekler misiniz bat 9 temmuz yas 27 2 aydir

Tesekkur ederim

Valla öyle oldu sanırım benim yarin bitiyor adetim sali başlıyorum ovulasyona vaziyet alsınlar
Oo benim de aynı ben de salı başlıyorum hadi bakalım

en son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye
Haha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli silik
Reglm bittikten 1 hafta sonra tekrar regl oldum
Durumlar karışık

Haha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli silik
Reglm bittikten 1 hafta sonra tekrar regl oldum
Durumlar karışık
siz ne zamandır deniyorsunuz ebnim iyi oldu ilk denemeydi ayaklarım yere bastı biraz

ben de hazirandan temmuz grubuna dahil oldum gün itibariyle 4. ayda da tutturamadık. yaş 29 bat 3 temmuz beni de ekler misinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…