haha geçen haftayı unutamıyorum yaaMrb yaş 29 bat 2 temmuz 7.deneme inşallah temmuz grubu uğurlu gelir hepimize haziran grubundan transfer geldim
Ne kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçtihaha geçen haftayı unutamıyorum yaahepimiz hamiştikkk öffff bu ay uğurlu gelsin amiin
*düzeltme :Ne denesem acabalar laNe kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçtibata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor
en son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diyeNe kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçtibata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor
Insallah canım akşama eklicrm=)Mrb yaş 29 bat 2 temmuz 7.deneme inşallah temmuz grubu uğurlu gelir hepimize haziran grubundan transfer geldim
Ay bu komediymis ben yapmadım mı ben de yaptimen son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye
Ah ahahahhahaen son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye
Tamamdır kuzumInsallah canım akşama eklicrm=)
Ashsjsjsjkhaha geçen haftayı unutamıyorum yaahepimiz hamiştikkk öffff bu ay uğurlu gelsin amiin
Ashsjsjsjkhaha geçen haftayı unutamıyorum yaahepimiz hamiştikkk öffff bu ay uğurlu gelsin amiin
ben senden daha umutluyum şekerAshsjsjsjk
artık gülüyorum sinirdenhele biz gün aşırı ya gün aşırı belimiz koptu hep çişliliğimizden oldu bunlar
Bir arada hepimiz cır cır oldukAshsjsjsjk
artık gülüyorum sinirdenhele biz gün aşırı ya gün aşırı belimiz koptu hep çişliliğimizden oldu bunlar
offf sorma çişimizde tortu mu kalmadı yüzümüzde sivilce mi kalmadı hahaha öteki ay bunlar olsa da inanmam dahaBir arada hepimiz cır cır olduk
Oo benim de aynı ben de salı başlıyorum hadi bakalımTesekkur ederim
Valla öyle oldu sanırımbenim yarin bitiyor adetim sali başlıyorum ovulasyona vaziyet alsınlar
Haha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli siliken son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye
siz ne zamandır deniyorsunuz ebnim iyi oldu ilk denemeydi ayaklarım yere bastı birazHaha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli silik
Reglm bittikten 1 hafta sonra tekrar regl oldum
Durumlar karışık
Burda horoz cıkmış tavuk olarak dusunun bunu sizYumurtlamamiz da aynı oluyormuşbakalim once kim yumurtlayacak kendimi şöyle hissettim biran