Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haha geçen haftayı unutamıyorum yaa :KK70: hepimiz hamiştikkk öffff bu ay uğurlu gelsin amiin
Ne kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçti 🤣🤣 bata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor 🤣🤣

Ne kadar hayır psikolojik belirti olmasına izin vermicem desem de okudukça aa bende var mı yok mu lar la geçti 🤣🤣 bata bir hafta kalana kadar kafa rahat umutlu ne desem acabalar la geçiyor 🤣🤣
en son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Tesekkur ederim 🥰🌺

Valla öyle oldu sanırım 😂 benim yarin bitiyor adetim sali başlıyorum ovulasyona vaziyet alsınlar 😂🤭
Oo benim de aynı ben de salı başlıyorum hadi bakalım 🤩

en son aynanın karşısına geçip memişleri izliyodum damar çıktı mı sivilce var mı diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Haha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli silik
Reglm bittikten 1 hafta sonra tekrar regl oldum😁
Durumlar karışık

Haha 1 ay önce reglm 20 gün gecikti ilacla olabildim ben de öyleydim kesin hamileyim diyordum. Reglm bitti ovulasyon testine başladım sürekli silik
Reglm bittikten 1 hafta sonra tekrar regl oldum😁
Durumlar karışık
siz ne zamandır deniyorsunuz ebnim iyi oldu ilk denemeydi ayaklarım yere bastı biraz

ben de hazirandan temmuz grubuna dahil oldum gün itibariyle 4. ayda da tutturamadık. 😅 yaş 29 bat 3 temmuz beni de ekler misinizzz

X