Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamamiz da aynı oluyormuş bakalim once kim yumurtlayacak kendimi şöyle hissettim biran
Hahaha gıt gıt gıdaak
Valla ne zaman olursa olsun bizim olsun bu ay olsun
siz ne zamandır deniyorsunuz ebnim iyi oldu ilk denemeydi ayaklarım yere bastı biraz
İşte deneyeyim dedim 15 senedir şaşmayan reglm gecikti
Benim 2. Çocuk ilki ilk ay hem de mecburiyetten tek iliskiyle olmuştu
Yani veren Allah veriyor her şekilde

Zaten geçen ay saçma sapan şeyler yasamasam şu gecikmeyle ilgili ovulasyon testine gerek yok diyordum normalde ama şimdi gerçekten gecikti mi diye yapacağım

Bat: 11 Temmuz, yaşım 29
Deneme süresi: 1ay

Herkese merhaba bende pkos var, reglim ortalama 35 günde bir oluyor bakalım inşallah ovülasyon testi ile ayarlayacağız

Son düzenleme:
ben de hazirandan temmuz grubuna dahil oldum gün itibariyle 4. ayda da tutturamadık. yaş 29 bat 3 temmuz beni de ekler misinizzz
Canım 4 aydır bişey kullandın mı? haziranda benimde 4 ay olucak aylar çoğaldıkça çıldırıyorum 3 aydır benimde olmuyo yaş 27 napcaz böyle ☹☹☹

Hamilelikler cok kafaya takmamakla oluyor kizlar benim bu olursa 3. Cocugum olacak nasip kismet vok bedeninize bakmamak lazim. İnsallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Yillardir bu sitedeyim bakalim 3. Olursa yine ilk burada paylasirim oncekiler gibi nasip

Canım 4 aydır bişey kullandın mı? haziranda benimde 4 ay olucak aylar çoğaldıkça çıldırıyorum 3 aydır benimde olmuyo yaş 27 napcaz böyle ☹☹☹
2. Ay folik asit ve impryl kullanmaya basladim doktor tavsiyesiyle. Impryl de takviye yumurta gelisimini destekliyomus. Bende hep eksik olduğu icin duzenli demir ve d vitamini de aliyorum. Bu son ayda da ovulasyon testine baslamistim. Acaba denk getiremiyo muyuz derken ovulasyon testiyle emin olup yine olmamasi moral bozdu. Bu ay da olmazsa eşim de bi doktora görüncek. Aslında 1 seneye normal bi sure diyo doktorlar ama insan strese giriyo yaa sen kullanıyo musun bisey?

Malesef stres yapınca olmuyor kızlar. Kafadan atınca oluyor nasipse. Başka şeylere yönelin derim

Masallah size kesinlikle katılıyorum kafaya takinca yipranmaktan baska bir sey oldugu yok yumurtlama gunleri deneyip birakmak gerekiyor baska seylerle mesgul olmak vücudu dinleyince insan butun belirtileri buluyor Rabbim hepimize nasip etsin sizede 3.yü insallah

dedik ve 10 gün sonra memişler sertleşti demeye başladık ahaha ben kesin yine dayanamaz kendimi dinlerim öff

İnsallah insallahh

dedik ve 10 gün sonra memişler sertleşti demeye başladık ahaha ben kesin yine dayanamaz kendimi dinlerim öff
Benim fikrimce iki gebeligimde de en buyuk belirti her gun olan seffaf akintiydi. Cunku diger belirtiler her bir hamilelikte degisiyor degismeyen tek sey seffaf akinti derim

Ben bu ay agzimi açmayacam bu konuda(açtı) ya kendimi dinlemesem yeterli ama zor olacak tabi

ben denediğim ilk gün test yapmazsam adım irem değil ahahahhahahahaha off bu adet bitmesini beklemek çok lanettt
hayir tutacagiz kendimizi esim diyorki yetiskin bir birizz gunde 1 kere hamile 1 kere corona oluyor mutlaka icimde tutmam lazim artik bazı seyleri atesim var acaba coronamiyim kasigim agriyor acaba hamilemiyim diye dolaniyorum ortada

Bende 2 Aydır ovulasyon deniyorum bu ayda yumurtlama gördüm çok şükür hatta 14.Gün yumurtladım normalde 16 si falan olur. Bu ay arisutu bal polen eşime keciboynuzu arslan pençesi hepsini kullanıyorum boş boş geçmesinden sıkıldım bunlarda erken yumurtlatti beni bu ay ya 2. Bebek olsa çok takmicam ama insan ya olmazsa diye korkuyo illaki içten içten kafayı başka şeylere yönlendirmek gerek heralde

hayir tutacagiz kendimizi esim diyorki yetiskin bir birizz gunde 1 kere hamile 1 kere corona oluyor mutlaka icimde tutmam lazim artik bazı seyleri atesim var acaba coronamiyim kasigim agriyor acaba hamilemiyim diye dolaniyorum ortada
ben eve de ateş ölçer aldım dk başı ölçüyorum korona için geçen yıl kalp ameliyatı olmuştum ondan beri çok korkuyorum korona olcam diye iş yerim allahtan her hafta test yaptırıyo yarın 24. testimi olcam çıkmasınjı istediğim tek negatifff

Yaaa ne güzel allah bağışlasın ya 1 tane olsa onla oyalanırken 2. Denemede takma ihtimali azalır ama ilk defa olunca insan ister istemez içinden acabamı diyor
Malesef stres yapınca olmuyor kızlar. Kafadan atınca oluyor nasipse. Başka şeylere yönelin derim
Aslında normal hayatta çokta rahatımdır kimseyi takmam ama hamile kalma serüveni bi başkaymış

Yaa cok gecmis olsun canım aşı oldun mu peki 24.test miiiii kiz o cubuk mahvediyor beyne kadar sokuyorlar yaa

Yaa cok gecmis olsun canım aşı oldun mu peki 24.test miiiii kiz o cubuk mahvediyor beyne kadar sokuyorlar yaa
yok kuzum olmadım öncelikli listede çıkmıyorum hala daha nolması gerekiyosaa
alışmış kudurmuştan beterdir valla onun sonucunun heyecanı da hoşuma gidiyor sınav sonucu bekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…