Hahaha gıt gıt gıdaakYumurtlamamiz da aynı oluyormuşbakalim once kim yumurtlayacak kendimi şöyle hissettim biran
İşte deneyeyim dedim 15 senedir şaşmayan reglm geciktisiz ne zamandır deniyorsunuz ebnim iyi oldu ilk denemeydi ayaklarım yere bastı biraz
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç B Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay 06rey38 Haziran 25 33 1ay I ipti Haziran 26 29 3ay @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Alina26 Haziran 30 29 2ay @Haso18 Haziran 30 19 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay Dritt Temmuz 3 29 4ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Canım 4 aydır bişey kullandın mı? haziranda benimde 4 ay olucak aylar çoğaldıkça çıldırıyorum 3 aydır benimde olmuyo yaş 27 napcaz böyleben de hazirandan temmuz grubuna dahil oldum gün itibariyle 4. ayda da tutturamadık.yaş 29 bat 3 temmuz beni de ekler misinizzz
2. Ay folik asit ve impryl kullanmaya basladim doktor tavsiyesiyle. Impryl de takviye yumurta gelisimini destekliyomus. Bende hep eksik olduğu icin duzenli demir ve d vitamini de aliyorum. Bu son ayda da ovulasyon testine baslamistim. Acaba denk getiremiyo muyuz derken ovulasyon testiyle emin olup yine olmamasi moral bozdu. Bu ay da olmazsa eşim de bi doktora görüncek. Aslında 1 seneye normal bi sure diyo doktorlar ama insan strese giriyo yaaCanım 4 aydır bişey kullandın mı? haziranda benimde 4 ay olucak aylar çoğaldıkça çıldırıyorum 3 aydır benimde olmuyo yaş 27 napcaz böyle☹☹☹
Canım 4 aydır bişey kullandın mı? haziranda benimde 4 ay olucak aylar çoğaldıkça çıldırıyorum 3 aydır benimde olmuyo yaş 27 napcaz böyle☹☹☹
Malesef stres yapınca olmuyor kızlar. Kafadan atınca oluyor nasipse. Başka şeylere yönelin derim2. Ay folik asit ve impryl kullanmaya basladim doktor tavsiyesiyle. Impryl de takviye yumurta gelisimini destekliyomus. Bende hep eksik olduğu icin duzenli demir ve d vitamini de aliyorum. Bu son ayda da ovulasyon testine baslamistim. Acaba denk getiremiyo muyuz derken ovulasyon testiyle emin olup yine olmamasi moral bozdu. Bu ay da olmazsa eşim de bi doktora görüncek. Aslında 1 seneye normal bi sure diyo doktorlar ama insan strese giriyo yaasen kullanıyo musun bisey?
Masallah sizeHamilelikler cok kafaya takmamakla oluyor kizlar benim bu olursa 3. Cocugum olacak nasip kismet vok bedeninize bakmamak lazim. İnsallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Yillardir bu sitedeyim bakalim 3. Olursa yine ilk burada paylasirim oncekiler gibi nasip
dedik ve 10 gün sonra memişler sertleşti demeye başladık ahaha ben kesin yine dayanamaz kendimi dinlerim öffMasallah sizekesinlikle katılıyorum kafaya takinca yipranmaktan baska bir sey oldugu yok yumurtlama gunleri deneyip birakmak gerekiyor baska seylerle mesgul olmak vücudu dinleyince insan butun belirtileri buluyor Rabbim hepimize nasip etsin sizede 3.yü insallah
İnsallah insallahhMasallah sizekesinlikle katılıyorum kafaya takinca yipranmaktan baska bir sey oldugu yok yumurtlama gunleri deneyip birakmak gerekiyor baska seylerle mesgul olmak vücudu dinleyince insan butun belirtileri buluyor Rabbim hepimize nasip etsin sizede 3.yü insallah
Benim fikrimce iki gebeligimde de en buyuk belirti her gun olan seffaf akintiydi. Cunku diger belirtiler her bir hamilelikte degisiyor degismeyen tek sey seffaf akinti derimdedik ve 10 gün sonra memişler sertleşti demeye başladık ahaha ben kesin yine dayanamaz kendimi dinlerim öff
Ben bu ay agzimi açmayacam bu konuda(açtı)dedik ve 10 gün sonra memişler sertleşti demeye başladık ahaha ben kesin yine dayanamaz kendimi dinlerim öff
ben denediğim ilk gün test yapmazsam adım irem değil ahahahhahahahaha off bu adet bitmesini beklemek çok lanetttBen bu ay agzimi açmayacam bu konuda(açtı)ya kendimi dinlemesem yeterli ama zor olacak tabi
ben denediğim ilk gün test yapmazsam adım irem değil ahahahhahahahaha off bu adet bitmesini beklemek çok lanettt
Bende 2 Aydır ovulasyon deniyorum bu ayda yumurtlama gördüm çok şükür hatta 14.Gün yumurtladım normalde 16 si falan olur. Bu ay arisutu bal polen eşime keciboynuzu arslan pençesi hepsini kullanıyorum boş boş geçmesinden sıkıldım bunlarda erken yumurtlatti beni bu ay2. Ay folik asit ve impryl kullanmaya basladim doktor tavsiyesiyle. Impryl de takviye yumurta gelisimini destekliyomus. Bende hep eksik olduğu icin duzenli demir ve d vitamini de aliyorum. Bu son ayda da ovulasyon testine baslamistim. Acaba denk getiremiyo muyuz derken ovulasyon testiyle emin olup yine olmamasi moral bozdu. Bu ay da olmazsa eşim de bi doktora görüncek. Aslında 1 seneye normal bi sure diyo doktorlar ama insan strese giriyo yaasen kullanıyo musun bisey?
ben eve de ateş ölçer aldım dk başı ölçüyorum korona için geçen yıl kalp ameliyatı olmuştum ondan beri çok korkuyorum korona olcam diyehayir tutacagiz kendimizi esim diyorki yetiskin bir birizz gunde 1 kere hamile 1 kere corona oluyor mutlaka icimde tutmam lazim artik bazı seyleri atesim var acaba coronamiyim kasigim agriyor acaba hamilemiyim diye dolaniyorum ortada
Yaaa ne güzel allah bağışlasın ya 1 tane olsa onla oyalanırken 2. Denemede takma ihtimali azalır ama ilk defa olunca insan ister istemez içinden acabamı diyorHamilelikler cok kafaya takmamakla oluyor kizlar benim bu olursa 3. Cocugum olacak nasip kismet vok bedeninize bakmamak lazim. İnsallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Yillardir bu sitedeyim bakalim 3. Olursa yine ilk burada paylasirim oncekiler gibi nasip
Aslında normal hayatta çokta rahatımdır kimseyi takmam ama hamile kalma serüveni bi başkaymışMalesef stres yapınca olmuyor kızlar. Kafadan atınca oluyor nasipse. Başka şeylere yönelin derim
Yaa cok gecmis olsun canım aşı oldun mu pekiben eve de ateş ölçer aldım dk başı ölçüyorum korona için geçen yıl kalp ameliyatı olmuştum ondan beri çok korkuyorum korona olcam diyeiş yerim allahtan her hafta test yaptırıyo yarın 24. testimi olcam çıkmasınjı istediğim tek negatifff
yok kuzum olmadım öncelikli listede çıkmıyorum hala daha nolması gerekiyosaaYaa cok gecmis olsun canım aşı oldun mu peki24.test miiiii kiz o cubuk mahvediyor beyne kadar sokuyorlar yaa
hayir tutacagiz kendimizi esim diyorki yetiskin bir birizz gunde 1 kere hamile 1 kere corona oluyor mutlaka icimde tutmam lazim artik bazı seyleri atesim var acaba coronamiyim kasigim agriyor acaba hamilemiyim diye dolaniyorum ortada