Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım duruma göre düzenlenir hayirlisi olsun insallah=)

Tamam canım duruma göre düzenlenir hayirlisi olsun insallah=)
bu ay şu ovulasyon testlerinden alıcam yumurtlama geldiğinde söylerim şeker ondan 14 gün sonra adet olunuyor diye güncelleriz teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun

bu ay şu ovulasyon testlerinden alıcam yumurtlama geldiğinde söylerim şeker ondan 14 gün sonra adet olunuyor diye güncelleriz teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun
Bence de al ben bu ay almicaktim adet biter bitmez koyulasmaya başladı 14. Günde yumurtlardim 11.gunde yumurtladim ve pek anlaşılmadı da şart galiba test

Geldim bende burdayim yas 29 bat 24 haziran 1 aydır deniyoruz folik asit kullanıyorum sadece umarım bu ay herkese umut olur hamiş oluruz hepimiz

Geldim bende burdayim yas 29 bat 24 haziran 1 aydır deniyoruz folik asit kullanıyorum sadece umarım bu ay herkese umut olur hamiş oluruz hepimiz
Aaa 25 haziran ve sonrasiymis burasi o zaman ben haziran grubundan mi devam etmeliyim belki gecikir ama 2 3 gun oynayabiliyor bat Hali

Bat 28 haziran
yaş 28.
1 kayıp, 6.deneme

Merhabalar benide ekler misiniz yaş 29 bat 30 haziran 2 aydır deniyoruz

şeker kız son adet tarihi de ekleyelim mi sat benim gibi belki düzensiz olanlar insanlara bakıp umut fln olur

şeker kız son adet tarihi de ekleyelim mi sat benim gibi belki düzensiz olanlar insanlara bakıp umut fln olur
Oyle karışabilir bence böyle iyi sen de değişiklik olursa ben düzenlerimm ama=)

Bat 28 Haziran 10.ay yaş 30

Mrb yaş 29 bat 2 temmuz 7.deneme inşallah temmuz grubu uğurlu gelir hepimize haziran grubundan transfer geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…