Tamam canım duruma göre düzenlenir hayirlisi olsun insallah=)selam cnaım haziran grubundan bu sabah itibari ile elendim ahaha 12 mayıstan beri deniyorduk 9 gün erken adet olacağım tuttuyaş 30 bugün adetimin 1. günü. 1 temmuz heralde olurum ama görüldüğü gibi de hiç düzenli dğeil bazen 30 bazen 40 bazen 50 günde olurdum bu sefer 24 günde oldum :d
azıcık hevesim kaçtı ama hemen adet bitsin de yeni heyecanlara başlayayım belirti arayayım ahhaha
bu ay şu ovulasyon testlerinden alıcam yumurtlama geldiğinde söylerim şeker ondan 14 gün sonra adet olunuyor diye güncelleriz teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsunTamam canım duruma göre düzenlenir hayirlisi olsun insallah=)
Bence de al ben bu ay almicaktim adet biter bitmez koyulasmaya başladı 14. Günde yumurtlardim 11.gunde yumurtladim ve pek anlaşılmadı da şart galiba testbu ay şu ovulasyon testlerinden alıcam yumurtlama geldiğinde söylerim şeker ondan 14 gün sonra adet olunuyor diye güncelleriz teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun
Aaa 25 haziran ve sonrasiymis burasi o zaman ben haziran grubundan mi devam etmeliyimGeldim bende burdayimyas 29 bat 24 haziran 1 aydır deniyoruz folik asit kullanıyorum sadece umarım bu ay herkese umut olur hamiş oluruz hepimiz
Tamamdir ekliyorum canim=)Aaa 25 haziran ve sonrasiymis burasi o zaman ben haziran grubundan mi devam etmeliyimbelki gecikir ama 2 3 gun oynayabiliyor bat Hali
bize artık her yol parisAaa 25 haziran ve sonrasiymis burasi o zaman ben haziran grubundan mi devam etmeliyimbelki gecikir ama 2 3 gun oynayabiliyor bat Hali
Tesekkur ederimTamamdir ekliyorum canim=)
Valla öyle oldu sanırımbize artık her yol paris
Bat 28 haziranMERHABALAR SEVGILI BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR...
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay Hali Temmuz 11 31 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay B Birizz Haziran 24 29 1ay
TEMMUZ AYINI ERKENDEN AÇTIM HER KONU AÇAN HAMILE KALIYOR BEN DE HEVESLENDİM KIMSE AÇMADAN ACMAK İSTEDİM.
GELIN BERABER TAKIP EDELIM TEMMUZ BEKLENTİMIZDE.
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ...
HEPIMIZE HAYIRLISIYLA GEBELIKLER GELSIN INSALLAH
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Ekledim canimBat 28 haziran
yaş 28.
1 kayıp, 6.deneme
şeker kız son adet tarihi de ekleyelim mi sat benim gibi belki düzensiz olanlar insanlara bakıp umut fln olurMERHABALAR SEVGILI BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR...
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay Hali Temmuz 11 31 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay B Birizz Haziran 24 29 1ay Veronika06 Haziran 28 28 6.ay
TEMMUZ AYINI ERKENDEN AÇTIM HER KONU AÇAN HAMILE KALIYOR BEN DE HEVESLENDİM KIMSE AÇMADAN ACMAK İSTEDİM.
Oyle karışabilir bence böyle iyi sen de değişiklik olursa ben düzenlerimm ama=)şeker kız son adet tarihi de ekleyelim mi sat benim gibi belki düzensiz olanlar insanlara bakıp umut fln olur
Bu sekil işte canım hosgeldinMerhaba, yaşım 29, yeni denemeye başlıyorum 1 ay yazabilirsiniz. Bat 26 Haziran
Bat 28 Haziran 10.ay yaş 30
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay Hali Temmuz 11 31 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay B Birizz Haziran 24 29 1ay Veronika06 Haziran 28 28 6.ay Arianaa Haziran 30 29 2.ay
Haso18 akşam duzenlicem hepsini
MERHABALAR SEVGILI BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR...