- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Evet kuzum birkaç günede bırakıcam ovulasyon dönemine girdim inşallah faydası olur yaaCanım sen C life a başladın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum birkaç günede bırakıcam ovulasyon dönemine girdim inşallah faydası olur yaaCanım sen C life a başladın mı
Canım pko yüzünden olmuyorsa bu ay olur inşallah gayet iyi geliyo seni takipteyim inşallah güzel sonuçlar görcezEvet kuzum birkaç günede bırakıcam ovulasyon dönemine girdim inşallah faydası olur yaa
selamlar şeker kıııız başladı bizim mesai ahhahakızlarr iyi akşamlarınız olsun nasılsınız
Insallaj kesin gece olur adet=/İnşAllah geç döllenme olmuştur ondan testte çıkmamıştır kuzum güzel haberlerini bekliyoruz
Devamkeee daha olmamisselamlar şeker kıııız başladı bizim mesai ahhaha
Ohooo benmde gelmiş testlerimm ama adetim bitmedi dahaaselamlar şeker kıııız başladı bizim mesai ahhaha
Benim belirtim olmuo adet oncesi ama cok uykum var kac gundur yumurtlamadan beri normal değilim bi garip her sey bakalm nolcakbelki stresten sinirde olamıyosundur yavru adet öncesi belirtilerin de yok mu
Yaklaşmışsın vallaaaynennn yine erken yumurtlayacağım bu aniden silikleşmezse ahahha
Benim bi siliklesti dedim catladi sonra tam pik oldu ertesi gunaynennn yine erken yumurtlayacağım bu aniden silikleşmezse ahahha
Yaa sağol kuzum benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay yani şu an bildiğimiz tek sorun pko var d vitamini eksikliği var hormonlar gayet normal çıkıyor yumurtlama da oluyor eşimin sperm sonucu da normal gerisi Allah a kalmış vardır bir zamanı demekki bekliyoruz bakalım zaten en kötü ihtimalle ocak ya da şubat ayında tüp bebek yaptırıcam tekrarCanım pko yüzünden olmuyorsa bu ay olur inşallah gayet iyi geliyo seni takipteyim inşallah güzel sonuçlar görcez
Abow o günü bulurperşembe pik olmasın da ne zaman oluyosa olsun lanet olasıca koca yok o gün
Canım yumurtlama gününden 14 gün sonra hasta oluyorsun ben onu bu ay cozdum yaaa bende karıştırıyordum Yumurtlama günün den 14 gün sonra adet gününSimdi ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Oooo yine buradayız efenim ben başladım bugün 3. Ovulasyonu yaptımOhooo benmde gelmiş testlerimm ama adetim bitmedi dahaa
Hadi hayırlı olsun siz benden önceden basladınız hepiniz ben belirtilerinizi okurum artıkınOooo yine buradayız efenim ben başladım bugün 3. Ovulasyonu yaptım
ebru ceylan adet bitimi 5 gün sonra başlayın teste demiş ama sen son gün başla anam eğlenceHadi hayırlı olsun siz benden önceden basladınız hepiniz ben belirtilerinizi okurum artıkın
Anam 50 tane almışım zaten valla bittiği gibi başlarınebru ceylan adet bitimi 5 gün sonra başlayın teste demiş ama sen son gün başla anam eğlence
ben bi 10- 15 tanesini arkadaşa hediye etmiştim ajdsk hediyeye bak zorla hamile kalsın diye ahahahAnam 50 tane almışım zaten valla bittiği gibi başların