Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr iyi akşamlarınız olsun nasılsınız:KK50:
5e1f4255-44af-4f12-b03f-ad29bf8b25ed.jpg
selamlar şeker kıııız başladı bizim mesai ahhaha

belki stresten sinirde olamıyosundur yavru :KK43: adet öncesi belirtilerin de yok mu
Benim belirtim olmuo adet oncesi ama cok uykum var kac gundur yumurtlamadan beri normal değilim bi garip her sey bakalm nolcak

Canım pko yüzünden olmuyorsa bu ay olur inşallah gayet iyi geliyo seni takipteyim inşallah güzel sonuçlar görcez
Yaa sağol kuzum benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay yani şu an bildiğimiz tek sorun pko var d vitamini eksikliği var hormonlar gayet normal çıkıyor yumurtlama da oluyor eşimin sperm sonucu da normal gerisi Allah a kalmış vardır bir zamanı demekki bekliyoruz bakalım zaten en kötü ihtimalle ocak ya da şubat ayında tüp bebek yaptırıcam tekrar 😇

Simdi ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Canım yumurtlama gününden 14 gün sonra hasta oluyorsun ben onu bu ay cozdum yaaa bende karıştırıyordum Yumurtlama günün den 14 gün sonra adet günün

X