Yazdım bile=)Yaş 26 4 deneme folik asit kullanıyorum. Bat 7 temmuz
Bakalım nolacakTesekkürleryumurtlama zamani geldikten sonra geri sayimlara baslariz artik.
Aa çok ilginç bunu ilk duyuyorumBenim arkadaşımda kisti var beta hcgsi yüksek çıkıyor hiçbir doktor hamilesin demedi ona34 çıkardı. Hatta kimyasal bile demiyorlar acaba neden ki? Sadce açıklaması kist vardı bazı değerler hormon yükseltiyor beta da aynı şekilde demişti. Bu da çok ilginç durum.
En geç bu temmuzda üçümüz de hamilelik haberimizi alacağız inşallah hiç merak etme Rabbimin izniyle. Duaya devamBiz bu gidişle seneyeki Haziran temmuzu tuttururuz
Neyse Allahim buyuk bize de hayırlısıyla nasip eder insallah
E heralde kız bitti yumurtlamanKızlar bir şey soracağım perşembe yumurta catladi silik bir çizgi vardı ama cuma ve bugun hiç çizgi yok ve 2 saat önce sıvı alimi yapmıyorum 2 gundur de 4 4 buçuk gibi yapıyorum testi
Bende geçenlerde arkadaşımla konuşuyorduk o kağıtta beta hcgsini söyledi aa ama sen kimsayal olsa gebelik yaşamışsın sankim dedim. Yok dedi nasıl doktor demedi mi yani ne dedi bu betalara kist var bende birde herhangi bir değer var kan olarak arkadaşımın o yükselmiş o betayı yükseltirmiş ama bu yükseklik 40 üzerinde değildi hiç. Ama kist çikolata kisti diğer kistlerden farklı. Bizimde kistlerimiz olur biz adetle atarız belli olmaz. Ama çikolata kisti çok farklı birşey. Kansere kadar yolu vardı çok şükür şimdi çok iyi bir daha yaşatmasın arkadaşıma kimseye.Aa çok ilginç bunu ilk duyuyorum
Hemennbasla kiz aynı gün koyulanmaya başladı 2 gün sonra silindi dedim heralde catladi silindiği günün ertesi yani 4.gun ve 5.gun pik otesydi ve akintim da olamadı dogru duzgun test yapmasam anlamazdimAa çok ilginç bunu ilk duyuyorum
En geç bu temmuzda üçümüz de hamilelik haberimizi alacağız inşallah hiç merak etme Rabbimin izniyle. Duaya devam
E heralde kız bitti yumurtlamanpikten sonra 17. Günde beta hcg yapabilirsin canım. Kaçıncı Günde pik gördün. Şimdi benim reglm 4 gün sürüyor hemen baslayayim mi ovulasyon testine sence
İlk kez duyuyorum Allah ona da hem sağlık hem bebiş nasip etsin hayırlısıylaBende geçenlerde arkadaşımla konuşuyorduk o kağıtta beta hcgsini söyledi aa ama sen kimsayal olsa gebelik yaşamışsın sankim dedim. Yok dedi nasıl doktor demedi mi yani ne dedi bu betalara kist var bende birde herhangi bir değer var kan olarak arkadaşımın o yükselmiş o betayı yükseltirmiş ama bu yükseklik 40 üzerinde değildi hiç. Ama kist çikolata kisti diğer kistlerden farklı. Bizimde kistlerimiz olur biz adetle atarız belli olmaz. Ama çikolata kisti çok farklı birşey. Kansere kadar yolu vardı çok şükür şimdi çok iyi bir daha yaşatmasın arkadaşıma kimseye.Bende yok artık demiştim canım şaşırmıştım daha kapsamlı sebebleri vardır doktor ona daha iyi anlatmıştır o bana aklında kalanları söyledi.
Eneee çok garip. Demek ki tutmasa sen çok erken regl olacaktın bu ay.Hemennbasla kiz aynı gün koyulanmaya başladı 2 gün sonra silindi dedim heralde catladi silindiği günün ertesi yani 4.gun ve 5.gun pik otesydi ve akintim da olamadı dogru duzgun test yapmasam anlamazdim
Senin su an kaçıncı gün. Bi bak bakalım 14. Günde falan da olacak mı pik belki birden fazla yumurtlama oluyordur.Hemennbasla kiz aynı gün koyulanmaya başladı 2 gün sonra silindi dedim heralde catladi silindiği günün ertesi yani 4.gun ve 5.gun pik otesydi ve akintim da olamadı dogru duzgun test yapmasam anlamazdim
Benimde hep 27 28 29gun olur adetim bu sefer 25 gün falan olacak galiba .Öncelikle şunu soylemeliyim yanlışlıkla temmuza alintilamisim az önce
İlk kez duyuyorum Allah ona da hem sağlık hem bebiş nasip etsin hayırlısıyla
Eneee çok garip. Demek ki tutmasa sen çok erken regl olacaktın bu ay.
Ben de bittikten sonraki gün başlayayım madem ama sanırım benim yine 13-14. Gün falan olur. Ay neyse inşallah son ay olur da bu ay hamile kalırız çocuklarımızı da kucagimiza alırız.
Aman ilk çocukta hiç düşünmeden bir şeyi doğaçlama olmuştu ne büyük nimetmis
Ay tam 14.gunmusSenin su an kaçıncı gün. Bi bak bakalım 14. Günde falan da olacak mı pik belki birden fazla yumurtlama oluyordur.
4 ve 5 derken aslında adet bitiminin 4 ve 5 .gunu yani 10 ve 11.gun=)Öncelikle şunu soylemeliyim yanlışlıkla temmuza alintilamisim az önce
İlk kez duyuyorum Allah ona da hem sağlık hem bebiş nasip etsin hayırlısıyla
Eneee çok garip. Demek ki tutmasa sen çok erken regl olacaktın bu ay.
Ben de bittikten sonraki gün başlayayım madem ama sanırım benim yine 13-14. Gün falan olur. Ay neyse inşallah son ay olur da bu ay hamile kalırız çocuklarımızı da kucagimiza alırız.
Aman ilk çocukta hiç düşünmeden bir şeyi doğaçlama olmuştu ne büyük nimetmis
Benimde hep 27 28 29gun olur adetim bu sefer 25 gün falan olacak galiba .
Ama benim hemen olsa çalıştığım için belki bazen sinirlenebilirdim şimdi şükrederim. Gerçi bebem olunca calismicam 2 yil=)
Heh şimdi oldu o zaman normal4 ve 5 derken aslında adet bitiminin 4 ve 5 .gunu yani 10 ve 11.gun=)
Bizde 2 sene ücretsiz izin var sonrasi istifa oluyorHeh şimdi oldu o zaman normal
Ben de 2 sene çalışmam diyordum ama sanırım çalışma hayatını çok uzun süre askıya aldım
Allah maddi olarak mecbur bırakmasın tabi
Ya ponciğim ben seni bozmadım sess etmedim sen niye diyorsun bunuÖncelikle şunu soylemeliyim yanlışlıkla temmuza alintilamisim az önce
Evet ama ucrestsiz izin alcagim için olmazAa evet devlette öyle . Yarım gün çalışma hakkiniz var mı
Hahah çünkü ben ve şu koca ağzımYa ponciğim ben seni bozmadım sess etmedim sen niye diyorsun bunubenim temmuzda işim ney çünkü adet olmalıyım temmuz da adet olacağım haziranı olursam attım kendimi buralara
Hmm anladım canım. Olsun gün doğmadan neler doğarEvet ama ucrestsiz izin alcagim için olmaz
Evet bekliyorm adet gelsin canımHahah çünkü ben ve şu koca ağzımSen piki degerlendiremedin miydi. Gel gel üçümüz beraber kalicaz artık düştük buraya
selam canım haziran grubundan bu sabah itibari ile elendim ahaha 12 mayıstan beri deniyorduk 9 gün erken adet olacağım tuttuMERHABALAR SEVGILI BEBEK BEKLEYEN ARKADAŞLAR...
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Gunes97 Haziran 25 24 3ay 06rey38 Haziran 25 33 1ay I ipti Haziran 26 29 3ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay Hali Temmuz 11 31 6ay
TEMMUZ AYINI ERKENDEN AÇTIM HER KONU AÇAN HAMILE KALIYOR BEN DE HEVESLENDİM KIMSE AÇMADAN ACMAK İSTEDİM.
GELIN BERABER TAKIP EDELIM TEMMUZ BEKLENTİMIZDE.
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ...
HEPIMIZE HAYIRLISIYLA GEBELIKLER GELSIN INSALLAH
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)