- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
10 Temmuz mu?24 yaş 10 haziran adet tarihi ilk deneme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 Temmuz mu?24 yaş 10 haziran adet tarihi ilk deneme
Bat günün geldiği ve test yapmadığın için olabilir miKızlar uyuyamıyorum yahu sebepsiz yere
GünaydınnnGünaydın kızlarrr
ay allahıım git kan ver artık noluuur yaaa çok seviniyorumm çokkKızlr Günaydın
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diye karnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Kan verıcekmısın inşallahhhh pozitiftir gercekten cok sevındım darısı bıze amınKızlr Günaydın
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diye karnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Bugün versem mi diye düsünmedim değil ama şu meşhur predictor early de yapsam fena olmaz birde ona çizgiyi görekay allahıım git kan ver artık noluuur yaaa çok seviniyorumm çokk
Sagol kuzumm Amin insallah pozitiftir Bilmiyorum perşembe vercem kan galibaKan verıcekmısın inşallahhhh pozitiftir gercekten cok sevındım darısı bıze amın
Perşembee çarşamba yolda olcam
Hayırlı olsun canım benim hiç zaman kaybetmeden koş git kan vermeye yaa darısı bize İnşallahKızlr Günaydın
yok çarşamba biz toplu test günü ilan ettikPerşembee çarşamba yolda olcam
Ooo hadi bakalım sökülünyok çarşamba biz toplu test günü ilan ettik
Sağol canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım benim hiç zaman kaybetmeden koş git kan vermeye yaa darısı bize İnşallah
Test yapmadımı cnm test yapsan cikar hadi insAllah hamilesindir cnm yerlesme kanamasi olabilir o zaman3 gün geçti nerdeyse canm
Yaaaa git kan ver cnm çok heyecanlandım insAllah hamilesin bize güzel haberler verKızlr Günaydın
Ben de çarşamba yapacam ahayok çarşamba biz toplu test günü ilan ettik
Ayy resmen gözümüzün önünde pozitifSagol kuzumm Amin insallah pozitiftir Bilmiyorum perşembe vercem kan galiba