How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sabah ilk idrarla alıp yapamam mecbur elimdekini kullancam yarın sabah ama yarın onu işe gittigimde eczaneden alıp salı sabahı ilk idrarla yapabilirim😂 gerçi varsada artık ilk idrarın bi önemi yoktur predictor early sonuçta??
Ben early de ikinci idrarla yapmıştım pozitif çıkmıştı

Geçen ay ki kasık ağrım bu ay oldu ama yumrtlama da sonra olmadı akıntım tabiki herzman ki gibi var. 👍 Pek belirti gibi şeylerim yok senden naber canım?
Benimde geçen ay ki gibi net olmasa da ara ara giren kasık ağrılarım var ama bu sefer sağa değil sola 1 2 gündür başladı

Geçen ay yumurtlama döneminde sancıdan kivrandim hastaneye bile gittim kadın doguma bu ay tik yok bende pik te çatlamada gordüm ama hic sanci yok

Senin geçen ay sonuçların nasıl çıktı doktora gitmiştin ne dedi doktor

Hepsi normal çıktı 😁 sıkıntı yok. Akıntım içinde o senin fizyolojik yapınla alakalı dedi zaten hala da akıntım var bir gayret alıştım artık onunla yaşamaya. 👍

Kizlar merhaba 24hazirlanda pik gördüm 25 haziranda catlama ama o günden beri sol kasıgımda sanki içten yırtılma gibi agri var normal mi hep sol tarafimda bir doluluk hissediyorum

Back