How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlr Günaydın🌸💙🤭
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diye :KK70: karnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Ooooo kuzum hayırlı uğurlu olsun 🙌🥰 saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah yaaa 😌💋

Kızlar günaydın 😊 benim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif 🥰 pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil mi
C7C0F49B-C40E-4919-81F9-F6ED2B274908.jpeg

Kızlr Günaydın🌸💙🤭
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diye :KK70: karnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Canım hevesini kırmak istemem ama geçen ay bende bu testle 12. Günde bu şekilde gördüm 14. Gün kaset test yaptım bebe time oda pozitifti akşamına kan verdim negatifi gördüm. Kendimi çok kaptırmışım pozitif diye sonrasında yıkıldım seninde aynı şeyleri yaşamanı istemem 🥰 inşallah senin pozitiftir canım 🤲

Canım hevesini kırmak istemem ama geçen ay bende bu testle 12. Günde bu şekilde gördüm 14. Gün kaset test yaptım bebe time oda pozitifti akşamına kan verdim negatifi gördüm. Kendimi çok kaptırmışım pozitif diye sonrasında yıkıldım seninde aynı şeyleri yaşamanı istemem 🥰 inşallah senin pozitiftir canım 🤲
Hayırlısı kuzum:)) benım dün cok silikti birde hayatımda yapmadıgım şeyleri yapıyorum o yüzden ilgincime gitti. Zaten 3 gün sonra adet olurum eğer negatifse🤭

Kızlar günaydın 😊 benim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif 🥰 pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
aman da amann günün hamişleri uyanmaya başladıı tebrikler nur topu gibi pozitiiif hadi anlat belirtileri ahahaha neler yaptı ettin her şeyi duymak istiyorum her şeyiiii :D

aman da amann günün hamişleri uyanmaya başladıı tebrikler nur topu gibi pozitiiif hadi anlat belirtileri ahahaha neler yaptı ettin her şeyi duymak istiyorum her şeyiiii :KK70:
canım valla ovulasyon testini takip etmekten takvim günlerini bile doğru düzgün değerlendirmemişim :KK70: şimdi baktım 3 günde bir ilişki olmuş takvim döneminde, bu ay geçen aydan farklı olarak aslan pençesi çayı içtim ve birgebeningünlüğü'nün doğurganlık masajını yaptım adetin 7. ve 11. günleri arası :) birkaç gündür kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi bunun dışında kasıklarımda bir iki kramp oldu 5-10 saniye kilitledi beni ama ben hepsini yumurtlamaya çalışıyorum ondan oluyo sanıyodum :) aklıma gelenler bunlar

Kızlar günaydın 😊 benim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif 🥰 pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Gene bir habersiz hamilelik :D Maşallah inş kan sonuçlarınızda güzel çıkar :)

Sabaha güzel haberle uyandık ooohh🌸🌸 hayırlı olsun şu pozitifler artsın inşallahh😍😍

hemen çarşamba olsun hemmmennn Hali Hali L Larissa benim regl belirtilerim devamke kızlar :KK70:
Gün sayıyorum ben teste son 2 diye 🤣🤣
Kızlr Günaydın🌸💙🤭
ayy kuzum çok iyi duruyo belirginlik falan 12. Günde iğne etkisi olsa bu kadar belirgin olur mu acaba? Bende senden çok umutluyum valla 😍😍😍 hadi inşşş bekliyoruz güzel haberleri

Haftaya hamiş haberleriyle başladık ne güzel hayırlı olsun cnm

Kızlr Günaydın🌸💙🤭
Hayırlı olsun cnm ne güzel pozitiflerle başladık güne :emir_bebek:

Bu hapı kullananlar hap bittikten kaç gün sonra adet oldunuz

IMG_20210628_090504.jpg

Back