- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Kız Allah seni yeni okudum mesajını güldürdün beniKız kaset test nasıl çıkartsınistihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
Bende öyle duydum ama tam olarak mantığını anlayamıyorum. İnşallah doğrudurEvet öyleymiş bende anlamadım. 1 sene dolunca %80 falan oluyomuş anca doktor videosunda dinlemiştim.
Öffff ciddi anlamda bitmeli artık. Konunun ismi temmuz gebelik planlayanlar ya hep temmuzdayız sanıyorum sonra haziranda olduğumuzu farkediyorum 1 yıl sürdü bu haziranşu lanet haziran bitmesin mi artıkk yaaa listeye bakkk samanlıkta iğne ararken bulmuşuz hamişleri resmennn allahııım
Test var mı azcık bileİyi geceler kızlaaaar, 00 itibariyle batıma 1 gün kaldı. Ama ne adet ne de gebelik belirtisi var azıcık bile yok
Teşekkürler..Ben daha önce bir arkadaş sorunca yazmıştım. Prof bir Çocuk yoğun bakım doktoru tanıdıgım Gebelere biontech aşısı önermiyoruz düşük vakaları fazla dedi. O yüzden gebelik sürecinde vurulmaması en iyisi…
Test bol ama yeminliyim geçmeden yapmayacamTest var mı azcık bile
Ben deee. Sabah okul var bir de. Öğretmenler odasında uyurum artıkKızlar uyuyamıyorum yahu sebepsiz yere
Ay ne olacağız biz böyle.. Ben yatağa yattığımda kuran insanlardanım, ha bire kuruyorum kafamda bide kötü senaryo oh miiisBen deee. Sabah okul var bir de. Öğretmenler odasında uyurum artık
3 gün geçti nerdeyse canmInsAllah değil-dir cnm bat a kac gun var
Ben early de ikinci idrarla yapmıştım pozitif çıkmıştıYok sabah ilk idrarla alıp yapamam mecbur elimdekini kullancam yarın sabah ama yarın onu işe gittigimde eczaneden alıp salı sabahı ilk idrarla yapabilirimgerçi varsada artık ilk idrarın bi önemi yoktur predictor early sonuçta??
Benimde geçen ay ki gibi net olmasa da ara ara giren kasık ağrılarım var ama bu sefer sağa değil sola 1 2 gündür başladıGeçen ay ki kasık ağrım bu ay oldu ama yumrtlama da sonra olmadı akıntım tabiki herzman ki gibi var.Pek belirti gibi şeylerim yok senden naber canım?
Senin geçen ay sonuçların nasıl çıktı doktora gitmiştin ne dedi doktorGeçen ay ki kasık ağrım bu ay oldu ama yumrtlama da sonra olmadı akıntım tabiki herzman ki gibi var.Pek belirti gibi şeylerim yok senden naber canım?
24 yaş 10 haziran adet tarihi ilk denemeHerkesi ekledim eksik varsa etiketleyebilirsiniz beni
Senin geçen ay sonuçların nasıl çıktı doktora gitmiştin ne dedi doktor
Test bol ama yeminliyim geçmeden yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?