Tenisss mi ben de tenis oynuyorum ama 3 yıldır hiç oynamadım burası uygun değil pek 2 3 aya gitmeyi düşünüyoruz burdan orda eşime öğreticem ama raketler toplarım duruyor=)ayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınn
Ben de valla hemen yapistircam biraz sütünü emsinKızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşindenbu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım
Ahahha bu düşünce yapısı aynı ben temmuzda tam 2 yılımız dolacak keşke evlenir evlenmez yapsaydım. Daha bu martta çocuk yapmaya karar verdik. Bu 4 ayımız kesin yine olmamıştır diye düşünüyorum. Eğer ilki olursa ikinci için pek korunmam. Böyle tuttu mu tutmadı mı stresi çocuğa bakmaktan daha zordurKızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşindenbu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım
Hemen yap biraz beklersen yapmazsın çünküKızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşindenbu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım
DeğilAhahha bu düşünce yapısı aynı ben temmuzda tam 2 yılımız dolacak keşke evlenir evlenmez yapsaydım. Daha bu martta çocuk yapmaya karar verdik. Bu 4 ayımız kesin yine olmamıştır diye düşünüyorum. Eğer ilki olursa ikinci için pek korunmam. Böyle tuttu mu tutmadı mı stresi çocuğa bakmaktan daha zordur
Evet evet katılıyorumBen de valla hemen yapistircam biraz sütünü emsin
Bizim nisandaydı geçti bile 2yiAhahha bu düşünce yapısı aynı ben temmuzda tam 2 yılımız dolacak keşke evlenir evlenmez yapsaydım. Daha bu martta çocuk yapmaya karar verdik. Bu 4 ayımız kesin yine olmamıştır diye düşünüyorum. Eğer ilki olursa ikinci için pek korunmam. Böyle tuttu mu tutmadı mı stresi çocuğa bakmaktan daha zordur
Yakın gözüküyor kaçıncı gün reglden itibarenKızlar iyi akşamlar yumurtlamaya yakın mıyım sizce
Eki Görüntüle 2878708
Dimi bende öyle düşünüyorum bi de biraz büyürse rahat etmeye başlarsam tekrardan aynı şeyleri yaşa falan filan daha zor gelir diye düşünüyorumHemen yap biraz beklersen yapmazsın çünkü
Ben cuma günü aldım 44 TL yeBende yarın eczaneden predictor early mi alsam diyorum kuzu ne dersintrendyolda daha ucuz ama o gelene kadar sonuc belli olur zaten mecburen eczaneden 50 tl bayılcaz
şu lanet haziran bitmesin mi artıkk yaaa listeye bakkk samanlıkta iğne ararken bulmuşuz hamişleri resmennn allahııımDimi bende öyle düşünüyorum bi de biraz büyürse rahat etmeye başlarsam tekrardan aynı şeyleri yaşa falan filan daha zor gelir diye düşünüyorumama sanki ilki oldu da 2.si kaldı bende heee peeh
Evet bana 50 tl dediler geçen ayBen cuma günü aldım 44 TL yeeczaneye göre fiyat mi değişiyor
Ben daha önce bir arkadaş sorunca yazmıştım. Prof bir Çocuk yoğun bakım doktoru tanıdıgım Gebelere biontech aşısı önermiyoruz düşük vakaları fazla dedi. O yüzden gebelik sürecinde vurulmaması en iyisi…Açıklaman çok güzel canım fakat kısırlık yaptığı ile ilgili bir kavram da bulunduğumu hatırlamıyorum. Sadece korunma gerektirdiği için ertelemek istedim. Diğer türlü gebelik düşünmesem olacaktım zaten.. Teşekkür ederim açıklaman için anladım demek istediğini ama senin de söylediğin gibi cahil kelimesini üzerime alınmıyorum..
Millet tutulduğuna bende kaziklandim sanıyorum yaaEvet bana 50 tl dediler geçen ay
Bende korumasız ilişki için nasıl korkardımAyy sorma şekerim. Ben de alt tarafı bi kez korunmasiz sevişiriz olur diyordum3 aydır deniyorum daha yumurtlamayi görünce ne zaman sevişeceğim anlamadim
Deme öyle deme inanırımmmDeğilpuhahaha
Daha yapmadan çocuktan soğutuyorum resmen
Listede kaç kişi varşu lanet haziran bitmesin mi artıkk yaaa listeye bakkk samanlıkta iğne ararken bulmuşuz hamişleri resmennn allahııım
Benim anlamadığım nokta aylar geçtikçe o ihtimal nasıl artıyor? Her ay neden bağımsız değişken değil ki? Şimdi bizim 4 ayımız oluyor ihtimalimiz 50 civarı mıListede kaç kişi varbakalım kaçta kaçımız hamile kalıcak doktorlar 1 ayda %20 şans derken doğru diyorlarmış 4tE birimiz hamile kaliyo anca
Miratech ismini doğru yazdiysam 28 TL filan ben yaptım çıkmadı regl oldum malum test iyidi yaniEvet bana 50 tl dediler geçen ay
Evet öyleymiş bende anlamadım. 1 sene dolunca %80 falan oluyomuş anca doktor videosunda dinlemiştim.Benim anlamadığım nokta aylar geçtikçe o ihtimal nasıl artıyor? Her ay neden bağımsız değişken değil ki? Şimdi bizim 4 ayımız oluyor ihtimalimiz 50 civarı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?