Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınn
Tenisss mi ben de tenis oynuyorum ama 3 yıldır hiç oynamadım burası uygun değil pek 2 3 aya gitmeyi düşünüyoruz burdan orda eşime öğreticem ama raketler toplarım duruyor=)

Kızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşinden bu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım
Ahahha bu düşünce yapısı aynı ben temmuzda tam 2 yılımız dolacak keşke evlenir evlenmez yapsaydım. Daha bu martta çocuk yapmaya karar verdik. Bu 4 ayımız kesin yine olmamıştır diye düşünüyorum. Eğer ilki olursa ikinci için pek korunmam. Böyle tuttu mu tutmadı mı stresi çocuğa bakmaktan daha zordur

Kızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşinden bu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım
Hemen yap biraz beklersen yapmazsın çünkü

Değil puhahaha
Daha yapmadan çocuktan soğutuyorum resmen

Ben de valla hemen yapistircam biraz sütünü emsin
Evet evet katılıyorum
Bizim nisandaydı geçti bile 2yi bizimde 2. Ayımız pek umutlu değilim ama inşallah olmuşturr tüm bekleyenlerimizin

Hemen yap biraz beklersen yapmazsın çünkü
Dimi bende öyle düşünüyorum bi de biraz büyürse rahat etmeye başlarsam tekrardan aynı şeyleri yaşa falan filan daha zor gelir diye düşünüyorum ama sanki ilki oldu da 2.si kaldı bende heee peeh

Dimi bende öyle düşünüyorum bi de biraz büyürse rahat etmeye başlarsam tekrardan aynı şeyleri yaşa falan filan daha zor gelir diye düşünüyorum ama sanki ilki oldu da 2.si kaldı bende heee peeh
şu lanet haziran bitmesin mi artıkk yaaa listeye bakkk samanlıkta iğne ararken bulmuşuz hamişleri resmennn allahııım

Ben daha önce bir arkadaş sorunca yazmıştım. Prof bir Çocuk yoğun bakım doktoru tanıdıgım Gebelere biontech aşısı önermiyoruz düşük vakaları fazla dedi. O yüzden gebelik sürecinde vurulmaması en iyisi…

Ayy sorma şekerim. Ben de alt tarafı bi kez korunmasiz sevişiriz olur diyordum 3 aydır deniyorum daha yumurtlamayi görünce ne zaman sevişeceğim anlamadim
Bende korumasız ilişki için nasıl korkardım Şimdi eşim bak gördün mü boşuna o kadar yıl yedek parça diyip durdun diyor

Listede kaç kişi var bakalım kaçta kaçımız hamile kalıcak doktorlar 1 ayda %20 şans derken doğru diyorlarmış 4tE birimiz hamile kaliyo anca
Benim anlamadığım nokta aylar geçtikçe o ihtimal nasıl artıyor? Her ay neden bağımsız değişken değil ki? Şimdi bizim 4 ayımız oluyor ihtimalimiz 50 civarı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…