İlk bebisiniz mi olacak pekiMerhaba yanlız değilsiniz yaş 39 olucak benim 4 ay sonra
Bende yarın eczaneden predictor early mi alsam diyorum kuzu ne dersinçarşambaya kadar direnin aşklarım bende de aynısı var ama early predictor mu ne zıkkımsa ondan da var ben şimdi nefsimi köreltmek için ovulasyon yaptım D:
Tmm canım haber edersinKuzum ben 16-21 Haziran arası yumurtlama gördüğüm için adetim ileriye attı. Sanırım 30 Haziran ile 5 Temmuz arasında bat tarihim
kız bana çok çabuk gelmişti ya ertesi güne teslim olmuştu manyaklar hep sipariş vermemi beklemişler gibiiBende yarın eczaneden predictor early mi alsam diyorum kuzu ne dersintrendyolda daha ucuz ama o gelene kadar sonuc belli olur zaten mecburen eczaneden 50 tl bayılcaz
Evet, onda pozitifi görüyorumOvi testi eğlenceli gelmiştir
Ertesi gün teslim isime yaramaz salı carsamba sehir dısında olcam bebitkız bana çok çabuk gelmişti ya ertesi güne teslim olmuştu manyaklar hep sipariş vermemi beklemişler gibii
sabah 9 da eczane kapısında ol ve test yapıp bize atErtesi gün teslim isime yaramaz salı carsamba sehir dısında olcam bebit
Yok sabah ilk idrarla alıp yapamam mecbur elimdekini kullancam yarın sabah ama yarın onu işe gittigimde eczaneden alıp salı sabahı ilk idrarla yapabilirimsabah 9 da eczane kapısında ol ve test yapıp bize at
beni çok heyecanlandırıyosuuuuuuun bencede yoktuuuurYok sabah ilk idrarla alıp yapamam mecbur elimdekini kullancam yarın sabah ama yarın onu işe gittigimde eczaneden alıp salı sabahı ilk idrarla yapabilirimgerçi varsada artık ilk idrarın bi önemi yoktur predictor early sonuçta??
Azcık heyecan katalım buralarabeni çok heyecanlandırıyosuuuuuuun bencede yoktuuuur
Tatatatatatam sıra bize de kalıyor kaldı 7 gün hepimiz dökülecek iyi ya da kötü arka arkaya=)beni çok heyecanlandırıyosuuuuuuun bencede yoktuuuur
Haydi güzel haberler bende bekliycem 19 temmuz ya regl ya hamile kalmayı o gün birde evlilik yıldönümü 2.yilTatatatatatam sıra bize de kalıyor kaldı 7 gün hepimiz dökülecek iyi ya da kötü arka arkaya=)
Aynen yapmaloboquick gebelik testlerinden var bende ama erken testlerden değilmiş, hiç boşuna yapmıyım dimi bat gününe kadar
Kız ben de ilk ay sanırım 10 tane falan test yapmıştım. Sürekli belirti arıyordum sonra regl de olamadım hamile deovulasyon tırt kaset test tırt ben tarot kartı çekmeye gidiyorum arkadaşlartek çare o kaldı
kız bugün temizlik yaptım eşimle tenis oynadık ayakkabılığı düzelttim yemek yaptım duş aldım komşuyu çağırdım regl ağrısından kıvrandım daha nasıl oyalayayım kendimiii yarın da mesai başlıyo zateen ben arkadaşlar cesaretlensin bak negatif görmekten bişey olmuyo diye yaptım testt yoksa bata 8 gün vaarr çıkmaz aslaaKız ben de ilk ay sanırım 10 tane falan test yapmıştım. Sürekli belirti arıyordum sonra regl de olamadım hamile de
Kendini dinleme bir uğraş bul gerçekten öyle zaman geçmiyor.
Zaten hamile kalınca da zaman geçmiyor sağlıklı mı diye yiyorum kendimi şimdi de
ayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınnKız ben de ilk ay sanırım 10 tane falan test yapmıştım. Sürekli belirti arıyordum sonra regl de olamadım hamile de
Kendini dinleme bir uğraş bul gerçekten öyle zaman geçmiyor.
Zaten hamile kalınca da zaman geçmiyor sağlıklı mı diye yiyorum kendimi şimdi de
Seni o kadar iyi anlıyorum kikız bugün temizlik yaptım eşimle tenis oynadık ayakkabılığı düzelttim yemek yaptım duş aldım komşuyu çağırdım regl ağrısından kıvrandım daha nasıl oyalayayım kendimiii yarın da mesai başlıyo zateen ben arkadaşlar cesaretlensin bak negatif görmekten bişey olmuyo diye yaptım testt yoksa bata 8 gün vaarr çıkmaz aslaa
Ah kuzum inşallahayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?