Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çarşambaya kadar direnin aşklarım bende de aynısı var ama early predictor mu ne zıkkımsa ondan da var ben şimdi nefsimi köreltmek için ovulasyon yaptım D:
Bende yarın eczaneden predictor early mi alsam diyorum kuzu ne dersin trendyolda daha ucuz ama o gelene kadar sonuc belli olur zaten mecburen eczaneden 50 tl bayılcaz

Bende yarın eczaneden predictor early mi alsam diyorum kuzu ne dersin trendyolda daha ucuz ama o gelene kadar sonuc belli olur zaten mecburen eczaneden 50 tl bayılcaz
kız bana çok çabuk gelmişti ya ertesi güne teslim olmuştu manyaklar hep sipariş vermemi beklemişler gibii

sabah 9 da eczane kapısında ol ve test yapıp bize at
Yok sabah ilk idrarla alıp yapamam mecbur elimdekini kullancam yarın sabah ama yarın onu işe gittigimde eczaneden alıp salı sabahı ilk idrarla yapabilirim gerçi varsada artık ilk idrarın bi önemi yoktur predictor early sonuçta??

beni çok heyecanlandırıyosuuuuuuun bencede yoktuuuur

loboquick gebelik testlerinden var bende ama erken testlerden değilmiş, hiç boşuna yapmıyım dimi bat gününe kadar
Aynen yapma
Ben battan 3 gün önce mi ne yaptım negatif bat günü silikti

ovulasyon tırt kaset test tırt ben tarot kartı çekmeye gidiyorum arkadaşlar tek çare o kaldı
Kız ben de ilk ay sanırım 10 tane falan test yapmıştım. Sürekli belirti arıyordum sonra regl de olamadım hamile de
Kendini dinleme bir uğraş bul gerçekten öyle zaman geçmiyor.
Zaten hamile kalınca da zaman geçmiyor sağlıklı mı diye yiyorum kendimi şimdi de

kız bugün temizlik yaptım eşimle tenis oynadık ayakkabılığı düzelttim yemek yaptım duş aldım komşuyu çağırdım regl ağrısından kıvrandım daha nasıl oyalayayım kendimiii yarın da mesai başlıyo zateen ben arkadaşlar cesaretlensin bak negatif görmekten bişey olmuyo diye yaptım testt yoksa bata 8 gün vaarr çıkmaz aslaa

ayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınn

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ne yaparsan yap kafanın bir kenarında duruyor bu düşünce canım benim
İnşallah tez vakitte hayırlısıyla gerçekleşir duan
ayyy kalp atışını kesesini görrr bize hatta fotişlerini at minnakınn
Ah kuzum inşallah
19 Temmuzda ilk randevum
Hemen gitmek istemedim bi kese bi kalp vs. Gidip hepsini halledeyim diyorum bekliyorum

Ya ben sağdan yumurtladim doktordan biliyorum ve catlarkende sag taraf çok acıdı şimdi sol tarafım ağrıyor dinlemiyorum baskı yapıyor çok acıyor zaten ilk kez belirti aramıyorum ama açıyor baya

Kızlar ben var ya ilki tutturiyim 2. Yi yapcam hemen peşinden bu ne yaa oldu mu olcak mı valla bu kadar zor olduğunu bilsem 2 sene korunmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…