Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen seferde öyle olmuştu bi silindi bi belirdi bi silindi değişik bide bunu ilk idrarla yapamadım acaba ondan mı böyle oldu yarın bakcam kuzum artık tekrardan

Ben 12.gün sonrasını daha doğru buluyorum hep burada bakıyorum genelde 12.gün çıkıyorsa daha net bilgi oluyor çok da boğma kendini testlerle ben hiç test yapmam öyle alışkanlığım yok insanı test yapmak var mıydı yokmuydu böyle bunaltıyor ya

Kızlar doktora gittim solda bi yumurtam 23,5 mm olmuş ama çatlayamamış. Bugün 12.günümdü ve igne vurdu yarın iliskş olcak. Cok heyecanlandım. Senin sorunun yumurtan catlayamıyor dedi
Merhaba kızlar benımde bı sorum olcak ben de nısan ayında çatlatma ıgnesı yaptım Mayıs ayın hamıleydım ama kımyasall olduğu ıcın düştü sımdık doktorum ınofolıc verdı pembe olanından kullandım ve carsamba günü Dr gıttıgımde yumurtam çatlamış bu ay gebelık olabılır dedı ama benım ıkı gündür adet sancım var belıme falan vuruyor haftaya pazarda adet başlangıcım sızce bu agrı gebelık belırtısımı test alıp yapmayacak korkuyorum açıkçası

Canım benımde adet belirtilerim cok önceden basladı bilemiyorum gebelik netleşmediği icin bir şey diyemem sana

Evet kesinlikle oyle onu dusunuyorum gebelik yoksada regl olabilmekte cok cok onemli insallah rahata ereriz

Kızlar malesef bu sabah adet oldum ben.. Ve saatlerce ağladım bu aydan çok umutluydum ovulasyonla takip edip kaçırmamıştım çünkü.. Demek ki nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş.. 2 ay bırakıcam artık hiç bir şey kullanmıcam hiç takip etmicem sayfaya da girmeyi düşünmüyorum.. Eylülde doktora gidip aşılama yapmasını isticem. Çok güzel arkdslıklar edindim burda, hepinizi seviyorum. Allahım hepinize sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin, dualarımda olucaksınız. Kendinize çok iyi bakın..

kız bat 2 temmuz yazmışsın ovulasyonla yanlış mı takip ettin acaba nasıl bu kadar erken geldi kurban olurum ya yerleşme kanaması falan değil dimi eminsin baya baya regl

kız bat 2 temmuz yazmışsın ovulasyonla yanlış mı takip ettin acaba nasıl bu kadar erken geldi kurban olurum ya yerleşme kanaması falan değil dimi eminsin baya baya regl
Güncelletmeyi unuttum ovulasyonla takip edince 29 haziran olmuştu yeni bat ama 2 gün erken geldi..yok kuzum bildiğin adet.. Keşke yerleşme kanaması olmasını çok isterdim ama miniğimin bu ay da zamanı değilmiş inşallah sizlerden pozitifler duyarız

Bilmiyorum piki yakalayamadın belki pembeleşti sonraki teste kadar çatladı ben Martta kontrole gittim 1 martta adet oldum 12 martta kontrole gitti 18 mm dedi sağ tarafta hatta.34 gün döngüm sürdü yumurtlamayı 20.gün 20 mart gösteriyo ovulasyon
Doktor 12 sinde 18 mm demesine rağmen baya bekledim bende. Sıvı alımına falan mı dikkat etmedin acaba

Aynı duyguları yaşıyoruz hatta bazen hiç olmayacak herhalde diyoruz ne kadar çok kişiyiz yazıları okuyunca ne kadar fazlayiz diyorum aynı dertten muzdarip olan. Bizler için hayırlı olanı bilemiyoruz tabi hayırlısı olsun hepimiz için. Üzülmeyin diyemem üzülme, ağlama kısmı illaki oluyor ama çabucak toparlanmaya bakın. Ben artık şöyle bir not düşüyorum kendime. Üzülme diyorum bu ayda olmadıysa ne zaman olacaksa o ana bir ay daha yaklaştın diyerek motive ediyorum kendimi

Yüzüm sivilcelenmeye başladı normalde adete yakın tek tük çıkar tabi ama hücum ediyolar sanki nerden çıksam diye. Sanırım bendede tık yok bu ay

Selam kizlar. BAT a 6 gün kaldı. Çeşitli belirtiler yaşıyorum akıntı, bel ağrısı, kasıkta kramp gibi tabi bunları bir tarafımdan uydurabiliyor da olabilirim ya da adet belirtisi ama ben normalde adetten Max bir gün önce belirti gösteririm. Aklımın benle oyun oynuyor olması kuvvetle ihtimal gibi

Gerçekten de burda ne kadar çok olduğumuzu gördüm, çevremdekiler maşallah patır patır hamile kaldıkları için ben de kolay olur sanıyordum ama öyle değilmiş malesef, yanlış anlaşılmasın çevremdekilere çok seviniyorum ama bizim de olsun istiyorum , çok şükür bir sağlık problemi yok ama sebepsiz yere olmayanda çok oluyor.. Rabbim hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallah

Hemde nasıl hayatımda ilk defa bir adetim geçilmişti de dualar etmiştim adet olayım diye Allah bilir işini
Oylee amin Ilk denemeye basladigimiz ay adetim 2 gun gecikmisti esimede soylemiyorum tabi cok hevesli cunku yoksa uzulmesin diye.. Sabah ise giderken adet oldun mu diye sordu yok dedim yarim saat sonra elinde iki tane testle gelmisti Meger gunlerimi hesapliyomus kafasindan oda bana soylemiyomus Gizli sakli donemede giremiyoruz artik... Niye gecikti diye takmisti ona patlamistim bide senin yuzunden kaynanam kilikli stres ediyosun beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…