Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylee amin Ilk denemeye basladigimiz ay adetim 2 gun gecikmisti esimede soylemiyorum tabi cok hevesli cunku yoksa uzulmesin diye.. Sabah ise giderken adet oldun mu diye sordu yok dedim yarim saat sonra elinde iki tane testle gelmisti Meger gunlerimi hesapliyomus kafasindan oda bana soylemiyomus Gizli sakli donemede giremiyoruz artik... Niye gecikti diye takmisti ona patlamistim bide senin yuzunden kaynanam kilikli stres ediyosun beni diye
Ben de böyle düşünüyorum herkes hamile bir ben değilim allahin gücüne gitmesin insallah bize de sagliklica hayirlica bir zamnda versin insallahGerçekten de burda ne kadar çok olduğumuzu gördüm, çevremdekiler maşallah patır patır hamile kaldıkları için ben de kolay olur sanıyordum ama öyle değilmiş malesef, yanlış anlaşılmasın çevremdekilere çok seviniyorum ama bizim de olsun istiyorum , çok şükür bir sağlık problemi yok ama sebepsiz yere olmayanda çok oluyor.. Rabbim hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Ben evde test tutmuyorum basima bela oluyo sonra Amiiin Rabbim kavustursun bir an once hayirlisiylaÇok iyi anlyorum benimde böylesi var başımda olsun tek yürümüyor zaten bu işler benim hazır hep testlerim var ama yapmıyorm gereksiz harcamaya gerek yok diyorm bat gelsin bakalım ne oluyor diye böyle öyle bizlerde birgün buluruz inşallah evlatlarımızı. Mucizeye ihtiyacım var ne yalan diyim ya
Sag agri var sağdan yumurtladim ama yok denecek kadar akinti ben de hep var kültür de bakıyorum enfeksiyonda değil cozemiyorum=/ bence yine olmadi.gogus acimda , adette ayrı var yumurtlamada ayrı var adete yakın ayrı var hiç gitmiyor bence ben bebe varsa da anlamamBeyaz akıntın memiş acıman var mıı
Bizimde 7.gun daha bakmadikKızlar yumurtlamanın 8.gunu ve ben yine hayalet çizgi görüyorum. Allah ruh sağlığımı bozmadan bı tamamlasam keşke şu süreci
Doğru bazen evlendiği gibi hamile kalan çok insana şahit oluyoruz ama gerisini bilmiyoruz herkesin hayatı bize yansıttığı kadar. AminnnnnGerçekten de burda ne kadar çok olduğumuzu gördüm, çevremdekiler maşallah patır patır hamile kaldıkları için ben de kolay olur sanıyordum ama öyle değilmiş malesef, yanlış anlaşılmasın çevremdekilere çok seviniyorum ama bizim de olsun istiyorum , çok şükür bir sağlık problemi yok ama sebepsiz yere olmayanda çok oluyor.. Rabbim hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Tamam haber edersin canim=)Bekliyorum Hali cim henuz gelen giden yok bide asi olucam bugun tedirginim azcik
Kız bak heveslencem test yapcam o olcakKızlar yumurtlamanın 8.gunu ve ben yine hayalet çizgi görüyorum. Allah ruh sağlığımı bozmadan bı tamamlasam keşke şu süreci
Yok kiz perşembe yapalim=)Kız bak heveslencem test yapcam o olcak
Ne bileyim ya bende temizlik yaparken elime geldi test bı deneyim dedimKız bak heveslencem test yapcam o olcak
Perşembe kaset test yapmaya ne dersin=)Kız bak heveslencem test yapcam o olcak
Resim atar misin canim merak ettimNe bileyim ya bende temizlik yaparken elime geldi test bı deneyim dedim
Yarına kaldı artık bilgisayarı kapadım canım =)Benide ekler misiniz listeye bat çatlamaya göre 5 temmuz yaş 26 4 aydır deniyoruz