Belirti demek istemiyorum ama benimde 1saat kadar önce birden karnım ağrıdı adet öncesi gibi.. Üstüne akıntım oldu adet oluyorum sandım.. Ama rengini bilmiyorum çamaşırım siyahtı..Canım benimde aynı sarı akıntım oldu dediğin gibi inşallah gebeliktir
Canım aldığın ilaçların adını not et mutlaka.. Doktoruna ilet.. Bu kadar erkenken etkisi olur mu bilmiyorum ama önemli bunlarCanım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlarhayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah
İnşallah sağlıkla ilerler canımCanım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlarhayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah
Senin bata kaç gün var canımBelirti demek istemiyorum ama benimde 1saat kadar önce birden karnım ağrıdı adet öncesi gibi.. Üstüne akıntım oldu adet oluyorum sandım.. Ama rengini bilmiyorum çamaşırım siyahtı..
Bugün acilde test verdim kullandığım ilaçları söyledim canım bana kadındoğuma gidene kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi bende hemen pazartesiye randeu aldım birde gerçekten herkes değerlerine baktırmali ben üç ayfır deniyordum bu ay doktora gittim tsh değerim yüksek çıktı ilaca başladım o ay hamile kaldımCanım aldığın ilaçların adını not et mutlaka.. Doktoruna ilet.. Bu kadar erkenken etkisi olur mu bilmiyorum ama önemli bunlar
İnşallah canım benim tabiki ederim hepinize tek tek rabbim bu duyguyu gerçekten herkese yaşatsın en büyük duamİnşallah sağlıkla ilerler canımBana da dua et
Aminn inşallah canım, buarada normal kaset test ile bat öncesi test yaptın mı?İnşallah canım benim tabiki ederim hepinize tek tek rabbim bu duyguyu gerçekten herkese yaşatsın en büyük duam
Vay vay vay nere kiz bura böyle balkona can feda
Ayyy çok sevindimCanım testin sonucu şimdi çıktı beta değeri 320 yi çıktı doktor çok yeni dedi artışı takip edelim dedi bakalım pazartesi yine gidicem
Çok beğendim tesekkur ederim=)ist 4. levent aşkım gel kahve sefası yapalım
Iyide canım dün böyleydi bu yumurtlama mı şimdi ben böyle olunca ebru ablaya sordum geçen ay devam et daha yumurtlama olmamış demişti. Bugünde pik oldu dün böyleyken sizinki nasıl 3 gün yumurtlama gösteriyor anlamadım
Nasipten öte yol yok geleceği varsa zaten diğer günden kalanlada gelir artık boş geçtim elimden birşey gelmezDoktora gidip dediğini yapmamak seninkide
Sonucu uygulamayacaksan neden test yapıyorsun
Çok ufak bir ihtimal belki 25 inde yumurta hala gitmemiş olabilir ama bence 24 ünde çatlamış yumurta..
İlk 15-20 günkü ilaç maruziyeti bebeği etkilemiyor. Daha organ oluşumu meydana gelmediği içinCanım aldığın ilaçların adını not et mutlaka.. Doktoruna ilet.. Bu kadar erkenken etkisi olur mu bilmiyorum ama önemli bunlar
Canım hayırlı olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallahBirde kızlar bu ay farklı olarak sadece sabah ilişkiye girdik iki hün değerlendirdik birde avakado yedim eşimede keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği
Kızlar bir bu ay yumutlama dan sonra hiç akıntım yoktu şimdi bı anda akıntı oldu su gibi o korku ile gittim lavaboya adet oldum sandım ama akıntı gelmiş Cok çok açık sarı birde bugün bacağıma ağda yapıyordum sağ kasığıma iki defa iğne batar gibi oldu yaaa inşallah hamilelik belirtisidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?