Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde kızlar bu ay farklı olarak sadece sabah ilişkiye girdik iki hün değerlendirdik birde avakado yedim eşimede keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği

Canım benimde aynı sarı akıntım oldu dediğin gibi inşallah gebeliktir
Belirti demek istemiyorum ama benimde 1saat kadar önce birden karnım ağrıdı adet öncesi gibi.. Üstüne akıntım oldu adet oluyorum sandım.. Ama rengini bilmiyorum çamaşırım siyahtı..

Canım aldığın ilaçların adını not et mutlaka.. Doktoruna ilet.. Bu kadar erkenken etkisi olur mu bilmiyorum ama önemli bunlar

İnşallah sağlıkla ilerler canım Bana da dua et

Canım aldığın ilaçların adını not et mutlaka.. Doktoruna ilet.. Bu kadar erkenken etkisi olur mu bilmiyorum ama önemli bunlar
Bugün acilde test verdim kullandığım ilaçları söyledim canım bana kadındoğuma gidene kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi bende hemen pazartesiye randeu aldım birde gerçekten herkes değerlerine baktırmali ben üç ayfır deniyordum bu ay doktora gittim tsh değerim yüksek çıktı ilaca başladım o ay hamile kaldım

İnşallah canım benim tabiki ederim hepinize tek tek rabbim bu duyguyu gerçekten herkese yaşatsın en büyük duam
Aminn inşallah canım, buarada normal kaset test ile bat öncesi test yaptın mı?

Çünkü belli boyutta yumurtlama pik oluyor. Dileyelim ki benim 15.77 olan yumrtam bu attığın gibiydi ben 2 gün sonra gittim 19mm oldu ve o gün pik gösterdi koyuluk devam etmesi demek artış olblr hala büyümede o da 3 gün pik olablr benimki de pik uzun sürdü bu ay canım hemen silinmedi umarım anlatabildim

Doktora gidip dediğini yapmamak seninkide
Sonucu uygulamayacaksan neden test yapıyorsun
Çok ufak bir ihtimal belki 25 inde yumurta hala gitmemiş olabilir ama bence 24 ünde çatlamış yumurta..
Nasipten öte yol yok geleceği varsa zaten diğer günden kalanlada gelir artık boş geçtim elimden birşey gelmez

İlk 15-20 günkü ilaç maruziyeti bebeği etkilemiyor. Daha organ oluşumu meydana gelmediği için Bebek aldığı ilaçlardan etkilenirse vücut zaten kimyasal gebelik gibi algılayarak düşük olmasını sağlıyor… İnş bir sıkıntı olmayacaktır. Ama bundan sonra parol dışında hiç bir ağrı kesiciyi kullanamaya dikkat etsin. Bazı soğuk algınlığı ilaçlarında da parol dışında ağrı kesiciler oluyor gene kullanmamakta fayda var. Konusu geçmişken detaylı yazayım dedim

Birde kızlar bu ay farklı olarak sadece sabah ilişkiye girdik iki hün değerlendirdik birde avakado yedim eşimede keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği
Canım hayırlı olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İki günde bir mi degerlendirdiniz yoksa sadece yumurtlama donemindemi

Canım inşallah öyledir bende ağda yaptım bugün sarı ise susuz da kalmış olblr vucudun bende çol olur böyle şeyler nedeni belli olmadı hiç fizyolojik yapısıyla alakalı dendi birde bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…