• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M moreandmore benimde böyle oldu bugün pik oldu dün hiç bişey yoktu dünü kaçırmış mı oldum şimdi ??? bugünü değerlendiricez işte

Eklentiler

• 20210625_161331.jpg
    20210625_161331.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 20210626_161233.jpg
    20210626_161233.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 24
Kizceler slmlar hamile olduğunu ogrenenleri tebrik ediyorum darısı başımıza olsun arafta kalanlar insallah sizlerde hamilesinizdir vallahi güzel haber ler aldıkça keyifleniyorum bana gelince bu ay rahat kafalardayim ovulasyon testi ile takip ediyorum daha yumurtam büyümedi 13. Gun olduk eşimle daha aramızda tik yok 🤭 zorunlu sebeplerden insallah ben pik görene kadar sorunu çözecez bi de havalar ısınmaya başlıyor cinsel ilişki bni darliyo gunasiri olunca. tez zamanda hamile oluruz da rahatlariz

Ben cok kara cahilim bu lh test konusunda dun her zamankinden cok silikti testim heralde yumurtlamadan gecti dedim ama yinede degerlendirdim bu ay gun asiri gidiyoruz ama bugun testim boyle oldu baya koyulasmis pik degil ama sizce bu aksam testi tekrarlayip tekrar iliski olmalimi yada ayni duzen yarini bekleyip hemde 1 gun ara mi vermis olayim

Ben cok kara cahilim bu lh test konusunda dun her zamankinden cok silikti testim heralde yumurtlamadan gecti dedim ama yinede degerlendirdim bu ay gun asiri gidiyoruz ama bugun testim boyle oldu baya koyulasmis pik degil ama sizce bu aksam testi tekrarlayip tekrar iliski olmalimi yada ayni duzen yarini bekleyip hemde 1 gun ara mi vermis olayim

Eklentiler

• 20210626_192246.jpg
    20210626_192246.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 25
İyi bişey diye düşünelim ve öyle olsun 🤩 bu arada inşallah pozitif sonucu alirsin
İnşALLAH canım inşallah bu sabah erken gebelik testi yaptım ben fark edemedim ama buradaki bazı kızlar çok az gözüken çizik gördüler inşallah hamilelik vardır inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

En az 4 gün daha beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem☺️Bat tarihi 10 gün ileri sarkabilir dendiği için kafam karıştı
En güzeli beklemek zaten canimcim, bekleyebiliyorsan yapıp da kafanı bulandirma en temizi 🥰

İnşALLAH canım inşallah bu sabah erken gebelik testi yaptım ben fark edemedim ama buradaki bazı kızlar çok az gözüken çizik gördüler inşallah hamilelik vardır inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yarın yenile testi daha da net belirginleşir inşallah 🤲

Eklentiler

• IMG_20210626_194702.jpg
    IMG_20210626_194702.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 34
M moreandmore benimde böyle oldu bugün pik oldu dün hiç bişey yoktu dünü kaçırmış mı oldum şimdi ??? bugünü değerlendiricez işte
22 haziran (21.günümde silikti değerlendirdim) 23 haziran (22.günüm değerlendirdim)
Pikden 1 gün önce değerlendirmeyinxe bence kaçırmış sayılmazsın zaten yumurtlama ve sonraki günler önemli bende tesadüfen değerlendirdim bence kaçırmadın :KK30:

Back