• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız yok şimdi de hamile olunca pik oluyomuş ya onun sapıklığındayım :KK70::KK70::KK70:
Hahahaha 😂 burcun allah aşkına bu ne sabırsızlık😂 kaç gün kaldı bu arada benle aradan 1 gün mü vardı ben 1 gün geriden geliyorum
Geö yumurtladım senden tarih olarak diye hatırlıyorum

22 haziran (21.günümde silikti değerlendirdim) 23 haziran (22.günüm değerlendirdim)
Pikden 1 gün önce değerlendirmeyinxe bence kaçırmış sayılmazsın zaten yumurtlama ve sonraki günler önemli bende tesadüfen değerlendirdim bence kaçırmadın :KK30:
Inşallah canım birden pik olunca korktum kaçırdım sandım evet çatlama da önemliymiş bakalım kısmet inşallah işe yarar bu çabalarımız bu ay 😇

Hali Hali canım musait olduğunda benim bat tarihini güncelleyebilir misin 5 temmuz olarak 🤗

Sizi balkon sefasında takibe devamm G Gunes97 belirtilerim ne zaman başladı nolduu söyle cicii

Eklentiler

• IMG_20210626_204158.jpg
    IMG_20210626_204158.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 61
Sizi balkon sefasında takibe devamm G Gunes97 belirtilerim ne zaman başladı nolduu söyle cicii
Canım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlar🥰 hayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah

Eki Görüntüle 2878288 Eki Görüntüle 2878289 Eki Görüntüle 2878290 Eki Görüntüle 2878291 Eki Görüntüle 2878292
Böyle kuzum pik gördüm sonra yine koyu gibiydi ama sonrada silindi
22-23-24 boş-25-26 dolu şeklinde değerlendirdim
Kaçırdıysam bende kaçırdım hiç bilmiyorum 🥺
Doktora gidip dediğini yapmamak seninkide 😂😂
Sonucu uygulamayacaksan neden test yapıyorsun :rolleyes:
Çok ufak bir ihtimal belki 25 inde yumurta hala gitmemiş olabilir ama bence 24 ünde çatlamış yumurta..

Back