- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
24 de tamamen kendi aserekliliğimden yapmadım pişmanımKuzum sen niye degerlendirmedin 22 23 24ü özel bi sebebimi vardı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 de tamamen kendi aserekliliğimden yapmadım pişmanımKuzum sen niye degerlendirmedin 22 23 24ü özel bi sebebimi vardı?
oldu oldu beyaz akıntı ertesi günüüÇatlamada akıntın oldu mu ?
Hahahaha burcun allah aşkına bu ne sabırsızlık kaç gün kaldı bu arada benle aradan 1 gün mü vardı ben 1 gün geriden geliyorumkız yok şimdi de hamile olunca pik oluyomuş ya onun sapıklığındayım
Inşallah canım birden pik olunca korktum kaçırdım sandım evet çatlama da önemliymiş bakalım kısmet inşallah işe yarar bu çabalarımız bu ay22 haziran (21.günümde silikti değerlendirdim) 23 haziran (22.günüm değerlendirdim)
Pikden 1 gün önce değerlendirmeyinxe bence kaçırmış sayılmazsın zaten yumurtlama ve sonraki günler önemli bende tesadüfen değerlendirdim bence kaçırmadın
akrepp burcum 22si çatlattım 20si pikkHahahaha burcun allah aşkına bu ne sabırsızlık kaç gün kaldı bu arada benle aradan 1 gün mü vardı ben 1 gün geriden geliyorum
Geö yumurtladım senden tarih olarak diye hatırlıyorum
Bende öyle belirgin olmadı ya neden acaba azıcık oldu oysa yumurtlayacağımda maşallah bayrak sallaya sallaya gelmiştioldu oldu beyaz akıntı ertesi günüü
1 günden fazla var ay hadi hayırlısı garip bi sakinlik içindeyim hayrolsunakrepp burcum 22si çatlattım 20si pikk
Kaçırma üst üste değerlendir ay hepimizin olsun inşallahInşallah canım birden pik olunca korktum kaçırdım sandım evet çatlama da önemliymiş bakalım kısmet inşallah işe yarar bu çabalarımız bu ay
Bende akrep bosuna demiyorum ruh ikizim diyeakrepp burcum 22si çatlattım 20si pikk
Insallah yerleşme batmalaridir madem elin kolunda kalkmıyorayy elim kolum kalkmıyorr yumurtalıtka deseniz bir bıçak batması geldi yine hayırlar olsun inşallahh
Canım benimde aynı sarı akıntım oldu dediğin gibi inşallah gebeliktirKızlar bu iyi birşey mi yaaaa
Canım testin sonucu şimdi çıktı beta değeri 320 yi çıktı doktor çok yeni dedi artışı takip edelim dedi bakalım pazartesi yine gidicem
Yaaa inşallah inşallah inşallah gebelik olur da mutluluktan ağlarız bu seferCanım benimde aynı sarı akıntım oldu dediğin gibi inşallah gebeliktir
İnşALLAH artar da hayırlı haberler alırsın canımCanım testin sonucu şimdi çıktı beta değeri 320 yi çıktı doktor çok yeni dedi artışı takip edelim dedi bakalım pazartesi yine gidicem
Canım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlar hayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah
Doktora gidip dediğini yapmamak seninkideEki Görüntüle 2878288 Eki Görüntüle 2878289 Eki Görüntüle 2878290 Eki Görüntüle 2878291 Eki Görüntüle 2878292
Böyle kuzum pik gördüm sonra yine koyu gibiydi ama sonrada silindi
22-23-24 boş-25-26 dolu şeklinde değerlendirdim
Kaçırdıysam bende kaçırdım hiç bilmiyorum