Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam oKe ama 36 saat sonra yumurta kaybolursa çatladiktan sonra 36 saat geç bi süre degilmi ?allah allah ya şuan garipsedim. O şu mantıkta o zaman yumurta çatladiktan sonra yoğun spermle karşılaşırsa döllenme ihtimali artar. Çatlamış yumurtayla yoğun spermi denk getirmek için 36 saat bekletmis

Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyor canım. Yani iğne vurur vurmaz catlamıyor yumurta belli bi süre gectikten sonra catlıyor. Catlasa bile 24 saat canlı zaten Genelde iğneden 24 saat sonra catlıyor diyorlar ne kadar doğru bilmem

Suan internette baktımda çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra çatlar diyor internette. Yani doktorun tam söylediği saatler. Zaten benim o 2 gün sulu akıntım vardı.

Kızlar bir bu ay yumutlama dan sonra hiç akıntım yoktu şimdi bı anda akıntı oldu su gibi o korku ile gittim lavaboya adet oldum sandım ama akıntı gelmiş Cok çok açık sarı birde bugün bacağıma ağda yapıyordum sağ kasığıma iki defa iğne batar gibi oldu yaaa inşallah hamilelik belirtisidir inşallah

Hayir yumurtlama degil bu

Kızlar bu iyi birşey mi yaaaa

Sen tam battan önce birakicaksin onu deneyimlemedim, bakalım sende gorcez kuuzm
Dün akşam içemedim 1 hap eksik içicem artık şaka maka normal bata 6 gün kaldı ama ilaçtan dolayı 10 gün gecikebilir dedi doktor, ne zaman kaset test yapsam ki

Dün akşam içemedim 1 hap eksik içicem artık şaka maka normal bata 6 gün kaldı ama ilaçtan dolayı 10 gün gecikebilir dedi doktor, ne zaman kaset test yapsam ki
Valla kuzucum, burda kaset testle 5 gün kala çıkanı da gördüm adete 2 kala cikmayani da gördüm.o birazda bebesin döllenme ve yerleşme süresine göre bı kaç gün fark edebiliyormus sanırım.eger üzülmem elimde testimde var öylesine yapayım dersen yarın sabah ilk idrarla deneyebilirsin.ama olsa bile çıkmama ihtimali var ona göre yap canım yapacaksan.

En az 4 gün daha beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsemBat tarihi 10 gün ileri sarkabilir dendiği için kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…