- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
Keske benim olsaBuda şuan tam hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske benim olsaBuda şuan tam hali
sen akşama da yap bir testt bakalım artık siyah mı olcak nolcak kudurmuş çünkü belli yumurtann :dYaa keşke olsa bu gece olcak çatlar belkide gece Amaan çatladiktan sonra kaç gün önemli ki zaten?
Dün gece gelen az akıntıdan sonra bugünde kahverengi lekelenmem oldu günlük pede bir fındık kadar olmuş tüm gün hani adet biterken son gün olur ya azıcık onun gibi kasık ve bal ağrım yok adet sancimda hiç yok bakalım günum gelene kadar sökülecek mi ilk defa böyle birşey yaşıyorum hep duzenlidir ve gününde gelirYerleşme olabilir, sabaha kadar bekle bakalım sökülecek mi. Sancı vs var mı
Doğru dedin yapayim bakalım nolcak bu nasıl kuduruyo ya daha dün bembeyazdı bugün pike döndü niye sakin sakin buyumuyosen akşama da yap bir testt bakalım artık siyah mı olcak nolcak kudurmuş çünkü belli yumurtann :d
avokado al hemen 7 gün yeeDoğru dedin yapayim bakalım nolcak bu nasıl kuduruyo ya daha dün bembeyazdı bugün pike döndü niye sakin sakin buyumuyo
Ben tamamen normalim şuanHoş buldum canım.
Birşey kalmamış nasıl hissediyorsun kendini kuzum?
Ban yedim birgünlük biraz dalaşma olduydu ama üslubumu beğenmemişler ban vermişler buna da ben ancak gülüp geçiyorum asla böyle birşey yapamadığıma eminim ama bazen işlerine geldiği gibi insanlar şikayet edenin karın ağrısı vardı demek ki neyse çok şey derim de demicem.
O ne yapıyo kız catlatma mıavokado al hemen 7 gün yee
Yokkk rahme tutunmasını sağlıyomuş folikasit deposuymuşş çatlasın diye havuç yiyomuşsunnO ne yapıyo kız catlatma mı
Merhaba Hali dün sabah yazmıştım benide eklermisin diye baktım listede yokum benide eklermisin? :) BAT 1 Temmuz yaş 27 3 yıldır deniyoruzMerhaba benide eklermisin? :) BAT 1 Temmuz
3 yıla yakın deniyorum 9 haziranda hsg çekildim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar alırız
Önceki testle yanyana atar misin canim
373.sayfada güncelledim kuzum bugünle dünü karsılastırdımNe yaptın canım?
Kızım belkide regl olmayacaksın ne malumvalla regl olduğumda hangisi aslıymış anlıcam heralde ağustosa ona göre belirti yaşamaya başlarım ahhaha
ay sanmamm geçen ayın laciverti işte hahahaKızım belkide regl olmayacaksın ne malum
Yok yok hep beraber mart anneleri başlığına geçeceğiz ben anlamamay sanmamm geçen ayın laciverti işte hahaha
Her akşam ekliyorum akşama eklerim canım ben ekledikten sonra yazmissindirMerhaba Hali dün sabah yazmıştım benide eklermisin diye baktım listede yokum benide eklermisin? :) BAT 1 Temmuz yaş 27 3 yıldır deniyoruz