• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende anlamadım senin yumurtan bak 3 günde büyümüş resmen 3 gün sürmüş. Ben dün sip silikti yine aynı saatte yaptım bugün pik gösteriyor demekki birden büyümüş anlamadım hepimizin farklı evrelerden geciyo bu yumurta 😂 ama seninki iyi en azından kaçırma ihtimalin olmaz böyle 😀
Bence birdenbire büyümüyordur çatlamaya hazırlanınca pik gösteriyor sanki🤔

Çünkü benım doktora gittigimde 23,5mm di yumurtam ama 1 gün öncesi pik cıkmamıstı. Normalde 1 günde en fazla 2 mm büyüyebilir dersen genede 21mm yumurtanın pik cıkması gerekiyordu. 🤔

Bence birdenbire büyümüyordur çatlamaya hazırlanınca pik gösteriyor sanki🤔
Iyide canım dün böyleydi bu yumurtlama mı şimdi ben böyle olunca ebru ablaya sordum geçen ay devam et daha yumurtlama olmamış demişti. Bugünde pik oldu dün böyleyken sizinki nasıl 3 gün yumurtlama gösteriyor anlamadım 🤔

Eklentiler

• 20210625_161331.jpg
    20210625_161331.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 20
Çünkü benım doktora gittigimde 23,5mm di yumurtam ama 1 gün öncesi pik cıkmamıstı. Normalde 1 günde en fazla 2 mm büyüyebilir dersen genede 21mm yumurtanın pik cıkması gerekiyordu. 🤔
Hadi yaa o zmaan pik olmadan 1 2 gün önceden başlamak gerekiyor değerlendirmeye

Iyide canım dün böyleydi bu yumurtlama mı şimdi ben böyle olunca ebru ablaya sordum geçen ay devam et daha yumurtlama olmamış demişti. Bugünde pik oldu dün böyleyken sizinki nasıl 3 gün yumurtlama gösteriyor anlamadım 🤔
Bu pik olmamış ki. Yumurta çatlamaya hazırlanıyor pik gösteriyor sanırım bilemedim ki.. benim 21mm büyümüs yumurtamı ovulasyon testleri pik olarak görmedi🤷🏼‍♀️ Ama ben bizzat ultrasonda gördüm kocamandı sol tarafta.🤔 anlamadım ben bu ovu testlerini😂😂

Bilmiyorumda bize doktor 1 hafta cinsel perhiz vermişti. Çatlamaya kadar yani iliskiyi yasaklamıstı. Sperm dolsun diye sanırım.
Nasıl yani yumurtlama günüde boş bırakıp çatlama görünce mi ilişki dedi,🤔🤔 ay bu ebru ablada sperm bayatlar diyo kimi dinlicegimizi şaşırdık

Nasıl yani yumurtlama günüde boş bırakıp çatlama görünce mi ilişki dedi,🤔🤔 ay bu ebru ablada sperm bayatlar diyo kimi dinlicegimizi şaşırdık
Şimdi şöyle oldu ben doktora gittim 23,5mm yumurta gördü solda bir tane. Sağdakiler istedigi büyüklükte değildi. Bu kadar büyümüş ama çatlama olmamış sana çatlatma iğnesi yapcam dedi. 16 sında bana iğne vurdu karından. Vurdugu günde 36 saat sonra iliski yasayacaksınız dedi. öncesinde de zaten yumurta kontrolüne kadar iliskiyi yasaklamıstı. Spermlerin testislerde bayatladıgını pek savunmuyor aksine daha fazla olacağı için şansı arttırır dedi

gerçekten bu ay allaha emanet bir ay oldu tam bir kaos ilişkisi çok çok merak ediyorum neler olcak 1 haftaya :KK70:
Aslında en iyisi hiç ovulasyon da kullanmadan bi gün boş bi gün dolu 10 gün o şekilde ilişki her türlü denk gelicek birine 😀

Aslında en iyisi hiç ovulasyon da kullanmadan bi gün boş bi gün dolu 10 gün o şekilde ilişki her türlü denk gelicek birine 😀
Adet düzenliyse ve eşinde sperm sorunu yoksa bencede ovulasyon döneminde gün asırı olabilir. Ama düzensiz adete sahip olan biri veya esinde sperm sorunu varsa gün asırı malesef her zaman yeterli gelmiyor:( biz geçen ay o günleri cok iyi değerlendirmiştik ama ben muhtemelen yumurtayı çatlatamamıştım🥲

Vakti zamanını bekliyor minik 🙏 senden güzel haberi almak için bekliyoruz valla canım inşallah çok yakında ♥️
İnsallahhh =))
Ümitliyim bu ay olmassa bi iki aya vericem güzel haberi =)
((tabi temennim bu ay olması yönünde o başka🤭

Back