- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
Bende de az akinti o kadar az agri vardı gitti bombosBende beyaz akıntı var bir o belirtiyse mantar enfeksiyon değilae ağrım sızım geçti memişler hassas o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de az akinti o kadar az agri vardı gitti bombosBende beyaz akıntı var bir o belirtiyse mantar enfeksiyon değilae ağrım sızım geçti memişler hassas o kadar
Ben haftaya pers baslarim 2 3 kaset test varilk testi ne zaman yapcaksııın
Ben olsam 20 22 arası öncesinde 2 3 saat su içmez tekrar yapardım belki akşama çatlar ama değerlendir benceİkili olan iki farklı marka canım dün yapıldı aynı anda tekli olan da bugün yaptım
Bence birdenbire büyümüyordur çatlamaya hazırlanınca pik gösteriyor sankiCanım bende anlamadım senin yumurtan bak 3 günde büyümüş resmen 3 gün sürmüş. Ben dün sip silikti yine aynı saatte yaptım bugün pik gösteriyor demekki birden büyümüş anlamadım hepimizin farklı evrelerden geciyo bu yumurta ama seninki iyi en azından kaçırma ihtimalin olmaz böyle
Allah kucağına almayı Nasib etsin cokk sevindimKızlar günaydın yolculuktan geldim dün adet olmam lazımdı bende sabah hemen test yapayım dedim direk böyle çıktı var simi elim ayağım titriyor
Iyide canım dün böyleydi bu yumurtlama mı şimdi ben böyle olunca ebru ablaya sordum geçen ay devam et daha yumurtlama olmamış demişti. Bugünde pik oldu dün böyleyken sizinki nasıl 3 gün yumurtlama gösteriyor anlamadımBence birdenbire büyümüyordur çatlamaya hazırlanınca pik gösteriyor sanki
Hadi yaa o zmaan pik olmadan 1 2 gün önceden başlamak gerekiyor değerlendirmeyeÇünkü benım doktora gittigimde 23,5mm di yumurtam ama 1 gün öncesi pik cıkmamıstı. Normalde 1 günde en fazla 2 mm büyüyebilir dersen genede 21mm yumurtanın pik cıkması gerekiyordu.
Bu pik olmamış ki. Yumurta çatlamaya hazırlanıyor pik gösteriyor sanırım bilemedim ki.. benim 21mm büyümüs yumurtamı ovulasyon testleri pik olarak görmedi Ama ben bizzat ultrasonda gördüm kocamandı sol tarafta. anlamadım ben bu ovu testleriniIyide canım dün böyleydi bu yumurtlama mı şimdi ben böyle olunca ebru ablaya sordum geçen ay devam et daha yumurtlama olmamış demişti. Bugünde pik oldu dün böyleyken sizinki nasıl 3 gün yumurtlama gösteriyor anlamadım
Bilmiyorumda bize doktor 1 hafta cinsel perhiz vermişti. Çatlamaya kadar yani iliskiyi yasaklamıstı. Sperm dolsun diye sanırım.Hadi yaa o zmaan pik olmadan 1 2 gün önceden başlamak gerekiyor değerlendirmeye
yumurtladığım gün yaptım aşko yarın sabah bir tane daha patlatayım senin güzel hatrına ajhdgkjasdhjakhd
Nasıl yani yumurtlama günüde boş bırakıp çatlama görünce mi ilişki dedi, ay bu ebru ablada sperm bayatlar diyo kimi dinlicegimizi şaşırdıkBilmiyorumda bize doktor 1 hafta cinsel perhiz vermişti. Çatlamaya kadar yani iliskiyi yasaklamıstı. Sperm dolsun diye sanırım.
gerçekten bu ay allaha emanet bir ay oldu tam bir kaos ilişkisi çok çok merak ediyorum neler olcak 1 haftayaNasıl yani yumurtlama günüde boş bırakıp çatlama görünce mi ilişki dedi, ay bu ebru ablada sperm bayatlar diyo kimi dinlicegimizi şaşırdık
Şimdi şöyle oldu ben doktora gittim 23,5mm yumurta gördü solda bir tane. Sağdakiler istedigi büyüklükte değildi. Bu kadar büyümüş ama çatlama olmamış sana çatlatma iğnesi yapcam dedi. 16 sında bana iğne vurdu karından. Vurdugu günde 36 saat sonra iliski yasayacaksınız dedi. öncesinde de zaten yumurta kontrolüne kadar iliskiyi yasaklamıstı. Spermlerin testislerde bayatladıgını pek savunmuyor aksine daha fazla olacağı için şansı arttırır dediNasıl yani yumurtlama günüde boş bırakıp çatlama görünce mi ilişki dedi, ay bu ebru ablada sperm bayatlar diyo kimi dinlicegimizi şaşırdık
Aslında en iyisi hiç ovulasyon da kullanmadan bi gün boş bi gün dolu 10 gün o şekilde ilişki her türlü denk gelicek birinegerçekten bu ay allaha emanet bir ay oldu tam bir kaos ilişkisi çok çok merak ediyorum neler olcak 1 haftaya
Adet düzenliyse ve eşinde sperm sorunu yoksa bencede ovulasyon döneminde gün asırı olabilir. Ama düzensiz adete sahip olan biri veya esinde sperm sorunu varsa gün asırı malesef her zaman yeterli gelmiyor biz geçen ay o günleri cok iyi değerlendirmiştik ama ben muhtemelen yumurtayı çatlatamamıştımAslında en iyisi hiç ovulasyon da kullanmadan bi gün boş bi gün dolu 10 gün o şekilde ilişki her türlü denk gelicek birine
İnsallahhh =))Vakti zamanını bekliyor minik senden güzel haberi almak için bekliyoruz valla canım inşallah çok yakında