Ay hiç bilemedim kiKuzu benim 16 Haziran Yumurtlama, 22 Haziran çatlama oldu. Şimdi ben bat tarihi ne olur senceyumurtlamadan mı 14 gün sayayım yoksa çatlamadan mı
YakaladııımNe çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım
- Janna - Sana bolca kalp ve pozitif enerjiler gönderiyorum, inşallah bu ay pozitifi görürüz çokça aminnn
Evet çift çiZgi hayırlı olsunKızlar günaydın yolculuktan geldim dün adet olmam lazımdı bende sabah hemen test yapayım dedim direk böyle çıktı var simi elim ayağım titriyor
HoşgeldinizBeni de eklermisiniz bat 23 temmuz 2 ci ay denemem olcak
Ne yaptın canım?Hoşgeldiniz
Yaşınız kaç acaba?Beni de eklermisiniz bat 23 temmuz 2 ci ay denemem olcak
sayılmazsın tabii kuzuu bugün ve 2 gün üst üste daha değerlendiiiir hadii baklaım güzel haberler aminnnKızlar bu pik olmuşya dün baya silikti bende degerlendirmedim bugün bu kadar koyu olmasını beklemiyordum şaşırdım. Geç kalmış sayılmam dimi ??? dünü degerlendirmedik ya bu gece değerlendiricez
Bak geçen ay siliklestigi gün 12.gunmus benim ve 26.gun regl gelmis bu ay da öyle olursa direk 14 ekleyince çıkıyor ama tek tek sayarsak 15.gun olmuş oluyorÖfff biliyorum özelden de birçoğunuza sordum ama hala kafam karışık salağa anlatır gibi bir daha der misiniz ben şimdi kaçıncı günü 1 sayıcam 14. Gün regl beklicem
Ayy sağol canım ya sanki ben hep yumurtlamadan önceki günde sperm hazırda beklicek diye biliyorum telaş yaptım sanki geç kaldım gibisayılmazsın tabii kuzuu bugün ve 2 gün üst üste daha değerlendiiiir hadii baklaım güzel haberler aminnn
Piki catlamaya bağlayan saat oluyosun tam 14 gün sonra yani çatlama zamanıÖfff biliyorum özelden de birçoğunuza sordum ama hala kafam karışık salağa anlatır gibi bir daha der misiniz ben şimdi kaçıncı günü 1 sayıcam 14. Gün regl beklicem
benim hangisi silikleşmiş sayılıyo 21 indeki öncekine göre silik ama aynı renk yumurtlama mı sayılıyo çatlama mı sipsilik çıkan 22si akşam yaptığım ama kafam çok karılık hiçbir şeyim normal değilBak geçen ay siliklestigi gün 12.gunmus benim ve 26.gun regl gelmis bu ay da öyle olursa direk 14 ekleyince çıkıyor ama tek tek sayarsak 15.gun olmuş oluyor
eşin evdeyse şimdi değerlendirin hatta hazır kopkoyu yakalamışkenn akşama kalmasın :d biz öyle yapmıştıkkkAyy sağol canım ya sanki ben hep yumurtlamadan önceki günde sperm hazırda beklicek diye biliyorum telaş yaptım sanki geç kaldım gibi
Piki catlamaya bağlayan saat oluyosun tam 14 gün sonra yani çatlama zamanı
Yok işte kopkoyudan sonra siliklesmeye başlayan yani aşırı silige gerek yokbenim hangisi silikleşmiş sayılıyo 21 indeki öncekine göre silik ama aynı renk yumurtlama mı sayılıyo çatlama mı sipsilik çıkan 22si akşam yaptığım ama kafam çok karılık hiçbir şeyim normal değil3 gün mü yumurtladım yani
Canım bende anlamadım senin yumurtan bak 3 günde büyümüş resmen 3 gün sürmüş. Ben dün sip silikti yine aynı saatte yaptım bugün pik gösteriyor demekki birden büyümüş anlamadım hepimizin farklı evrelerden geciyo bu yumurtabenim hangisi silikleşmiş sayılıyo 21 indeki öncekine göre silik ama aynı renk yumurtlama mı sayılıyo çatlama mı sipsilik çıkan 22si akşam yaptığım ama kafam çok karılık hiçbir şeyim normal değil3 gün mü yumurtladım yani
Önceki testle yanyana atar misin canimÇatlamış mı sizce kızlar
valla regl olduğumda hangisi aslıymış anlıcam heralde ağustosa ona göre belirti yaşamaya başlarım ahhahaCanım bende anlamadım senin yumurtan bak 3 günde büyümüş resmen 3 gün sürmüş. Ben dün sip silikti yine aynı saatte yaptım bugün pik gösteriyor demekki birden büyümüş anlamadım hepimizin farklı evrelerden geciyo bu yumurtaama seninki iyi en azından kaçırma ihtimalin olmaz böyle
Yaa keşke olsa bu gece olcak çatlar belkide gece Amaan çatladiktan sonra kaç gün önemli ki zaten?eşin evdeyse şimdi değerlendirin hatta hazır kopkoyu yakalamışkenn akşama kalmasın :d biz öyle yapmıştıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?