• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa 🥺❤️🥰
Size kan testiyle teyit edebilirsem söylicektm 😁
İnsallah kuzu belkide geldi beklediğimiz günlerr 🥳
İğne işin içinde olmasa bu çizgiyle daha bi ümitlenirdimde bu iğne çok kişiyi yanıltmış o yüzden suan emin olamıyorum=)

Çok mu olmustu senin ağrımda hatırlayamadım şimdi
Benim bildiğin regl gelicek gibi o derece ağrım var korkuyorum valla her an gelicek diye🙄
İnşallah canım benim😇 dün çizgi yok demişsin o ümitlendirdi, ama sakince beklemek en iyisi. İnşallah gelmiştir beklediğimiz gün🙏🏼
benim en az 4-5 gün önceden başlamıştı ve bacaklarım bile sızlıyordu aynı regl olduğumda olduğu gibi.

Canım predictor early genellikle yanılmıyor:KK43: ama gene dene sen. Bu arada o çizgi testin kendisinde var yeni pakette açsan var. Geçen ay denemiştim ordan biliyorum
Bunu bilmiyordum 😑 Ip ince bisey goruyorum cunku ama insallah canim vardir bebisin seninledir duam boyle hepiniz icin 🙏

İnşallah canım benim😇 dün çizgi yok demişsin o ümitlendirdi, ama sakince beklemek en iyisi. İnşallah gelmiştir beklediğimiz gün🙏🏼
benim en az 4-5 gün önceden başlamıştı ve bacaklarım bile sızlıyordu aynı regl olduğumda olduğu gibi.
Bende ondan ümitlendim ne yalan söylimm🤭
Gelsin kuzu ya A Aylinli yle sen nerdeyse doğurcaksınız benimki ortada yok daha 😁

Olsun canım biz de olabildiğince tecrübelerimizi paylaşırız seninle 😍 her şeyin vakti zamanı oluyor, bazen o zaman çok uzasa da 😒
Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hep 😁
İnsallah benim içinde doğru zaman gelmiştir artık🙏

Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hep 😁
İnsallah benim içinde doğru zaman gelmiştir artık🙏
Tabi canım çok haklısın her süreç farklı oluyor. Yeter ki gönlüne göre olsun. 😍

Selam kızlar...
Bat a son 3 gün kaldı benim ☺️
Nasılsınız bugün 🤗🌼🌼
Yusra-61 Yusra-61 hoşgeldin canım...
Dün akşama kadar sana baktım nerdesin diye.. Ben çıkınca sen gelmişsin🤗

Hoş buldum canım. 🌸
Birşey kalmamış nasıl hissediyorsun kendini kuzum?
Ban yedim birgünlük biraz dalaşma olduydu ama üslubumu beğenmemişler ban vermişler buna da ben ancak gülüp geçiyorum asla böyle birşey yapamadığıma eminim ama bazen işlerine geldiği gibi insanlar şikayet edenin karın ağrısı vardı demek ki neyse çok şey derim de demicem. 😁

Canım seni takipteyim 😁 evet silik çizgi bence de var. Adet olacakmış gibi ağrılar bende de çok olmuştu, hatta çok erken başlamıştı, şaşırmıştım. İnşallah yarın daha da koyulaştığını görürsün 🤗😍 kan testinde de çıkınca kutlarız 🎉💕
Merhaba sizde mi çatlatma iğnesi vurulmuştunuz?

Back