- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Aynen canmPik olmuş çok güzel yapacak birşey yok en azından gününü bilirsin az çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canmPik olmuş çok güzel yapacak birşey yok en azından gününü bilirsin az çok
İnşallah canım benim dün çizgi yok demişsin o ümitlendirdi, ama sakince beklemek en iyisi. İnşallah gelmiştir beklediğimiz günYaaa
Size kan testiyle teyit edebilirsem söylicektm
İnsallah kuzu belkide geldi beklediğimiz günlerr
İğne işin içinde olmasa bu çizgiyle daha bi ümitlenirdimde bu iğne çok kişiyi yanıltmış o yüzden suan emin olamıyorum=)
Çok mu olmustu senin ağrımda hatırlayamadım şimdi
Benim bildiğin regl gelicek gibi o derece ağrım var korkuyorum valla her an gelicek diye
Bunu bilmiyordum Ip ince bisey goruyorum cunku ama insallah canim vardir bebisin seninledir duam boyle hepiniz icinCanım predictor early genellikle yanılmıyor ama gene dene sen. Bu arada o çizgi testin kendisinde var yeni pakette açsan var. Geçen ay denemiştim ordan biliyorum
Teşekkür ederim canım ama bı ummut inşallah vardır dua edelim birbirimize ne olurCanım predictor early genellikle yanılmıyor ama gene dene sen. Bu arada o çizgi testin kendisinde var yeni pakette açsan var. Geçen ay denemiştim ordan biliyorum
İnşALLAH inşALLAH çok teşekkür ederim kızlarBunu bilmiyordum Ip ince bisey goruyorum cunku ama insallah canim vardir bebisin seninledir duam boyle hepiniz icin
Bende ondan ümitlendim ne yalan söylimmİnşallah canım benim dün çizgi yok demişsin o ümitlendirdi, ama sakince beklemek en iyisi. İnşallah gelmiştir beklediğimiz gün
benim en az 4-5 gün önceden başlamıştı ve bacaklarım bile sızlıyordu aynı regl olduğumda olduğu gibi.
İnşALLAH kızlar İnşALLAH iki gün sonra yine test yapayım o zaman inşallah hamilelik vardırKuruma falan degilse ben goruyorum valla. Insallah oyledir 2 guncuk kalmis zaten
Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hepOlsun canım biz de olabildiğince tecrübelerimizi paylaşırız seninle her şeyin vakti zamanı oluyor, bazen o zaman çok uzasa da
Tabi canım çok haklısın her süreç farklı oluyor. Yeter ki gönlüne göre olsun.Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hep
İnsallah benim içinde doğru zaman gelmiştir artık
İnsallahhTabi canım çok haklısın her süreç farklı oluyor. Yeter ki gönlüne göre olsun.
Bu resmin hemen çektim canım umarım kuruma değildir umarımKuruma falan degilse ben goruyorum valla. Insallah oyledir 2 guncuk kalmis zaten
O zaman iki ihtimal var ya gebelik yada jannanin dedigi gibi olagan bi cizgi ama gebelikten yana kullanalim oyumuzu ✌Bu resmin hemen çektim canım umarım kuruma değildir umarım
Selam kızlar...
Bat a son 3 gün kaldı benim
Nasılsınız bugün
Yusra-61 hoşgeldin canım...
Dün akşama kadar sana baktım nerdesin diye.. Ben çıkınca sen gelmişsin
Tabi ki canım herkese duacıyım burda Belki geç döllenme olur Allahtan umut kesilmezTeşekkür ederim canım ama bı ummut inşallah vardır dua edelim birbirimize ne olur
Ben geçen ay çekip atmıştm haziran baslıgında olması lazım benımkınde de aynı çizgiden vardı hatta ilk gebrlik sandık sonra yenı paketi bi açtım aynı çizgiBu resmin hemen çektim canım umarım kuruma değildir umarım
Merhaba sizde mi çatlatma iğnesi vurulmuştunuz?Canım seni takipteyim evet silik çizgi bence de var. Adet olacakmış gibi ağrılar bende de çok olmuştu, hatta çok erken başlamıştı, şaşırmıştım. İnşallah yarın daha da koyulaştığını görürsün kan testinde de çıkınca kutlarız
Evet evet biz gebelik diyelim inan moral verdinizO zaman iki ihtimal var ya gebelik yada jannanin dedigi gibi olagan bi cizgi ama gebelikten yana kullanalim oyumuzu ✌
Yok onun Kendiliğinden oldu canımMerhaba sizde mi çatlatma iğnesi vurulmuştunuz?